Hogyan lehet fülledt füstös mogyoróbarna szemet kapni

A mogyoróbarna szemek különböző színek kombinációját tartalmazzák, mint a kék, zöld narancs/arany és világosbarna. Lássuk, hogyan hozhat létre fülledt füstös szemhatást mogyoróbarna szeméhez.

szem smink mogyoróbarna szemekhez

Meleg árnyalatok mogyoróbarna szemekhez:

Válasszon meleg színeket a fedélhez, amely kiemeli a mogyoróbarna szemek kék és zöld színét. Kipróbálhatja az arany vagy a földes árnyalatokat, például a világosbarna vagy csillogó barna. A gyűrődéshez kipróbálhatja az azonos színű, még sötétebb változatokat is.

Zölddé válni:

A mogyoróbarna szemek zöld foltjai fokozhatók vagy előtérbe hozhatók, ha zöld árnyékot viselnek. A zöld különböző árnyalatai használhatók. A felső fedélhez meleg zöld árnyalatokat használhat. A füstös hatás érdekében sötétebb zöld árnyalatot használhat a ráncon, mint például az erdei zöld vagy akár a barna, fokozhatja a mogyoró szem zöld pettyeit.

Játssz az arany árnyalatokkal:

Az arany árnyalatok különböző változatai is fokozhatják a narancs/arany foltokat a mogyorószemben. Kipróbálhatja a csillogó arany árnyalatokat és a világosabb arany árnyalatokat, amelyek javítják a mogyoróbarna szemeket. Ettől a szemek is kiugranak. A barnák is javulnak.

Ecseteld a lilát:

A mogyorószemben lévő zöld foltok a lila világosabb árnyalatainak használatával is lejátszhatók. Kipróbálhatja a levendula vagy lila árnyalatokat.

Hogyan lehet könnyedén fésűs megjelenést kapni:

Néhány egyszerű lépés segítségével könnyedén megkaphatja a mogyoróbarna szemek fülledt megjelenését.

1. lépés: Kezdje a teljes fedélen semleges árnyalattal. Nyújtsa ki a szemöldök csontjait és a teljes fedőt.

2. lépés: Most vigyen fel közepesen sötét színt a fedélre. Ne feledje, hogy ez lesz az első sötét színárnyalat, ha 3 színt választott a füstös hatás létrehozásához.

3. lépés: Most folytassa a következő, sötét füstös színárnyalat felvitelét a ránccal. Ezt a színt adja hozzá a felső szemhéj külső részéhez is. Ugyanazt a színt vigye fel az alsó fedél alsó szempillái mentén. Ne vigye túlzásba az alsó szempillákat. Ha más megjelenést szeretne, használjon Kohl ceruzát az alsó szempillák alá. Ezután kissé elkenheti a vonalat Q-hegyes ecsettel.

4. lépés: Most vegye a legsötétebbet a 3 szín közül, amelyeket a füstös szem hatás érdekében választott. Használja ezt a színt kissé kiterjesztett formában a felső fedél külső szélén.

5. lépés: Most vegyen be egy kiemelőt. Ez lehet a csillogó ezüst vagy halvány fehér színű. Használja nagyon keveset, és nagyon jól keverje össze az egész homlokcsontot.

6. lépés: Most áttérhet a bélésre. Kiválaszthatja a szemceruza színét. A sötétzöld jó lehet a színes szemceruza számára. Használhat normál fekete színű szemhéjfestéket is. A füstös hatás érdekében ceruza béléseket használhat, amelyek hajlamosak elkenődni. A füstös szem megjelenéséhez maszatos hatást igényelünk. Szóval ez is jó lehet. Használhat azonban normál folyékony vagy gél béléseket is. Vigyen fel egy szép vonalat a szem belső szélétől kezdve és kifelé haladva.

7. lépés: Fűzze le a szempillák alsó vonalát. Vegyünk egy Q-tippet, és foltosítsuk el egy kicsit ezt a vonalat. Ez a lépés nem szükséges, ha már használta a kohl -t az alsó szempillákhoz.

8. lépés: Most végre vigyen fel egy kicsit többet a használt árnyékból a fedél fedelére. Ez meglágyítja a bélés megjelenését, és vonzóbbá teszi.

Voálá! Fülledt füstös szeme teljes.