Top 9+ tipp a nappali szem sminkhez

Tudod a legjobb módszert a nappali sminkeléshez? A merész bélés, lenyűgöző csillogás, valamint a mega-buja szempillák egyike a legkedveltebb dolgainknak, bár tudjuk-drámaszerető szívünk sokkjára-, amelyek nem minden időkre alkalmasak nappali környezetben. Annak érdekében, hogy segítsünk abban, hogy megkerüljük a finom vonalat, amelyet az irodának megfelelő és mi túlzás kísér, ezért ebben az írásban megosztottam néhány tippet a nappali szem sminkeléshez.

Nappali szem smink

Tippek a nappali sminkhez:

1. Használjon krémes korrektorot:

Egy krémes korrektorral kenje meg a szemhéjat, valamint a szem alatt egy szilárd, sima ecsettel, majd az ujjhegy melegével keverje össze a bőrön. A legjobb jelentés érdekében simogassa a rejtegetőt a bőrébe az ujja párnájával; ne dörzsölje, mert ez eltávolítja a rejtegetőt.

2. Kerülje a feketét & Csillám:

Először is úgy gondolom, hogy a sminknek szórakoztatónak kell lennie, és hangsúlyoznia kell szépségét. Mégis, ha egyébként konzervatív üzleti környezetben dolgozik, a „túl sok” szem smink nem működik megfelelően. Mint például a sötét füstös szem, az irodában mindennapos öltözködés nem megengedett. Kerülje a színek használatát, mint a fekete, a sötétkék, különben minden csillogó.

3. Alsó szín:

Kenje meg a csillogó világos árnyékot az egész szemhéjra-a szemöldök csontjától a szem aljáig.

4. Ismertesse a gyűrődést:

Használjon világosbarna árnyékot a szem ráncának azonosításához, és adja hozzá ugyanazt a színt a szempillák alsó vonalához

5. Gyenge bélés:

Ebben az állapotban szereted a bélést, de nem akarsz túlságosan elkészültnek tűnni, majd alkalmazd ezeket a nagy technikákat a finom béléshez. „Dash a szemceruza ceruza a szempillák vonalába, így teltebbnek tűnnek a szempillák” Kenje be a szemceruzát a szempillák alatt, hogy „nem szemceruza” megjelenést biztosítson. ”

6. Világítsa meg füstös szemét:

Ha szereted magad egy jó füstös szemmel, ne érezd úgy, mintha nappalra száműzték volna őket. Ha „finomabb tónusokat, például szilvát, szürkét vagy barnát választ, szép, füstös nappali megjelenést hozhat létre. Vigye fel a legsötétebb tónusot a szempillák vonalához, majd keverje felfelé a ránc felé. Naplemente hatást szeretne létrehozni. Ezután fejezze be pár réteg fekete szempillaspirállal ” – mondja Chavez.

7. Készítsen mélységet:

Csatlakoztasson egy kis átlagos barna árnyékot a felső szemhéj külső sarkához. Keverje össze ecsettel, különben az ujjait. Állítsa be az alsó szempillák külső felét azonos színnel.

8. Vázolja fel a szemét:

Sötétbarna, különben fekete árnyékot alkalmazva a felső szemhéjat illessze a szempillák vonalának hosszába. A legjobb, ha vékony, ferde béléskefét használ.

9. szempillaspirál:

Tekerje fel a felső szempillákat egy hajgöndörítővel, majd a felső és az alsó szempillákat szempillaspirállal vonja be.

10. Szemöldök:

Válasszon olyan színt, amely szorosan illeszkedik a hajszínéhez. A legjobb, ha szemhéjfestéket használ egy vékony, ferde ecsettel a szemöldökceruza helyett.

11. Fenntartása egyszerű:

A szemöldök körvonalazza a szemét; ezért soha ne hagyja figyelmen kívül azok leírását. Végül vigyen fel sok réteg szempillaspirált. Ez egy tiszta, tiszta megjelenés minden napra.

12. Öltözz úgy, ahogy neked tetszik:

Semmiképpen ne viseljen olyasmit, amiben nem biztos. A sminknek ki kell emelnie a belső bizalmunkat. Ebben az állapotban szereted a világos árnyékokat, de győződj meg róla, hogy minden szín illeszkedik a bőr tónusához, és dicsérje a szemszínét. Bár kétségei vannak, tompítsa le azokat az izgalmas megjelenéseket, amelyeket szeret egy napra elvinni.