9 Hagyományos és modern januári Birthstones ékszerek

A gránát az egyik legszebb drágakő, ami elérhető. A drágakövet január születési kőnek tekintik. A gránát ragyogó színű, és ismert, hogy olyan tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek gyógyítják a gyulladásos betegségeket és a haragot. A drágakő a kegyelmet, a hitet és a hűséget szimbolizálja. Ismeretes, hogy erős lelkületű és magabiztos. A januári birthstone ékszerek gránátból készültek: gyűrűk, nyakláncok, fülbevalók és karkötők. Válasszon egyet ezek közül a tárgyak közül, vagy ajándékozza meg szeretteit.

A januárban született születéskövek legújabb és stílusos mintái:

Nézzük meg a január 9 -i születésköveket.

1. Kerekített stílusú januári születéskő:

Lekerekített stílusú januári születéskő

Ez egy tökéletes januári születéskő. Ez a kerek gránát gyönyörű vörös, ragyogó árnyalattal. A drágakő értékes, és lenyűgöző ékszert készít. A kerek januári születésköveket főleg fülbevalókhoz és gyűrűkhöz használják. Ezek a születéskövek lenyűgözően néznek ki az etnikai ékszereken, valamint a modern ékszereken.

2. Négyzet alakú januári születéskő:

Négyzet alakú januári születéskő

Íme a januári születéskő másik változata. Ez egy négyzet alakú drágakő, amelyet általában nyakláncokhoz, medálokhoz és nagy gyűrűkhez állítanak be. Ez a lenyűgözően királyi megjelenésű születéskő tökéletes bók az alkalmi viselethez. A négyzet alakú drágakő nagyon egyedi és kortárs, és nem tartozik a többi drágakő által használt formák közé. Így nagyon ritka és értékes.

3. Szív alakú januári születéskő medál:

Szív alakú januári születéskő medál

Ez egy értékes üveg januári születéskő medál gránátban. A lenyűgöző medál nagyon folyékony tapintású. A szív formája romantikus, és tökéletes ajándék egy szeretett személy számára. Válassza ezt az egyedülálló medált, hogy meglepje jobb felét.

4. Ikerszívek januári születésköves gyűrű:

Ikerszívek januári születésköves gyűrű

Ez egy elegáns gyűrű, amely kétszer boldoggá tehet valakit. Az ezüst gyűrű kettős gránát szívvel van ellátva, amelyeket egymás fölé helyeznek. Ez egy exkluzív gyűrű, amely tökéletes különleges alkalmakra. A szív alakú gránát tökéletesen kidolgozott és vágott, hogy maximális ragyogást biztosítson.

5. Ménes fülbevaló januárban Birthstone:

Ménes fülbevaló januárban Birthstone

Válassza ezt a csodálatos ménes januári születéskő fülbevalót ezüstből. A fülbevaló tökéletes a mindennapi használatra, és divatos nyakláncokkal is párosítható, hogy divatos legyen. A fülbevaló kerek gránátot tartalmaz ragyogó piros színben, és gyönyörű ékszert alkot.

6. Monogramos januári születéskő nyaklánc:

Monogramos januári születéskő nyaklánc

Íme egy különleges kép a januári birthstone nyakláncról. Ez a nyaklánc nagy gránát készlettel rendelkezik ezüst tokban. A nyakláncnak ezüst darabja is van, amely személyre szabható kezdőbetűvel vagy névvel. Ez tökéletes ajándék célokra és bármilyen különleges alkalomra.

7. Januári Birthstone karkötő:

Januári Birthstone karkötő

Választhat valamit, ami nagyon hagyományosnak tűnik egy kortárs darabban ezzel a januári birthstone ékszerdobozzal. Ez a karkötő több apró, ezüst színű gránátot tartalmaz. A karkötő karkötő gránátos, ezüst színű.

8. Január Birthstone medál:

Január Birthstone medál

Ez egy egyedi homokóra medál, amelynek apró gránátkövei homokóra homokja. A medál nagyon ritka, és biztosan megfordítja a fejét. A januári születéskő szín jól illik ehhez a homokórához, mivel a piros elég jól kiemelkedik.

9. Januári születéskő lánc fülbevaló:

Januári születéskő lánc fülbevaló

Nagyon aranyos és elegáns fülbevaló, ez a csodálatos januári születésköves láncos fülbevaló lógó. Az apró gyöngyös fülbevaló tökéletes bulikra és alkalmi viseletre. Nagyon finomnak és kecsesnek tűnik. A gránát fülbevalót tökéletesen kiegészíti egy másik drágakő, amely ellensúlyozza a színt.

A januári születéskövek nagyon értékesek, és vakító vörös színűek, amelyek illeszkednek a legtöbb etnikai és modern ékszerhez. A fülbevalók, gyűrűk és nyakláncok a gránátokhoz a legalkalmasabbak, mivel jól illeszkednek az aranyhoz és az ezüsthöz. Válasszon olyan darabokat, amelyek tetszenek, és amelyek jól illeszkednek az öltözékéhez.