Európai szépségtippek és fitness titkok

Az európai nők mindig is megszállottjai voltak a szép megjelenésnek. Abban az időben, amikor a többi kontinensről származó nők más dolgokkal voltak elfoglalva, az európai nők jobban tudtak alakjaikról és megjelenésükről, és odáig mentek, hogy az akkor híres fűzőt vették fel, ami rögeszme volt a keskenyebb derék és a hajlamos görbék megszerzésében, és higany festett arca. Míg a szépség megszállottsága továbbra is fennáll, a mai európai nők természetesebb gyógymódokat keresnek, amelyek az európai szépségtitkok kútjának kulcsát rejtik. Íme egy összefoglaló néhány alapvető, mégis csodálatosan működő európai megoldásról, amelyek természetesen szépek.

Európai szépség titkai:

Az európai nők esküsznek a tisztításra, hidratálásra és tonizálásra. Míg a glicerint különösen előnyös intenzív hidratáló szerként a száraz, repedezett bőr elleni küzdelemben, amelyet a kemény tél okoz, a méz számos európai országban is előnyben részesül a bőr öregedésének megelőzésében. A bőséges vízfogyasztás fontosságát ugyanúgy elismerik, mint azt, hogy minden este 8-10 órát kell aludni.

európai szépségtippek

Az európai szépségtitkok tovább hangsúlyozzák a heti hámlasztást és az arckezeléseket időnként, hogy ragyogó ragyogást kölcsönözzenek az arcodnak. A népszerű európai arckezelések közé tartoznak az aromaterápiás és oxigénes arckezelések, amelyek alapos tisztító, hidratáló és bőrfényesítő hatásúak, míg az egyre népszerűbb Kaolin arcápolás nagyon keresett a pattanásos bőrre gyakorolt ​​csodálatos hatása miatt..

Az európai nők szépségtitkainak kerekítése a test kényeztetése a híres tengeri moszat testkezelésre, amely magában foglalja a hínár testhőmérsékletre történő felmelegítését és az egész test elfojtását. Ez a kezelés rendkívül előnyös a stressz oldásában és a test revitalizálásában.

Szemápolási kezelések:

Szemápoló kezelések

A puffadtság, a sötét karikák, a szem alatti táskák és a ráncok aggodalomra adtak okot a legtöbb nőnél. A jó hír az, hogy nem kell Európába utaznia, hogy orvosolja a problémát, mivel különböző európai szemfeszesítő és méregtelenítő kezelések állnak rendelkezésre szerte a világon, hogy a lehető legjobban tartsák távol az öregedés jeleit.

A haj ápolása:

A haj ápolása

Mi a helyzet a zord téllel, amelyek pusztítanak a bőrön és a hajban, az európai nők különös gondot fordítanak arra, hogy megőrizzék a hajukat, és samponokkal kezeljék őket, amelyekről ismert, hogy megakadályozzák a szárazságot és az egyéb éghajlati problémákat, miközben az olívaolajat a kontinens számos részén használják. maszk a haj mély állapotának javítására. Sok európai nő inkább úgy dönt, hogy megkíméli magát a bajtól, ha rövid vagy vállig érő haját borotvált megjelenéssel tartja, hogy formát adjon, miközben megőrzi vonzerejét.

Az európai fitnesz és étrend titkai:

A jó érzés ugyanolyan fontos, mint a jó megjelenés, és így az európai embereknek számos módja van arra, hogy fittek és egészségesek maradjanak, még akkor is, ha élvezik a nyugodt életmódot.

A gőzfürdőben töltött idő csodálatos hatást fejt ki, mint mindannyian tudjuk, így az európaiak, különösen a skandináv országokban, kihasználják a hatalmas szaunákat és gőzfürdőket, amelyek számos fiatalító és gyógyító hatást biztosítanak.

Európai fitnesz és diéta titkai

Meg kell dicsérni az európai embereket, hogy teát részesítenek előnyben a kávé helyett. A tea köztudottan számos egészségügyi előnnyel jár, különösen a fekete és a gyógytea. Úgy gondolják, hogy kiválóan helyettesíti a vizet, míg egyes tanulmányok azt is kimutatták, hogy az ital flavonoidokkal van tele, amelyek segíthetnek megelőzni bizonyos rákos megbetegedéseket és szívbetegségeket.

A probiotikus italok és étrend -kiegészítők máshol nem ismertek, de az európaiak régóta kedvelik. Az élelmiszerekben és italokban található egészséges baktériumok segítik az immunrendszert, és segítenek számos gyakori betegség kezelésében.

Az európai emberek többségének étkezési szokásai egyenrangúak az ivási szokásaikkal. Ízlelőbimbóik jobban illeszkednek az egész és friss élelmiszerekhez, nem pedig a feldolgozott élelmiszerekhez, ami bár kényelmes, hosszú távon károsabb.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80