9 legjobb bőrradír

Ez viszonylag új kifejezés lehet a kozmetikai világban, de biztosíthatom Önöket, hogy valamikor mindannyian találkoztunk ezekkel a termékekkel. Mi is pontosan a bőrradír? Gyakran találkoztunk olyan ragyogó és ragyogó termékekkel, amelyek kizárólag az arcszín intenzitásának növelésére, a bőr tónusának emelésére és kiemelésére összpontosítanak. Ezeket a termékeket bőrradírozónak nevezik, ez egy elég magától értetődő név.

A bőrradírozó termék nem csak halványítja és ragyogóvá teszi a bőrt, mint egy normál hidratáló krém, de gyakran kemény edzési folyamaton is keresztülviszi a bőrt, amely gyors eredményt biztosít a helyszínen.

A legjobb bőrradírok:

Mielőtt továbblépnénk a bőrradírok listájához, győződjünk meg arról, hogy tisztában vagyunk a bőrtípussal, mivel a bőrszín durva kezelése nem minden bőrtípusra alkalmas..

1. Tiszta és tiszta mélytisztító radír:

Bőrradír 1

Az enyhe bizsergető hűsítő érzés, amelyet minden alkalommal használ, amikor ezt a bozótot használja, önmagában is öröm. A bőr megnyugtatásán és hűtésén kívül a pórusokon is dolgozik, a megnagyobbodtak pedig kifejezetten ledörzsölik az egyenetlen bőrtónust, miközben újra energiával töltik fel és revitalizálják a bőrt. Ez a legjobb hámlasztó zsíros bőrre.

2. Clinique Sparkle Skin Body hámlasztó krém:

bőrradírok

Ez a hámlasztó testápoló krém eltávolítja az elhalt és fakó bőrt a felületről, táplálja a belső rétegeket, miközben feltárja azokat, így a teste ugyanúgy csillog, mint az arcod. Ez a kiváló krém amellett, hogy világosítja a bőrrészecskéket, tonizálja izmait és megnyugtatja a bőrt. Zsíros bőrre jó hámlasztó.

3. Za True White hámlasztó agyag:

Bőrradírok 3

Az agyaghámlasztó maszk fehér ásványi agyagból, fehér liliomkivonatból, természetes forrásvízből és C -vitaminból készült alapvető összetevőkből készül, mivel bőrbarát, ez nem irritálja a bőrt, mivel felszívja a felesleges természetes olajokat, és túlzottan dolgozik az egyenetlen hiányosságokon. szárítja a bőrét. Vigye fel az arcára, és masszírozza le egy percig, mielőtt lemossa. Bőrradír minden bőrtípusra.

4. No 7 Beautiful Skin Radiance Exfoliator:

Bőrradírok 4

Ez a hámlasztó még a száraz bőrre is alkalmas, ahol a közös mítosz szerint a normál hámlasztó jobban szárítja a bőrt. Azonban ez a hipoallergiás hámlasztó megakadályozza az érdességet és a kiszáradást, miközben erőteljesen dolgozik a fénytelen és sötétedő sejteken, hogy felfedje bőrének ragyogását. Ez a legjobb hámlasztó száraz bőrre.

5. Csak gyógynövények sárgabarack szikra élénkítő bőr ragyogásradír:

Bőrradírozó 5

A gyógynövények valóban megfelelnek a nevének, mivel a természetes gyógynövény -készítményeket integrálja abba, hogy a bőr fakó és ernyedt bőréből élénk és ragyogóvá váljon. Az alaptermékek az aloe, amely megnyugtatja és megnyugtatja a bőrt, míg a bio sárgabarack kivonat, a sárgabarackmag olaj, a perzsa diószemek és a növényi glicerin hidratálja a hidratátumokat és halványítja az egyenetlen bőrszínt. Ez az egyik legjobb bőrradír.

6. Nivea gyengéd hámlasztóradír:

Bőrradírozó 6

A gyengéd hámlasztó bozót egyesíti a gyöngyöket és a részecskéket, amelyek megtisztítják és elvezetik a felesleges faggyút az arcodról, miközben erőteljesen eltávolítják a szennyeződéseket és az olajzsebeket alulról, hogy visszaadd eredeti fényes énedet. A sötét foltok és a bőr érdessége elleni küzdelem révén a bőr rugalmas és hidratált marad. Ez az egyik legjobb zsíros bőrradír.

7. Eredet Modern Friction Instant Brightening Pads:

Bőrradír 7

Itt másfajta hámlasztó. Könnyen hordozható és könnyen alkalmazható, ez a hámlasztási módszer apró púderpárnák formájában érkezik, amelyek azonnali fényt adnak a bőrnek bárhol és bármikor. A puha párnák nem durvaak a bőrödön, mivel bármikor eltávolítják a felesleges szennyeződéseket, és úgy ragyognak, mint az új fillérek. Ez a legjobb hámlasztó zsíros bőrre.

8. Valóban arcporos hámlasztó:

Bőrradírozó 8

A vörös algák és a bambuszkivonatok hialuronsavval és ananász enzimekkel keverve, az arcon porított hámlasztó por formájában kapható, amely habzik a vízzel való érintkezéskor és azonnali ragyogást kölcsönöz. Zsíros bőrre jó hámlasztó.

9. Nars Skin kettős finomító hámlasztó:

Bőrradírok 9

Gyümölcskivonatokkal és hámlasztó gyöngyökkel keverve ez az alkohol- és illatanyagmentes finomító hámlasztó hidratálja és egészségesen tartja a bőrt, miközben megújítja a sötét sejteket, hogy életet és ragyogást kölcsönözzen bőrének. Ez az egyik legjobb bőrradír.