Francia nők szépség titkai és tippek

Szeretné elérni a könnyed szépséget? Kérdezd meg a franciákat, hogyan csinálják. Az évek során a francia nők ismertek elegáns megjelenésükről és elegáns stílusérzékükről. Míg más kultúrák a tökéletes megjelenéssel foglalkoznak, a francia nők inkább a természetes megjelenéssel foglalkoznak. Tökéletesen kivont hajjal és minimális sminkjével a francia nők elsajátították a természetes megjelenés tökéletesítésének művészetét. Ez azonban nem olyan egyszerű, mint amilyennek látszik, mert a francia szépségnek megvan a maga titka. Ma felfedünk néhány ókori szépségszertartást, amelyek miatt a francia nők olyan ellenállhatatlannak tűntek.

Szépség titkai és tippek francia nőknek:

francia nők szépség titkai

Bőrápoló rendszer Beats Smink:

A francia nők szeretik az egyszerűséget. Soha nem fogja megtalálni őket sminkben. A lehető legtávolabb maradnak az alapozó és az alap sminkektől, és csak az alapokhoz ragaszkodnak – rúzs, szempillaspirál és pirosító. Előnyben részesítik a természetesen ragyogó bőrt, ezért nagyobb hangsúlyt fektetnek a bőrápolásra. Középpontjukban inkább a bőrápolási termékek állnak, nem pedig a kozmetikumok. A tisztítás, tonizálás és hidratálás mindennapos rituálék, és szívesen megismételnék annyiszor, ha a bőr hidratált állapotát és a bőr öregedését kell megakadályozniuk.

Arcmaszkok és masszázsok:

A francia nők már fiatalon ismertek arcmaszkot bőrükre és hajukra. Inkább javítják, nyugtatják és megfiatalítják a bőrt, mintsem új bőrrétegeket hoznak létre túlzott hámlasztással. A természetes alapanyagokból készült házi arcmaszkok a kulcsfontosságúak, mivel a franciák szeretnek természetes módon megközelíteni a szépséget.

Az arcmasszázsok egy másik megszállottja a francia nőknek, hogy enyhítsék a stresszt és egészségesen ragyogó bőrt kapjanak. Ha Franciaországban elvégez egy arckezelést, biztos lehet benne, hogy egy igazán jó arcmasszázst is kap. A francia nők naponta kíméletes arcmasszázst végeznek maguknak hidratáló krém alkalmazása során.

Tonizáló vizek:

Ami a tonizálást illeti, a francia nők a vizekre búzavirágvizet és rózsavizet választanak. Ezenkívül a bőrre kíméletes termálvizek rendkívül népszerű öblítőszerek a tisztítás után a kemény víz helyettesítésére Franciaországban.

A szőlőből hallottuk:

A vörösbor, mint a legtöbbünk tudja, tele van antioxidánsokkal, amelyek fokozott egészségügyi előnyökkel járnak a test számára, és öregedésgátló hatással vannak a bőrre. A francia kultúra fontos része, a bor a franciák számára az, ami nekünk a víz.

A francia női frizurák titka:

Francia női frizurák titka

Egy francia nő naturalista szemlélete a szépségre a hajára is kiterjed. A formázás és a formázás terén nem tesznek túl sokat a hajuknak, hanem inkább a kezelési termékeket választják. Számukra a megelőzés jobb, mint a gyógyítás. Nem mosnak hajat minden nap, hanem minden második napon, és lemondanak a hajszárítóról, lehetővé téve a hajuk természetes kiszáradását. Legfőképpen, ha bárki karcsú pillantást tud hozni karcsú módon, az a francia nő.

Francia nők fitnesz és étrend:

A francia nők apró keretei világszerte sokan irigykednek és vágyakoznak. Mint minden más, ők is a természetes utat választják, hogy fitt maradjanak, napi rendszerességgel végezve a fizikai gyakorlatokat, beleértve a parkolást néhány háztömbnyire a munkahelyi bejárattól, vagy a vonatról néhány megállóval az úti cél előtt, hogy gyalogoljanak, és inkább a lépcsőt használják. a liftből, hogy ketyegjen a szívük.

Francia nők fitnesz és étrend:

Ami az étrendjüket illeti, a francia nők nem hisznek a fogyókúrában. Megeszik a szívüket, mégsem híznak el. A titkuk az, hogy étkezés közben kevesebbet fogyasszunk a legjobbból, miközben egész nap kis adagokban egészséges ételeket snackelünk. Tudják, hogy mi a jó nekik, inkább a friss termékekre, mint a feldolgozott és csomagolt élelmiszerekre. Hajlamosak többet enni halat, mint zöldséget, több zöldséget, mint gyümölcsöt, és joghurtot naponta kétszer.

Ha van mit tanulni a francia nők szépségtitkaiból és megélhetéséből, akkor ésszerűnek kell lennie, és be kell fogadnia természetes szépségét.