Perzsa szépségápolási tippek és titkok

A perzsa nőkről ismert, hogy egzotikus és éles arcvonásaik vannak. A világos és búza bőrű nőknek többnyire kék és zöld színű szemük van, ellenkezőleg, egy kicsit sötétebb arcbőrű nőknek sötét a szemük, mint a barna és a fekete. Nehéz elhinni, de igaz, hogy legfeljebb természetes gyógymódok segítségével megőrzik gyönyörű megjelenésüket.

perzsa szépségtippek

A legjobb perzsa szépségtippek és titkok:

Nézzük meg a perzsa nők legfontosabb szépségtippjeit és titkait.

1. Perzsa szépségtippek a bőr számára:

Perzsa szépségtippek Bőr

A perzsa szépségek megszokták, hogy úgy fürdik, hogy a bőrük szatén-sima maradjon. Bőrrendszerük eltér az alkalmi tejfürdőtől, olajfürdőtől vagy akár a Holt -tengeri sófürdőtől. Az ilyen típusú fürdés nemcsak stresszoldó, hanem javítja a vérkeringést és az öregedésgátlást is.

2. Perzsa szépségtippek a hajhoz:

Perzsa szépségszőrzet

A perzsa nők szerencsések, hogy vastag hajjal áldottak. Az egyenes hajú nők gondoskodnak arról, hogy a végüket úgy nyírják le, hogy egészségesek maradjanak. A göndör hajú nőknek csak törülközővel kell szárítaniuk a hajukat, és megfelelő mosást és kondicionálást kell végezniük, hogy a haj ne csavarodjon össze. A legjobb, ha a hajat természetes formában tartjuk, nem pedig színezzük vagy fehérítjük.

3. Perzsa szépségtippek a szemek számára:

Perzsa szépségszemek

A hollywoodi nők vágyakoznak arra, hogy megnézzék a perzsa szemet, de a perzsa nőknek nem kell extra erőfeszítéseket tenniük azért, hogy megszerezzék azt, ami természetes. Gyönyörű formájú szemük van, mint a mandula. Kezdenek egy átlátszó szemhéjfestékkel az ajkak számára, majd szemceruzát használnak, nedves és száraz. A körvonalak vastagabb végűek, és hosszúkás húzást mutatnak a szélek felé, ami nagyon klassznak tűnik. Az ok, amiért a nőknek vastag a hajuk, vastag szemöldökkel is rendelkeznek, amelyeket rendszeresen formázni kell szálakkal.

4. Perzsa szépségtippek az ajkakhoz:

Perzsa szépségápolók

Használjon ajakfestőt az ajkakhoz, amely semleges alapot szeretne, majd festje rózsaszínre. Ne öltözzön fel, ha erős színekkel borítja, mert ez nemcsak a szemnek nehéz, hanem a szépség természetes lényegét is elfedi. Néha csak növelje a szépségjelek jelenlétét, ahelyett, hogy eltakarja a felesleges sminkkel. Ők is más megjelenést és stílust kölcsönöznek az arcodnak.

5. Perzsa szépségtippek olajozáshoz:

Perzsa szépség olajozás

Az olajozás elengedhetetlen a bőr kisimításához és a haj táplálásához. Szoktak különböző olajokat használni, mint az olíva, szezám, mandula és kókusz. Általában előző este gyakorolják őket, majd elaludnak. Különös figyelmet fordítanak a testápolásra, és olajjal táplálják testüket, valamint mandulát és mézet kombinálnak a repedezett ajkak kezelésére.

6. Fürdési rendszer:

Perzsa szépségrendszer fürdés közben

Fürdés előtt általában súrolják vagy hámlasztják a bőrüket, ez a tisztítás része. A cukrot citromlével és mézzel keverve, majd bozótként felkenve jó természetes gyógymódot kaphat. Kávét és mézet is használnak, de elég ragadósak, de a ragyogás, amelyet a fürdés után látna magában, megéri a kísérletet.

7. Méz és Aloe Vera:

Perzsa szépség méz és aloe vera

A méz és az aloe vera megőrzi a bőr ragyogását. A méz a legjobb természetes hidratáló, amely oxigénben tartja az arcot. Minél jobb az összetevő minősége, annál jobb eredményeket érhet el. Az aloe verát rendszeres bőrproblémák, például pattanások, hegek és foltok kezelésére használják. Segítenek öregedésgátló szerként is, a ráncok és a finom vonalak elleni küzdelemben.

8. Diéta és fitness:

Perzsa szépségápolási diéta és fitnesz

A perzsa nők valóban nagyon válogatósak az étrendjükben; megpróbálnak ragaszkodni az egészséges ételekhez, például a zabpehelyhez, valamint különféle zöldségekhez és gyümölcsökhöz. Bőrük megőrzése érdekében hidratált állapotban tartják magukat sok vízbevitel, valamint rendszeres gyakorlatok és meditáció segítenek megőrizni a bőr hibátlanságát.