9 Alkalmi és formális térdszoknya lányoknak

A szoknyákat a nők mindig a legkényelmesebb viseletnek tartják, és ez az egyik határozott öltözék, amelyet a ruhásszekrényükben látnak, elegáns és modern megjelenése miatt, mint bármely más szoknya..

alkalmi és formális-térdig érő szoknyák-lányoknak

Ezzel a gondolattal íme a 9 legnépszerűbb térdhosszú szoknya, amelyet megvásároltak, és a nők testalkatuknak megfelelően választhatnak ezek közül, és megoszthatják tudásukat másokkal a vásárlás során!

Különböző típusú térdhosszú szoknyák nőknek:

1. Farmer szoknya a térd alatt:

farmer szoknyák

A farmer legkedveltebb anyagneve, amikor a nők ruházatáról van szó. A farmer farmerban, kabátban és természetesen szoknya formában is kapható. A farmer szoknyák kényelmesebbek ahhoz, hogy hordhassák és hordhassák egész hosszú napon, Jean -hoz képest. A farmer szoknya keskeny a derékrészen, egy gombbal, amely megköti és követi a láb görbületét a térdig. Alul az anyag szorosan rögzíthető a térdhez, vagy alul lazulhat. Az ívelt vagy fésült viselése egyéni döntés. Ez a fajta térdig érő farmer szoknya parti viseletre vagy ok -okozati viseletre ajánlott.

2. Feszes ceruza szoknya térdhossz:

ceruza-szoknya

A ceruza szoknya a lábát ölelő modell. Ez a legkedveltebb öltözködési stílus a fiatal és dolgozó nők körében. A ceruza térdig érő szoknyái kiemelik a női test gyönyörű görbületét, és vonzóbbá teszik. A szoknya alakformáló jellege miatt leginkább az egészségtudatos nők részesítik előnyben. Az ilyen típusú szoknya szintetikus anyagból készült, amely fényesebb lesz, és általában irodai partikra vagy hivatalos használatra viselik. A pamut a legelőnyösebb anyag, testét ölelő alakja miatt ajánlott pamutot viselni, amely kevésbé izzad szintetikus anyaghoz képest, és könnyen vasalható is. Ez a fajta szoknya hivatalos viseletre ajánlott.

3. Seprűszoknya lila színben:

seprűnyél-szoknya

A seprűpálca lehet térd- vagy bokahosszúságú. Oki kopásnak minősül. Az ilyen típusú szoknyák sok vízszintes redővel rendelkeznek a szoknya körül, ami zúzott megjelenést kölcsönöz. Leggyakrabban fiatal lányok viselik a cső tetején. Ok -okozati viseletként kifejezetten ajánlott, nem pedig öltözékként.

4. Térdig érő buborék szoknya Maroonban:

buborék-szoknya

Buborék szoknya, ma már trendi, és főként az európai és nyugati országok viselik. Nyári és őszi szezonban mindig divatos a nyugati országokban. A szoknya buborékos megjelenését megvásárolja a derékvonal és a ruhaszalag, a szoknya többi anyagát pedig a szalag belsejében csiszolják, ami kiemeli a zsákos megjelenést.

5. Kör alakú térdhosszú fekete szoknya:

kör alakú szoknya

Ez a szoknyatípus a Dirty dance meryl monroe -ról híres, a szoknyák körkörös divatja miatt a lányok megőrültek a tervezés után. Viselésekor a test körül alkalmazkodik, és kör alakú fáklyát képez. Leggyakrabban kisgyermekek viselik, mivel szívesen táncolnak körülötte. Ez oksági vagy félig alkalmi viselet a fiatalok számára.

6. Térdig érő Gored szoknya nőknek:

meztelen szoknya

Ez egy redős szoknya, és ezek a „Hems” megnyílik, amikor van egy mozgás, és visszazár. A hornyolt szoknyák több háromszögletű anyagból állnak, amelyeket GORES -nek hívnak. Ez egy nagyon népszerű stílus és könnyen kényelmes. Mivel sok szoknya van ebben a szoknyában, a rendszeres vasalás kötelező. Ok -okozati vagy fél -okozati kopás, nagy sarkú cipővel vagy csizmával.

7. Egyenes fekete térdig érő szoknya:

egyenes szoknya

Ez a szoknyatípus nagyon hasonlít a ceruza szoknyához, de az egyenes szoknyák kevésbé feszesek, és egyenes vonalban esnek lefelé, ami miatt lazanak tűnik a térd környékén. Az egyenes szoknyák a csípő területén vannak felszerelve, és a térd körül lazán leesnek, ami kényelmesebbé teszi a gyaloglást. Oki vagy parti viseletnek minősül. Olyan anyaggal, mint a vászon, hivatalos viseletként használható. Ezt a fajta szoknyát alsó vagy nehéz gyomorú hölgyek is viselhetik, mivel nem szorosak a derékvonal körül.

8. Közepes Sarong szoknya:

sarong-szoknya

Ez egy szövet, általában szintetikus anyag, amely nem igényel különleges varrási mintát. Általában a derékvonalat körbeforgatják és csomózva stabilizálják. Ez a szoknya általában tengerparti viselet.

9. Hagyományos térdig érő szoknya:

drindl-szoknya

Ez az egyik leghíresebb hagyományos szoknya az európai országokban, amelyet a németországi sörünnepen viseltek. A Drindl szoknyák általában térdig érő szoknyák, amelyek a derékrész körül vannak felszerelve. Általában egyetlen szövet anyagból készül, és a varrás az oldalon vagy hátul látható.

A térdig érő szoknyák mindig divatban lesznek, és a hölgyek továbbra is a bevásárlás prioritási listáján maradnak, és a ruhatárában helyet kapnak. Mivel a szoknya még egy egyszerű felsővel vagy egy balett vagy lapos szandál pulóverrel is jól megy.