Drága februári születéskövek – 7 gyönyörű ékszerterv

A februári születéskő az ametiszt. Ez a gyönyörű és ragyogó lila színű drágakő tökéletes minden értékes alkalomra és szertartásra. A lila színt a királyok színének tekintik. A februári születéskő a békét és a nyugalmat jelképezi. A részegség ellenszere is. A februári születéskő véd a veszélyektől és a lelki nyugtalanságoktól is.

Gyönyörű és vonzó februári születésköves ékszerek a trendben lévő nőknek:

Íme a legjobb februári birthstones ékszerek képekkel.

1. Háromszög alakú februári születéskő:

Háromszög alakú februári születéskő

A februári születéskő ametiszt. A drágakő háromszög alakú. Ez a forma csodálatos, ha medálban vagy akár nagy gyűrűként is használható. Az alakzat gyönyörűen mutatja a kő ragyogását, és ez egy nagyon fényűző ékszert eredményez.

2. Ovális ametiszt születéskő:

Ovális Ametiszt Születéskő

Itt egy újabb lenyűgöző születési kő februárra. Ez a királyi kinézetű ovális drágakő tökéletes minden ékszerhez. Ez az ametiszt februári születéskő szín békét és nyugalmat jelent. Az ezzel az ovális ametisztből készült gyűrűk, fülbevalók és nyakláncok szuperek.

3. Ménes fülbevaló februári születéskőben:

Ménes fülbevaló februárban Birthstone

Ezek az ametiszt februári birthstone fülbevalók tökéletesek ajándékba. A februári kő színe lila kerek, és ezüst színű, ródium bevonattal. Az egyszerű ametiszt fülbevaló kiválóan alkalmas mindennapi viseletre, és kiegészíti minden lila ruhát.

4. Dupla szív februári születéskő medál:

Dupla szív februári birthstone medál

Itt egy lenyűgöző medál ezüsttel és ametiszt szív alakban. A medál ezüst üreges szív alakú, gyémántokkal szegélyezett. A szív alakú ametiszt kő az ezüst szív mögött helyezkedik el. Ez egy nagyon szép medált készít, amely tökéletes ajándék lehet szeretteinek. Ez könnyen a legjobb évfordulós vagy születésnapi ajándék. Válassza ezt a gyönyörű medált, amely egyszerre egyedi és stílusos.

5. Hercegnő korona februári születéskő gyűrű:

Hercegnő korona februári születéskő gyűrű

Csodálatos darab egy csodálatos hercegnő számára, mi legyen ennek az elegáns gyűrűnek a fogása. A februári birthstone gyűrű korona mintában készült. Az ezüst gyűrű kicsi, kerek formájú ametiszt drágakövekkel van kitűzve. Ez a 14 ezer ezüst gyűrű remekmű és nagyon lenyűgöző.

6. Februári Birthstone nyaklánc és fülbevaló szett:

Februári születéskő nyaklánc és fülbevaló szett

Ez a lenyűgöző ametiszt nyaklánc és fülbevaló szett ovális, durva vágású kövekből készült, ezüst láncon. A fülbevaló lógó fülbevaló, kerek ametiszt kővel az ezüst lánc végén. Ez egy napi használatú készlet, amely nem túl extravagáns.

7. Az örökkévalóság februári születéskő gyűrűje:

Az örökkévalóság februári születéskő gyűrűje

Szerezd meg ezt a csodálatos örökkévalóság gyűrűt ametisztben, amelyet több apró ametiszt kő csavart ezüst gyűrűbe helyez. A gyűrű az örök szerelmet szimbolizálja, és ajándékba is tökéletes. Az itt használt februári születéskő nagyon tartós mesterművé teszi, és értékes is.

8. Karkötő februári Birthstone -ban:

Karkötő februári birthstone -ban

Használja ezt a durva vágású ametisztből készült ametiszt karkötőt divatos kiegészítőként. Ez a karkötő ezüst láncú februári születéskövet használ, és masszív megjelenésű. A karkötő jól néz ki alkalmi ruhákon, és a legjobb az egyetemi hallgatók és a fiatalabb gyerekek számára.

9. Könnycsepp fülbevaló februárban Birthstone:

Könnycsepp fülbevaló februári birthstone -ban

Íme egy luxus fülbevaló, amely ametisztből és gyémántból készült. A könnycsepp formájú ametiszt egy lógó fülbevalóba van behelyezve, gyémántként, mint virágmintát. A fülbevaló egyedülálló, és értékes szettet alkot, amely értékes, és nagyszerűen néz ki ünnepségekre és alkalmakra.

A februári születéskövek gyönyörű ametiszt, amely ibolyaszínben néz ki. Az ametisztből készült gyűrűk és fülbevalók királyi megjelenésűek. A nyaklánc -készletek és az ametiszt kövekkel ellátott medálok értékes ékszerek, amelyek káprázatosnak és látványosnak tűnnek.