Hogyan készítsünk zöld szem sminket

A zöld szem smink megjelenésének különböző módjai vannak. Ezeket meglehetősen könnyű létrehozni. Ha barna szeme van, akkor ez a megjelenés trendivé teheti a szemét. A zöld árnyékok vagy a zöld bélések nagyon elbűvölőek. Ezeket akkor viselheti, ha a partija nagy része zöld színű ruhákat visel. Ha lehengát vagy nehéz öltönyt szeretne viselni, zöld és piros hímzéssel, akkor ez a fajta megjelenés meglehetősen elbűvölő lehet. Ezért ezt ki kell próbálni. Ha füstös hatást szeretne, legalább néhány zöld és egy fekete árnyalat legyen kéznél. Szükséged lesz nehéz szempillaspirálra és egy gél bélésre is, amely manapság meglehetősen népszerű és divatos, mint a vízbélések. Ezenkívül használhat csillámokat és más csillogó béléseket.

Hogyan készítsünk zöld szem sminket

Az alábbiakban bemutatjuk a megfelelő zöld szem smink megjelenésének lépéseit:

1. Az alapvető smink elindításához meg kell tisztítani a bőr felületét. Ha olaj és szennyeződés lerakódik, a smink nem fog megfelelően ülni. Mélytisztító arclemosót kell használni, majd a felületet megszárítani. Ehhez használhat olajmentes tisztítószert is. A bőrtípustól függően választhat tisztítószert a pórusok tisztítására.

2. Ezután felvihet egy alapozót. Ez azért fontos, hogy az árnyék vagy a bélés ne gyűrődjön. Ha ezt kísérleti megjelenésnek szeretné, akkor nem kell alapozót alkalmazni. Ha azonban olyan partira készül, amelyet hosszú órákig szeretne viselni, akkor használjon alapozót a szemhéjon és a szem körül. Ha nem szeretne külön alapozóra költeni, akkor ugyanazt az arckrímet használhatja.

3. Ezután használhat valamilyen hidratáló krémet, ha az a szokása, hogy a bőr megreped. Ezt elkerülheti, ha olajos a felülete.

4. Most használhat korrektorokat. Dörzsölje be a korrektorot a kívánt területekre, ahol foltok vagy bármilyen típusú foltok vagy egyéb foltok vannak. Kezdőknek használhatnak valamilyen korrektorot is. Ha professzionálisabb megjelenést szeretne, akkor viseljen krém korrektorot. Használhat ásványi rejtegetőt is.

5. Most már használhatja az alapozót az alapvető lépések végrehajtásához. Ehhez használjon szivacsot. Ezt megfelelően össze kell keverni. Kompakt felvihet és sminkelheti az arcát a szükséges rúzzsal és ajakfestékkel.

6. Most ezüstös árnyalatot használhat a fedél egészére. Használja ezt a szemöldökcsontból és a szem környékéről.

7. Vegyünk egy zöld ceruzát. Húzza meg a vonalat, hogy a farok alakját a szeme alakjának megfelelően alakítsa ki. Most ugyanazzal a zöld ceruzával töltheti be a fedél külső részét. Most használjon applikátor ecsetet a szín elkenéséhez. Most használhat sötét zöld színt a középső részen.

8. Használjon sárgát a belső részbe, és keverje össze a színeket. Vegye a világosabb árnyalatot egy applikátorba, és használja az alsó perem mentén a további hatás érdekében.

9. Használjon vékony fekete bélést a szempillák közelében, mind a felső, mind az alsó felnihez. Használjon nehéz szempillaspirált, és ezenkívül laza csillámokat is használhat a bulihatás érdekében.

10. Zöld színű csillogó béléseket is használhat a buli és a dráma stílusához.