A legjobb házi szépségtippek nyárra

A nyár gondot okoz minden kedves hölgynek, akik leginkább attól tartanak, hogy kimennek a nap alá és lebarnul a bőrük. A hőség, a páratartalom és a tűző nap minden okot ad arra, hogy teljesen idegesek legyünk, de egy kicsit trükkös és a helyes megoldás segíthet felkészülni a következő szezonra.

A legjobb házi szépségtippek nyárra

Házi szépségtippek a nyárra:

Az alábbiakban házi szépségtippek találhatók a nyári szezonban.

1. Arc szépség tipp nyárra:

Ha az arc elején természetes lesz, az a helyes döntés. Először is, hogy eltávolítsa a barnaságot a bőrén, keverjen össze egy csésze zabpelyhet tejjel és forralja fel. Lehűlés után vigye fel a bőrére, és az elhalt sejtek gyorsan lemosódnak.

Arc szépség tipp Nyári fakó bőrre

Az otthon készített természetes arcpakolások a legjobb gyógymódok az arc megfiatalodásához ebben az irritáló izzadságban, és elbűvölő hatást kölcsönöz a bőrnek. Használhat aloe vera gélt, uborkalevet, szandál és túró keverékét, paradicsomlevet stb. Meg kell találnia a megfelelő SPF -et, amelyre szüksége van a bőrének, és szerezzen be egy jó fényvédő krémet, amely lehetővé teszi a smink leülepedését, miután felszívódott. Tegye a kompaktot a fényvédőre, amely segít az arcának távol maradni az izzadságtól.

2. Karok és lábak szépségtippje nyárra:

Karok és lábak szépségtipp a nyárra

Ha azt tervezi, hogy karjait és lábait csupaszon tartja, amikor kimegy, akkor nagyon fontos, hogy jó testvédő krémet válasszon, és feltétlenül tartalmaznia kell testvajat, hogy a bőre hidratált maradjon. A keze és a lába hajlamosabb a barnulásra, ezért inkább megakadályozza, mint káros barnító kezelésekre.

3. Szemszépség tipp a nyárra:

Szem szépség tipp a nyárra

A szemszínek nyáron kissé világosodhatnak. Érdemes kipróbálni a vízálló kohl kajal -t, a legjobb szín a jade és a türkiz lenne. Vigye fel a felső és az alsó fedél külső felére. Kreatívabbá teheted, ha pamuttal bekened a szempillákba, ami akvarell hatást kölcsönöz neked. A sok szempillaspirál mindig segít abban, hogy még minimális smink mellett is szebb legyen. Használjon vízálló szempillaspirált, amely hosszú ideig tart. Ez a legjobb házi szépségtipp a nyárra.

4. Ajak szépség tipp a nyárra:

Ajkak Szépségtipp Nyárra

Válasszon fényes és tiszta fényeket az ajkak színezéséhez. Néha otthon vagy a munkahelyen olyan légkörben vagyunk, amely kiszárítja az ajkunkat, és ezért vásárolhat hidratáló ajakbalzsamot, amely nemcsak gyógyítja az ajakproblémát, hanem lédús hatást is biztosít. Ha hosszantartó ajak sminket szeretne, akkor először körvonalazza ajkait ceruzával, majd töltse fel a kívánt színnel. A duzzadt ajkakhoz vigyen fel egy színt egyik végéről a másikra, majd tegyen ajakbalzsamot a közepére, és terítse szét mindkét ajkát összenyomva.

5. Hajápoló szépségtipp nyárra:

Hajápoló szépségtipp nyárra

A hajápolás ugyanolyan fontos nyáron, mint télen. Hetente legalább kétszer kondicionálni kell a haját, hogy távol tartsa magát a verejtéktől és a szennyeződéstől. Tartsa hidratálva a haját rendszeres hajmasszázzsal és megfelelő samponozással. Ez csökkentheti az esést. A rendetlen konty a legjobb frizura nyaranta. Vigyen fel szérumot, és tekerje fel szépen a haját, ez megvédi a haját a nyak és a váll izzadságától.

6. Diétás szépségtipp a nyárra:

Diétás szépségtipp a nyárra

Az étrendünket nem évszakokkal változtatjuk, de természetesen vannak tennivalók, és nem. A legfontosabb, hogy nyáron sok vizet fogyasszon. Kerülje a hideg vizet, mert káros és hizlal. Tartsa távol a hideg és olajos ételektől, és próbálja meg könnyedén tartani. Legyen gyümölcsök víztartalmú. Egyél egészségesen és táplálóan, és ne erőlködj sokat. A nyár egyik természetes szépségtippje.

házi szépségtippek nyárra