A júniusi születéskövek listája és ékszertervei

Június hónapja minden alkalomra tökéletes. A júniusi születéskövek is nagyon tiszták és ritkák. Ezek közé tartozik a gyöngy, alexandrit és a holdkő. Mindegyiknek gyönyörű színe és tisztasága van. Ennek a drágakőnek a ragyogása tükröződik a létrehozott ékszerekben. A gyöngyök tiszta fehér színt adnak, az alexandrit zöldet és pirosat, a holdkő pedig átlátszatlan.

A legújabb és legszebb júniusi születéskövek mintái nőknek:

Nézzük meg a június 9 -i legjobb születéskövek terveit.

1. Alexandrit júniusi születéskő:

Alexandrit júniusi születéskő

A júniusi születéskő alexandrit egy nagyon ritka és modern drágakő. Ismeretes, hogy szerencsét és szerencsét hoz azoknak, akik viselik. Ez egy drágakő, amely elősegíti a szerelmet és a romantikát. Képes zöldről vörösre váltani, és ez a legegyedibb a drágakőben.

2. Pearl June Birthstone:

Pearl June birthstone

A gyöngyszem elsősorban a júniusi születéskő. A gyöngyök a tisztaság és a tisztaság szimbólumai. Viselői köztudottan fokozzák az integritást és a növekedést. A gyöngyök különböző színűek, de a leggyakoribb és legkeresettebbek a fehér gyöngyök.

3. Holdkő júniusi születéskő:

Holdkő júniusi születéskő

A holdkő június harmadik születési köve. Vannak gyógyító energiái, amelyeket sokan szeretnek. Finom szépsége van, amely nagyon vonzó a holdkóros szerelmeseinek. A drágakövet a remény kristályának tekintik, és így az egyik legkeresettebb születési követ is.

4. Alexandrit júniusi születéskő nyaklánc:

Alexandrit júniusi születéskő nyaklánc

Ez a csodálatos könnycsepp alakú alexandrit júniusi birthstone medál nagyon népszerű és romantikus. A drágakő vágása és tisztasága nagyon fényes, és fényűző ékszert tesz lehetővé. A medál arany színű, vékony aranylánccal. A medál viselhető alkalmi ruhákon, valamint különleges alkalmakkor.

5. Pearl June Birthstone Ring:

Pearl June Birthstone Ring

Itt egy fantasztikus hercegnő korona mintás gyűrű, amelynek közepén egy nagy kerek gyöngy van. A gyűrű mintás ezüstpánttal rendelkezik, amely növeli varázsát. A gyöngy gyönyörűen ül a ketrecben, és gyönyörű kijelentést tesz az ujján. Ez valóban olyan ajándék, amelyet érdemes szeretteinek ajándékoznia.

6. Holdkő júniusi születéskő fülbevaló:

Holdkő június születéskő fülbevaló

Szerezd meg ezt a lenyűgöző júniusi születéskő fülbevalót, amely holdkőből készült. Ez a fülbevaló minta könnycsepp alakú holdkővel, valamint kerek holdkővel, arany huzalozással rendelkezik. A lógó alakú fülbevaló nagyon bájos és tökéletes minden korosztály számára. A holdkő ragyog és beengedi a fényt, és nagyon vonzó színek szivárványát hozza létre.

7. Június Birthstone karkötő:

Június Birthstone karkötő

A júniusi birthstone ékszerek között van egy csodálatos karkötő, amely kiemeli az alexandrit kő minden tulajdonságát. Ez a káprázatos karkötő apró alexandrit kövekből készül, amelyek ezüst színűek és ezüst láncokkal vannak összekötve. Ennek a karkötőnek a megjelenése bájos és finom, és minden alkalomra tökéletes.

8. Június születéskő gyűrű:

Június születéskő gyűrű

Íme egy fantasztikus alexandrit júniusi születéskő gyűrű, amely tökéletes ajándék lehet szeretteinek. A drágakövet négyzet alakúra vágják, és apró ezüst gyémántok körül helyezkedik el. A gyűrű oldalain ismét gyémántok vannak, amelyek csillogást kölcsönöznek. A gyűrű luxus és nagyon ritka.

9. Holdkő júniusi születéskő nyaklánc:

Holdkő június születéskő nyaklánc

Nézze meg ezt a természetes holdkő nyakláncot ezüstből. Ez a júniusi birthstones ékszer egy gyönyörű nyakdarab, amely nagyon jól illik az ünnepélyes viselethez és az irodai viselethez is. Ez a szín tökéletes bármilyen ruhaszínnel párosítható, ezért nagyon széles körben használják.

A júniusi születéskövek élénkek és bájosak. A júniusi három születéskövet tökéletesen kombinálhatjuk olyan ékszerekkel, mint a fülbevaló, a gyűrű, a nyaklánc és a karkötő. A gyöngyökkel és holdkővel díszített tárgyak bájos és régi világot kölcsönöznek. Míg az alexandrit ékszer elemek kiemelik a modern és az új kor megjelenését.