Hogyan lehet visszaszerezni szerelmét?

Dőljön hátra, lélegezzen és lazítson, miközben módszerekkel szolgálunk a szeretet visszaszerzéséhez. Az elveszett láng újra fellángolhat, csak akkor, ha összetartja magát, és nem hagyja, hogy a kétségbeesés és a kétségbeesés lovai ámokfutásban rohanjanak. Ezért kérjük, olvassa el és tájékozódjon ugyanebben.

Hogyan szerezd vissza szerelmedet

Szóval szakítottál:

Tegnap este mindketten abbahagytátok, és valóban bántottnak, dühösnek és bosszúsnak éreztétek magatokat, és most mi van? Az elkeseredettség érdekében ne tegyen semmit, hogy rosszabbá tegye a helyzetet. Valójában itt van néhány kipróbált tipp, amelyek visszahozták a párokat a legszigorúbb szakításokból, amelyek működhetnek vagy nem. Ezért használja kellő gondosságát, olvassa el és legyen tájékozott.

Tippek:

1. Amikor szakítás következik be, ez az idő mindkét oldalról negatív és zavart, ezért hagyja, hogy a por leülepedjen. Adjon neki egy kis időt, találkozzon barátaival, és beszéljen velük a dolgokról anélkül, hogy problémát okozna.

2. Ne itt játssza a hibáztató játékot, két kéz kell a tapshoz, és ezért történt a szakítás. Üljön le és gondolja át, mi okozhatta ezt, de ne feltételezze.

3. Ha fontosnak érzi, hogy ketten megbeszéljék a dolgokat, küldjenek nekik e -mailt egy szöveges üzenetet, vagy hívják fel őket. Ha nem válaszolnak egyszerre vagy aznap, legyen. Még mindig annyira fájnak, mint te.

Hogyan szerezd vissza szerelmedet

Amikor elkezd beszélni:

1. Légy normális, és találkozz egy privát helyen, az ő vagy a tiéd. Ajánljon nekik egy csésze kávét vagy teát vagy gyümölcslevet, üljön barátságosan és nyugodtan. Ez azt mutatja, hogy hajlandó meghallgatni őket.

2. Figyelmesen hallgassa meg mondanivalójukat, ne szakítsa félbe a beszélgetés folyamatát. Mielőtt elkezdené igazolni, amit mondtak, hagyja, hogy kiáramolja a haragot rajtatok, és engedje meg nekik, hogy az érzéseik kiáramoljanak..

3. Ne ítélkezz, ne dobáld a súlyod, ne uralkodj és ne legyél cinikus. Nekik is van beleszólásuk, és neked is, tanulj meg tisztelni, bármi legyen is az

4. Bocsánatot kér, még akkor is, ha nem a te hibád. Néha egy fehér bocsánatkérés meggyógyíthatja a szíveket, visszahozhatja az elveszett szerelmet és újra egyesítheti a szerelmeseket.

5. Ha ketten úgy döntöttek, hogy továbblépnek, ne beszéljenek egymás mögött. Inkább koncentráljon a megosztott legjobb időkre, beszéljen talán az első csókról vagy arról a pillanatról, amikor ketten először találkoztunk. Hozzon vissza kellemes időket, amelyeket ketten megosztottak.

Hogyan szerezd vissza szerelmedet

6. Lehet, hogy beszélt a szakításról barátaival, de ne hagyja, hogy felhívják az exét, hogy végezze el a javítást. Ez nyilvánossá tenné a kapcsolati státuszát vagy bármit, ami megmaradt belőle, amit senki sem tolerálna.

7. Ha azt szeretnéd, hogy a pár megértse a nézőpontodat, mondd ki a gondolataidat sikoltozás, kiabálás és ítélkezés nélkül, majd menj előre, és hagyj időt nekik, hogy vizsgálják felül.

8. Kérjük, ne látogassa meg az interneten talált varázslókat és varázslókat varázsolni, hogy visszahozzák a volt lángot vagy szeretőt, ez nem működik.

9. Legyen pozitív gondolataiban, szavaiban, cselekedeteiben és megközelítésében, mind velük, mind pedig az életében másokkal. A hírek gyorsan terjednek, és az exük hallana róla, és újra szeretné gondolni döntését.

10. Ne erőltessen valakit, hogy jöjjön vissza, ha kell, megtenné, különben jó lenne elengedni.

Minden szeretetet kívánunk az életben!