Vörös szem smink néz ki – Top 9

A vörös szem smink napjainkban nagy divat lett. Az emberek valóban elkezdtek kísérletezni ezzel a gyönyörű színnel, és tisztán láthatjuk az eredményeket a magazinokban, televíziókban és újságokban. Úgy tűnik, mindenki szerelmes belé. Ezért egy hatékony vörös smink oktatóanyagot találtunk ki Önnek.

Vörös szem smink alkalmazása a szemre:

A Vamp Red Look:

vörös szem smink

Ehhez szüksége lesz piros és fekete szemhéjfestékére. Először is, ecsettel színezzen piros szemet. Hagyja ki a sark közelében lévő területet. Most vigye fel a fekete szemhéjfestéket. Miután ezt megtette, kezdje el keverni a színeket. Ne terjesszük túl messzire. Meg fogsz lepődni, milyen remekül fog kinézni a végén.

A parti kinézete:

A Party Look

Ahhoz, hogy szép bulizni tudjon, használjon piros és fekete szemhéjfestéket. Győződjön meg arról, hogy a kajal -t az alsó szemére is alkalmazza. Próbáljon homályos megjelenést létrehozni a szem tetején és alatt. Legyen olyan vastag és a lehető legnehezebb. Ne hagyja túlterjedni.

A vörös gonosz árnyalatai:

A vörös gonosz árnyalatai

A gonosz vörös árnyalatok elérése érdekében először vigyen fel egy vörös színt a szemhéja fölé. Ezután használjon sötétebb vörös árnyalatot a szemhéján. Most vegye a kajalját, és szegélyezze a külső szem végét. Most keverje össze a vörös árnyalatait, de nagyon gyengéden és simán. A vége felé elképesztő eredményeket fogsz elérni.

Az egyszerű piros:

Az egyszerű vörös

Először vigyen fel egy egyszerű alapot a szemére, hogy a smink sokáig tartson. Most vegyél egy piros szemhéjfestéket. Kezdje el alkalmazni mindkét szemét, amíg mély és vörös nem lesz. Ezt azonban ne vidd túlzásba. Győződjön meg róla, hogy jól tervezi ezt. Használhat néhány kajal -t is a kiemeléshez.

Csillogó vörös:

Csillogó vörös

Ehhez a sminkhez vörös szemhéjfestékre és bélésre van szüksége. Használhat jó csillogást is, de ez ismét a választásától függ. Festi a szemhéjfestéket megfelelően a szemre. Győződjön meg róla, hogy ovális formát készít. Most vegye be a bélést, és hozzon létre egy szép és sima habverőt. Csillogjon fel csillogással.

A Mars vize:

A Mars vize

A Mars vizének elkészítéséhez először fel kell vennie a szemvédőt. Hagyja megszáradni. Ezután fessük le a szemhéjainkat egy piros árnyékkal, és próbáljunk foltos megjelenést kelteni körülötte. Használjon fekete szemhéjfestéket a tetején a keveréshez. Vigye fel a kajal -t a vége felé, hogy vonzó legyen.

Szép piros:

Szép Piros

Ehhez egyszerűen stílusosan kell festenie a fedeleit. Először rajzoljon egy egyszerű szegélyt, majd töltse ki. Győződjön meg arról, hogy az ütések egyenletesek, és óvatosan kell elvégezni. Ne változtassa meg az ütések mintáját sem.

A vörös sas:

A vörös sas

Ehhez a kialakításhoz használjon foltmentes kajal-t, és hozzon létre egy hullámot a szemhéj tetején. Ezt követően fesse le a szemhéj többi részét vörös szemhéjfestékkel. Használja ismét a kajal -t az alsó szemen, és szegélyezze vörössel. A Red Eagle szemed készen áll.

Kreatív vörös szem:

Kreatív vörös szem

Ehhez fehér szemhéjfestékkel kell festeni a szemét, majd valamilyen bélést kell használni. Hozzon létre egy vastag piros szegélyt a szem alatt és a tetején. Keverje össze fekete szemhéjfestékkel, és kreatív vörös szeme készen áll az éjszakára.