Hogyan válasszuk ki kit szeressünk?

Bárkinek teljes fájdalmai lennének, mivel úgy dönt, hogy olyan kapcsolatban él, amely nem őket választja. A szóban forgó személy aktív lenne, testével, elméjével és lelkével, hogy működjön a dolog, a partner mégis visszavonult marad, hogy visszaadjon némi szeretetet. Az alku során az egyik partner mindent beleadna, hogy megnyerje a következőt, és arra is törekszik, hogy meggyőzze a szívét, hogy ennek így kell lennie, különösen akkor, ha a másik nem elkötelezett. Ez veszélyes, mert olyan mentális problémákhoz vezet, amelyeknek nincs helye az együttérzésnek, és később keserű jelenetekbe kerülnek. Mindannyian voltunk már ilyen szakaszon, nem? Íme néhány tipp, hogyan válasszuk ki, kit szeressünk?

hogyan válasszuk ki kit szeressünk

Nem szeretnek vissza:

Legtöbbünk már átesett azon a szakaszon, amikor elferdülünk abban, hogy azt gondoljuk, mit akarunk. Imádkozunk és reméljük, sőt azt a csodálatos szeretetet kívánjuk, hogy eggyé váljunk vele, és hogy ők válasszanak minket. Bennünk mélyen reméljük, hogy ez a személy a miénk lesz, és csak nekünk áll rendelkezésre, elkötelezettség és kész elfogadás érdekében. Ha azonban nem vagyunk kiválasztottak, borzasztóan érezzük magunkat. Ha ez a helyzet, miért döntünk úgy, hogy ilyen szoros gubancokban élünk és élünk, különösen akkor, ha nem látunk, nem találkozunk, nem értékelünk és nem szeretünk?

Tippek:

1. Ne hagyja magát természetesnek venni egy kapcsolat bármely adott időpontjában. Kétirányú forgalomnak kell lennie, attól kezdve, hogy elkezdünk randizni vagy udvarolni a következőnek. Teljesen természetes, hogy egy kicsit több időbe és erőfeszítésbe kerül, hogy a következővel legyen, de ez nem jelenti azt, hogy mindent megtesz annak érdekében, hogy a dolgok működjenek. Különbség van a szeretett személy megcsalása és a rabszolgája között. Nem kell meggyőznie valakit, hogy kapcsolatban legyen veled, nem akkor, amikor tényleg érdekel két huzavona.

2. Ne lépje át a határt, különösen akkor, ha az ellenkező fél szavakkal, tettekkel és tettekkel nagyon világossá teszi, hogy nem keres kötelezettségvállalást. A fantáziád az lehet, hogy életre szóló lélektársként tartod őket, de ne feledd, néha a legjobb barátok és lelki társak sem érik el a nap hajnalát, különböző okok miatt. Ezért tartsa tiszteletben ezt, és hagyja abba a játék meggyőzését!!

3. Mint már említettük, kapcsolatnak kell lennie, kétféle módon kell játszani, hogy a dolgok erősek legyenek. Ha csak vállalnia kell a fájdalmakat, az azt jelenti, hogy megállíthatatlan szenvedéssel végződik egy ilyen kapcsolatban. Engedje el egóját, hogy legyőzze, engedje elméjének, hogy átvegye, amit a szíve mond.

4. Ne legyél rögeszmés a szerelmének megnyerésében, a szerelem nem a trónok játéka, amelyben versenyezni lehet. Hiábavaló lenne stratégiákat alkotni, hogy megnyerjük valakinek a szívét, ha a szerelemnek virágoznia kell a kettő között, akkor önmagában idő és ütem.

5. Ahhoz, hogy a szeretet feltétel nélküli, elkötelezett és egyedülálló legyen, türelemre és időre van szüksége. Legyen Ön is nyitott, mert ez lehetőséget ad neki arra, hogy megnyíljon és jobban megértse Önt.

6. Fektesse szerelmét valakibe, akiről tudja, hogy nem csúszós. Néha a család és a barátok, a munkahelyi kollégák is figyelmeztetnének arra az emberre, akibe szerelmes vagy, használd a kellő gondosságot a szívügyekben. A pletykáknak nem szabad hinni, de ne kerüld el őket.

7. Hagyja, hogy a hatalom az egó, a megszállottság és az uralom a tiéd legyen, és ez egy bölcs tipp lenne, amellyel elnyerheted valakinek a szerelmét, vagy eldöntheted, kit szerethetsz.

Tiszteld magad, és figyeld, hogyan vonzódik hozzád!!