Hogyan lehet lehúzni a szemöldököt?

Aggódik a szemöldök levágása miatt? Néhány dolog miatt extra ápoltnak tűnsz, mint a jól formált szemöldök. A szemöldök jó megjelenésű, mivel mindegyik kivételes. Egy kis csípést fog tapasztalni; még mindig a megfelelő technikával csökkenti a fájdalmat. Sok nő viaszolja a szemöldökét, máskülönben szakszerűen csípik, és a trend olyan forró, hogy a szemöldökbutikok az ország keresztirányában bukkannak fel a nagyvárosokban.

Hogyan húzza le a szemöldökét

Ebben a cikkben megtanulhatja, hogyan kell pengetni és formálni a szemöldökét, mint egy profi. Tehát figyelmesen olvassa el ezt a cikket.

A legjobb módszer a szemöldök levágására:

Alapvető idő: 10 perc

1. Szerezzen kiváló csipeszt. A munka elvégzéséhez használjon finomhegyes, higiénikus csipeszt. Ha az Ön által használt csipesz túl tompa, egyébként nehézkes, a kopasztás sokkal tovább tarthat, és elkerülhető fájdalmat okozhat. Meg kell tudnia határozottan megragadni az egyes szőrszálakat, és könnyen ki is kell húzni őket.

2. Enyhítse a szemöldök bőrét. Amint a bőr puha és rugalmas, a szőrszálak sokkal egyszerűbben kicsúsznak. A száraz és merev bőr eltávolítása rendkívül fájdalmas lesz.

3. Ne felejtse el pontosan lehúzni a szemöldökét zuhanyzás után. A forró víztől és a gőztől hiányzik a bőr nedves és rugalmas.

4. Öblítse le a bőrt egy törlőkendővel, hogy nyilvánvalóan hámlasztja a bőrt. Abban az állapotban, ha ki akarsz menni, használj arcradírt. Ideges a fájdalomtól? Valóban felhordhatja az Anbesolt vagy az Orajel -t, vagy bármilyen fogazó gélt a csecsemők számára a csipkézni tervezett területeken.

5. Mossa fel és húzza ki a szemöldökét tiszta fogkefével, vagy ujjaival.

6. Helyezze magát az ablak közelébe úgy, hogy a fény egy jó tükör által erősen megvilágított fény alá kerül (a nagyító tükrök a legjobbak, de győződjön meg róla, és fordítsa meg, hogy megnézze az általános hatást a normál tükörben).

7. Vigyázzon arra, hogy ferde szélén kiváló csipesz legyen (a kedvencem, lefelé tartva, a Tweezerman ferde csipesz (a Tweezerman vásárlása online). Örökké tartanak, mivel a cég ingyen élesíti őket).

8. Csipessze a szőrszálakat a növekedés módjában. Próbáljon meg egy -egy hajat megfogni. Feszülten kuplungolhatja a bőrt.

9. Bárhol elkezdheti; Általában azonban először az íve alatti területet csípheti be, ezt követően a homlok feletti eltolódást, és utoljára tisztíthatja meg a szemöldök közötti elakadást. Tündérmese, hogy a szemöldök tetején lévő hajat soha nem szabad megérinteni. Arra vágysz, hogy a fenék és a vége egyenletes legyen.

10. A legnagyobb szemöldök enyhe ívet foglal magában. A tiéd felfedezéséhez vegyél elő egy hosszú szemhéjfestéket, különben ceruzát, és fogd meg párhuzamosan a szemed színes elemének (írisz) külső szélével. Ahol az ecset találkozik a szemöldökkel, ott van a szemöldökének legtávolabbi része. Csavarja be a hajszálakat az ív alatt.

11. Csípje össze a szemöldöke közé ragadt sodródó szőrszálakat. A szemöldök közötti résnek egyenlőnek kell lennie, különben kissé szélesebbnek kell lennie, mint a szeme. Ahhoz, hogy megtudja, merre kell mennie a homlokának, vegye elő az ecsetet, különben ceruzát, és ragadja meg az orr felszínével egyenértékűnek. Ahol az ecset találkozik a szemöldökkel, ott kell kezdődnie a szemöldökének. Csavarja be a köztük lévő kóborokat.

12. Hagyja abba néhány hajszálát, hogy visszalépjen, valamint nézze meg az elvégzett munkát. Abban az állapotban, ha túl vagy a pengetésen, fix vagy. Ellentétben a test szőrszálainak többségével, a szemöldök nem fog örökké visszanőni, ha felrántják.

13. Korábban befejezte a pengetést; bekenheti az aloe Vera gélt, amely azonnal csillapítja a ragyogást.