Hogyan készítsünk vámpír szem sminket?

A vámpír smink lehet egy sminkes smink a következő jelmez vagy Halloween parti számára. Ha azt szeretné, hogy drámát adjunk a közelgő jelmezhez vagy tematikus partijához, és másképp akarunk kinézni a többiektől, mégsem olyan furcsa minden csöpögő szem smink vagy zombi megjelenés esetén, akkor kipróbálhatja ezt a szem sminket.

Megmutatjuk azokat a technikákat, amelyeket követve létrehozhat egy macskaszem stílusú vámpír szemet, mint a fenti képen. Ne gondolja, hogy ez csak egy ijesztő szem smink. Valójában kipróbálhatja ezt a sminket füstös szemként is a partijára, ha kissé puhább marad.

Hogyan készítsünk vámpír szem sminket

Egyszerű lépések a vámpír szem sminkhez:

Íme egy lépésről lépésre bölcs vámpír szem smink bemutató, amely elmondja, hogyan kell vámpír szem sminket csinálni. Lássuk, hogyan lehet kinézni a vámpír szemébe.

 • Tisztítsa meg az arcát, hogy megszabaduljon minden olajtól, szennyeződéstől és szennyeződéstől. Ez segít a smink hosszabb élettartamában.
 • Szárítsa meg a bőrt, és vigyen fel könnyű hidratálót.
 • Most vigyen fel arc- és szemhéj -alapozót a szemekre és a szem körüli területre. Kövesse ezt korrektorral és alapozóval. Ha a korrektor és az alapozó világosabb árnyalatú, mint a bőrszíne, más szóval majdnem közelebb a fehérhez, ez a smink még kísértetiesebb és jobb lesz.
 • Ezután vigyen fel egy kompakt arcot, hogy az alap porosabb legyen.
 • Most vegye fel sötétvörös szemhéjfestékét, és vigye fel az egész felső szemhéjra. Ebben a szakaszban ne alkalmazza ezt az alsó vízvonal alatt.
 • Térjünk át a következő szakaszra. Fogja meg a barna szemhéjfestéket és a tiszta applikátorkefét, és kezdje el alkalmazni a ráncoktól felfelé, de egészen a szemöldökcsont alá. Ezt a szemhéjfestéket kenje a vörös szemhéjfesték külső oldalára, hogy jól összeolvadjon. Kövesse a képet, és képzelje el, mintha füstös szemet keltene.
 • Ezután vegye be a gél szemhéját fekete színben és egy szögletes ecsettel. Kezdjen el széles és egységes vonalat rajzolni a felső szemhéjon, és amikor eléri a külső végét, csavarja felfelé a ferde ecsetet. Töltse ki ezt a szárnyas mintát színnel, hogy kiemelkedőbb legyen. Hasonlóképpen nyújtsa a belső bélést egy másik szárnymintába.
 • Ezután vegyen egy fekete bélés ceruzát vagy kohl -t, és kösse össze az alsó vízvonalat. Hosszabbítsa meg ezt a vonalat, hogy megfeleljen az orrrész belső sarokszárnyának. Nem szükséges, hogy ez megfeleljen a külső szárnynak.
 • Ismét vegye le a vörös szemhéjfestéket, és finom applikátorkefével vagy szögletes ecsettel vigye fel az alsó vízvonal alá. Ezt nyújtsa ki a szárnyas külső képződmény alá.
 • Végezzen sötét szempillaspirállal, vagy hamis szempillákat is használhat a merészebb megjelenés érdekében.
 • Ha szeretné, megváltoztathatja a két szemhéjfesték színét. Használhatja a barnát azokon a helyeken, ahol vöröset használtunk, és hasonlóan használhatja a pirosat olyan helyeken, ahol a barnát.
 • Ha ijesztőbb megjelenésre vágyik, akkor próbáljon ki néhány hamis vörös lencsét ehhez a sminkhez.
 • A rúzs kiválasztásához vagy vérvörös ajkakat sportolhat ezzel a sminkkel, vagy fekete rúzst is. Azonnali fekete rúzs készítéséhez használhatja fekete szemhéját. Vásárolhat drogériás fekete rúzsokat is, amelyek manapság meglehetősen népszerűek és nem olyan károsak, mint a szemceruza.
 • A rúzsot vörös és fekete közepén tarthatja, ha sötétbarna rúzst sportol.

Emelje vámpír tekintetét egy másik szintre azáltal, hogy bemutatja ezeket a vámpír szemeit. A Vampire Diaries minden idők egyik legjobb tévéműsora! Íme a Vámpírnaplók inspirált vamp bemutatója:

Hogyan készítsünk vámpír szem sminket 2

Amire szüksége lesz:

 • Piros, lila és kék arcfesték
 • Q-tippek
 • Kicsi, finom hegyes ecset
 • Baba hintőpor
 • Nagy ecset
 • Papírtörlő
 1. Merítse a finom hegyű ecsetet a kék arcfestékbe. Rajzoljon egy finom, görbe vonalat arra a területre, ahol a véna lesz. Húzza le az ágakat az első sorból villámcsapásszerűen.
 2. Szükség esetén mártsa az ecsetet az arcfestékbe, hogy több színt kapjon.
 3. Merítse az ecsetet a lila festékbe. Rajzolja át a kék vonalakat a lila festékkel. A lila színű vonalnak azonos méretűnek vagy kissé kisebbnek kell lennie, mint a kék vonal.
 4. Merítse az ecsetet a piros festékbe. Az ecsetet törölje rá a papírtörlőre, hogy csak kevés vörös pigment maradjon az ecseten.
 5. Nyomtassa át a korábban rajzolt kék/lila vonalakat a piros festékkel. Az ecsetnek csak egy kis piros színt kell hozzáadnia.
 6. Keverje össze a festett erek széleit, vattapálcával enyhén megkenve őket. Ez segít abban, hogy a vénák szélei úgy jelenjenek meg, mintha a bőrébe húzódnának.
 7. Merítse a nagy ecsetet a babaporba, és ürítse le a felesleges babaporokat. Tapintsa a babaporral bevont ecsetet az ereire. Ez tompítja a vénák élénk színeit, és vékony bőrréteget eredményez, amely az erek fölé nyúlik. Koppintson annyi vagy annyi babaporra, amennyit csak akar, hogy teljessé tegye megjelenését.

Elkészült a női vámpír szem sminked, és teljesen megingathatod ezt a pillantást a következő bulin.