A 9 legjobb Olay szemkrém Indiában

Az Olay márka, amely a bőr- és hajápolási termékek híres neve, saját változatos szemkrém -választékkal rendelkezik. Nézzünk meg közülük 9 -et.

Népszerű Olay szemkrémek Indiában:

1. Olay Regenerist Luminous Dark Circle Correcting Hydraswirl szemkrém:

olay szemkrémek

A Luminous Dark Circle Correcting Hydraswirl szemkrém az Olay Regenerist termékcsaládjából kettős örvény formulából készült, amely gél alapú hidratálásra és krémes textúrája csökkenti a sötét karikák megjelenését. A szemkörnyékápoló krém glicerin, csillám, B3- és E-vitamin, valamint B5-pro-vitamin formulával gazdagodik. Ez a gél alapú krém azonnal ragyogóvá teszi a szemet, csökkenti a sötét karikákat és feszesebbé teszi a szem körüli bőrt a fiatalabb megjelenés érdekében.

2. Olay Age Defying ránctalanító szemkrém:

Olay Age Defying ránctalanító szemkrém

Az Olay Age Defying ránctalanító szemkörnyékápoló krém olyan tápanyagokkal kombinálva, mint a B3-vitamin, a Pro-Retinol és a Beta Hydroxy, amelyek segítenek láthatóan csökkenteni a ráncokat, és csökkenti a finom szemkörnyék körüli ráncokat. Nem tömíti el a pórusokat és hidratálja a bőrt a fiatalabb megjelenésű, friss és ragyogó bőrért.

3. Olay Bright-On Schedule Eye Awakening Cream:

Olay Bright-On Schedule Eye Awakening Cream

Ez a szemébresztő krém nagyszerű megoldás a puffadt reggeli szemekre. Háromhengeres golyó formájában kapható, amely lehűti a szem alatti bőrt, könnyű krémes textúrája csökkenti a finom vonalak, ráncok és duzzanatok megjelenését a sötét karikákkal együtt. Ezenkívül olajmentes és nem tömíti el a pórusokat. A szemre ébresztő krém virágos kivonatokkal dúsított, a lonc, az uborka és a fehér kivonatok kivételével, amely fényes megjelenést kölcsönöz a bőrnek egész nap.

4. Olay Regenerist Micro-Sculpting szemkrém és szempilla szérum Duo:

Olay Regenerist Micro-Sculpting szemkrém és szempilla szérum Duo

Ez a mikro-faragó szemkrém kettős jósággal rendelkezik, mint egy szempilla szérum. A szempilla szérum tulajdonságai vastagabb szempillákat, simább szemhéjakat eredményeznek, lágyítják a finom vonalakat és láthatóan csökkenti a szem körüli ráncokat mindössze egy hét alatt. Amino-peptiddel és hidratáló feszesítő komplexummal kombinálva faragja és emeli a szemkontúrt, miközben a glicerin formulája táplálja az alaptól a hegyig.

5. Olay Professional ProX szemregeneráló komplex:

Olay Professional ProX szemregeneráló komplex

Az Olay Professional ProX szemregeneráló komplex öregedésgátló komplexummal gazdagodott, amely javítja a szarkalábak kinézetét, és szemmel láthatóan csökkenti a sötét karikák és ráncok jeleit. Glicerinnel, koffeinnel, tejsavval és citromsavval kombinálva csökkenti a puffadtságot és a finom vonalakat, és segít megújult és ragyogó megjelenést adni a szemnek.

6. Olay Regenerist Eye Lifting Serum:

Olay Regenerist szememelő szérum

Az Olay Regenerist Eye lifting szérum segít csökkenteni a szarkalábak megjelenését. A fejlett amino -peptid komplex bársonyos formulájával gazdagodik, amely megújítja a bőr felszíni rétegeit. Láthatóan puhítja a finom vonalakat, ráncokat és javítja a bőr megjelenését. Ezenkívül hidratálja a szem körüli bőrt és puhává varázsolja. Nem tömíti el a pórusokat sem.

7. Olay Regenerist öregedésgátló szemgörgő:

Olay Regenerist Öregedésgátló szemgörgő

Ez az öregedésgátló krém henger formájában az Olay Regenerist termékcsaládjából öregedésgátló csoda a szem körüli bőr számára. Óvatosan csökkenti a puffadtságot, a finom vonalakat és a ráncokat a folyamatos használat során. Koffeinnel dúsított, amely segít csökkenteni a sötét karikákat, eltekintve a bőr hidratálásától, és simábbá és ragyogóbbá teszi azt.

8. Olay Total Effects Öregedésgátló szemkezelés:

Olay Total Effects Öregedésgátló szemkezelés

Az Olay Total Effects öregedésgátló szemkezelés egy all-in-one krém, amely vitaminokban gazdag komplexben gazdag, amely harcol a szem körüli öregedés mind a hét jele ellen. Csökkenti a finom vonalak, ráncok, szarkalábak és sötét karikák megjelenését. Csökkenti a tompultságot, világosítja a szem körüli területet és csökkenti a puffadtságot. Kiegyenlíti a bőrtónust és kisimítja a bőr textúráját. Ezenkívül hidratálja és hidratálja a szem körüli bőrt.

9. Olay Total Effects Eye Brightening CC krém:

Olay Total Effects Eye Brightening CC krém

Az Olay Total Effects Eye Brightening CC krém hét előnnyel ötvözi a bőr tónusának kiegyenlítését és a szükséges korrekciót. Segít csökkenteni a ráncokat, a sötét karikákat, a finom vonalakat és a szarkalábakat is. Láthatóan csökkenti a duzzanatok megjelenését, valamint hidratálja a szem körüli bőrt.