8 legjobb Neutrogena tisztítószer

A hosszú munkanap valóban nyomot hagyott a bőrében. A szennyeződések és nedvességrészecskék napi kvótáját ragasztják most zsíros bőréhez, vagy a túlzott krémfelhordás, hogy kordában tartsa a száraz bőrt, ismét homályosságot és sötétséget eredményezett. A nyitvatartási időn kívüli irodai parti meghívót azonban továbbra is meg kell jeleníteni, és itt most mit tehet, hogy visszafordítsa bőrét a kora reggeli jógafoglalkozásokhoz.

Amikor a bőr nemcsak élénk és ragyogó, hanem csikorgó is. A megoldás erre a tisztítószerek, a Neutrogena többmilliós vállalat által kínált legjobb típusok közé tartozik, amely a bőrére összpontosít és ápolja, és mindig a legjobb szolgáltatásokat nyújtja a bőrápolás és védelem területén.

Népszerű Neutrogena tisztítószerek Indiában:

Nézzük meg a 8 legjobb Neutrogena tisztítószert.

1. Neutrogena Deep Clean habzó tisztító:

neutrogena tisztítószer

Ennek a Neutrogena arctisztítónak az elsődleges célja, hogy eltávolítsa a bőrtől a felesleges olajat és szennyeződéseket, amelyeket a nap folyamán felszedünk. Ennek a terméknek az alapanyaga a glicerin, az egyik gazdag antioxidáns, amely nem csak a hidratálást gátolja, megakadályozva a bőr kiszáradását és érdességét, hanem bőséges energiát biztosít az arcnak, ragyogóvá és ragyogóvá téve azt.

2. Neutrogena Extra gyengéd tisztító:

neutrogén tisztítószerek 2

Ez a tisztítószer nagy sikert arat minden bőrtípusra, különösen az érzékeny bőrre, ahol a tisztítószer extra gyengéd formulái optimális bőrhidratálást biztosítanak, miközben tisztítják a bőrt a bőrréteg mélyebb szintjein dolgozva. Nem irritáló és nyugtató hatású a bőrön, ez a tisztítószer rögzíti a bőr nedvességét, puhává és rugalmassá téve azt.

3. Neutrogena Pore Refining Cleanser:

neutrogén tisztítószerek 3

A nap végén a bőr pórusai kitágulnak, lehetővé téve, hogy több por és szennyeződési részecske kerüljön szárazságra és pattanásokra. Ez az oka annak, hogy a Neutrogena pórusfinomító tisztítószer kiszorítja a szennyeződéseket a kitágult pórusokból, miközben heteken belül látható hatásokra csökkenti a pórusméretet. Az ebben található hidroxil- és alfa -béta -formula biztosítja a szükséges nedvességet.

4. Neutrogena olajmentes aknelemosó grapefruit arctisztító:

neutrogén tisztítószerek 4

A C -vitaminnal párosított grapefruit kivonat ragyogó antioxidánsként hat a bőrére, amely nemcsak megtisztítja és kitisztítja a szennyeződéseket a bőrétől, hanem részt vesz az arc világosításában és energizálásában is, így ragyogó, tiszta bőrt sportolhat a kemény tisztítószer nélkül kiszárítja az arcát.

5. Neutrogena Clear pórus tisztító/maszk:

neutrogén tisztítószerek 5

Ez egy kettő egyben tisztító maszk, amelyet rendszeresen lehet használni, hogy bőrét egészségesen megőrizze, és ne legyenek rajta vörös duzzanatok. Ez a benzoil -peroxid gazdag, amely kiváló aknebaktérium -harcosként működik, ez az arctisztító hűsítő érzést nyújt, amely hidratálja és felfrissíti az arcát. Az olajszabályozó hatás simítja és puhítja a bőrt anélkül, hogy zsírosodna.

6. Neutrogena Ultra Gentle Daily Cleanser:

Neutrogena tisztítószerek 6

A Neutrogena rendkívül gyengéd napi tisztítószere ragyogó menekülést biztosít az olajjal átitatott szennyeződésekkel teli bőrről, amellyel mindennap hazaérünk. Egy tiszta törlőkendő felemeli a látható szennyeződéseket anélkül, hogy megfosztaná a bőrét a szükséges illóolajoktól. Minden bőrtípusra alkalmas, beleértve az érzékeny bőrt is, ez a tisztítószer megnyitja a pórusokat és hagyja, hogy az arc végre belélegezze a friss levegőt.

7. Neutrogena Black Head, hármas hatású tisztító:

neutrogén tisztítószerek 7

A hármas hatású tisztítóban lévő mikrogyöngyök nemcsak eltávolítják a szennyeződéseket és szennyeződéseket, hanem extra gyengéden vigyáznak a bőrre anélkül, hogy kiszárítanák és irritálják, miközben fellazítják a makacs mitesszereket, hámlasztva és hidratálva a bőrt..

8. Neutrogena Deep Clean hidratáló arctisztító olaj:

neutrogén tisztítószerek 8

Ez a tisztító olaj kifejezetten száraz bőrre lett kifejlesztve, annak ellenére, hogy a normál bőrtípusok ideálisak lehetnek. Az uborka kivonatok, amelyek a termék alapanyagait alkotják, hűtik és megnyugtatják a bőrt, miközben mélyen megtisztítják a bőrt, puha, hidratált és hidratált marad. Ez egyben tiszta sminklemosó is az irodai órák utáni szépségápoláshoz.