9 divatos és mesés mikroszoknya

Mikroszoknyák Francia designer viselet, amelyet minden korosztályú hölgy visel, különösen a 10-40 év közötti lányok és hölgyek. Mivel ez egy bőrt feltáró ruha, megköveteli a hölgyektől, hogy jól formázott alakjuk legyen, hogy felfedjék combjaikat és lábukat. Ez a fajta ruhatervezés határozottan inspiráló típus, amely segít a hölgyeknek súlyuk szabályozásában.

A legjobb és legmelegebb mikroszoknyák nőknek:

Ez a cikk a 9 legjobb mikroszoknya kialakítását ábrázolja, amely minden bizonnyal motiválni fogja a hölgyeket, hogy alakítsák ki testüket és viseljék a mini mikro szoknyákat termés felsővel.

1. Bőr mikro szoknya:

Mikroszoknyák

A bőrből készült mini mini szoknya többnyire fekete színű. Az ilyen típusú rövid mikro szoknyákat Biker szoknyának is nevezik. A szoknya billentett derékpánttal rendelkezik, és kör alakú. A szoknya cipzárral rögzíthető, amely a szoknya hátulján látható.

2. Hajtogatott mikro mini szoknya:

Hajtogatott Micro Mini szoknya

Ez a női mikro mini szoknya tipikus skót formatervezés, amelyet iskolába járó lányok viselnek egy nadrággal és inggel. A feltűnő jellemző a tervezésük során felhasznált anyag, amely kockás csíkokból és ellenőrzött kombinált kivitelből készül. A szoknya szorosan körülveszi az alsó derékrészet, ezért ezeket a mikro szoknyákat olyan lányoknak ajánljuk, akiknek jól ívelt alsó testük van.

3. Jean mini szoknya:

Jean mini szoknya

A Jean szoknya mini méretben a leggyakrabban viselt bőrfeltáró ruha a lányok és a fiatal hölgyek körében. A Jean anyag kényelmes viselet, valamint oldalsó és hátsó zsebekkel is rendelkezik, ami lehetővé teszi a dolgok megőrzését utazás közben.

4. Szatén húzható derék mini szoknya:

Szatén húzható derék miniszoknya

A mini szatén szoknya tökéletes alkalmi viselet vagy parti ruha, amelyhez egyszerű sima hosszú ujjú vagy ujjatlan felső tartozik. A szatén anyag fényes kinézetéről ismert, amely jazzszerű megjelenést kölcsönöz. A szoknyát egy szál rögzíti, amely segít behúzni a szoknyát, és a szoknyát a derékrész körül tartani.

5. kötszer mini szoknya:

Pólyás mini szoknya

A kötszer szoknya a testét ölelő mintájába bélyegzett dizájn. A szoknya vastag szintetikus anyagból készült, amely tökéletesen húzza körül az alsó testet, és a szoknya cipzárral rögzíthető. Ez a dizájn valóban szexi viselet.

6. Jersey Micro Mini szoknya:

Jersey Micro Mini szoknya

A jersey anyag a pamutszövet után az egyik legkényelmesebb anyag. Ezt a szoknyát egyszerű, mini mini mintával tervezték, amely a comb közepe fölé esik, és testhez simuló illeszkedéssel rendelkezik. Az ilyen típusú mikro szoknyák a legmegfelelőbbek a magas és vékony lányoknak, ingekkel és csizmákkal.

7. Magas derékú fekete vinil mini szoknya:

Magas derékú fekete vinil miniszoknya

Ez a magas derekú, divatos mini szoknya fényes vinil anyagból készült, amely szexi megjelenést kölcsönöz, ha inggel és sarokcsizmával párosítják. Mivel a vinil szövet eltér a többi anyagtól, kissé nehezen hordozható, ha a lányokat nem izzadságot elnyelő anyaggal használják.

8. Tekerje körbe a mini szoknyát:

Tekerje körbe a mini szoknyát

A mikroszoknyák köré tekerés az egyik leggyakrabban használt, mint strand, amely szintetikus anyagból készült hosszú szoknyát visel, ugyanezt a formatervezési vázlatot használják ennek a hosszú, cipzárral rögzíthető szoknyának a készítéséhez.

9. Pamut Broderie mini szoknya:

Pamut Broderie Mini szoknya

Ez egy tipikus francia dizájn, amely apró részletekből készült, csak pamutszövetből. Virágos vagy bármilyen geometrikus vonalú kivitel van a szövetbe vésve, kis lyukak létrehozásával, amelyek összekapcsolják a mintát. Mivel átlátszó kialakítású, pamut bélést kapott. Ez a fajta plusz méretű szoknya jól illik minden testalkathoz.

A mini mikro szoknyáról a régi időkben az a tény, hogy sok hölgy hajlamos kerülni a térdmagasság alá eső bőrtakaró szoknyák viselését, de ebben a divatos korszakban a hölgyek most motiváltak arra, hogy dögösek és elbűvölőek legyenek, amit megmutathat egyszerű mini farmer szoknyát visel, mint egy mikro mini szoknyát.