Júliusi születéskő – Jelentőség és gyönyörű ékszertervek

A július születési köve a Ruby. Ez a fényes és gyönyörű vörös kő a legértékesebb és legdrágább drágakövek közé tartozik. A drágakőről ismert, hogy megvédi viselőjét minden rossz egészségi állapottól és szerencsétlenségtől. A rubinnal készített ékszerek ragyogóak és kifinomultak.

Gyönyörű és vonzó születési kő júliusban a Ruby & Ékszertervei:

Íme a július legjobb születési kövei és ékszermodelljeik.

1. Július Birthstone:

Július Birthstone

A júliusi születéskő rubin; ragyogó színű, élénkpiros drágakövet kap. A kő állítólag erőt ad és megvéd a gonosztól. A drágakő szeretetet és szenvedélyt is jelent. Sok szerencsét hoz viselőinek, és így nagyon népszerű.

2. Szív alakú júliusi születéskő nyaklánc:

Szív alakú júliusi születéskő nyaklánc

Szerezd meg ezt a ragyogó vörös rubin medál szettet ezüst szív alakban. A medál apró Swarovski kristályokkal is kirakott. A rubin drágakő kerek alakú és gyönyörűen illeszkedik a medálba. Ez egy tökéletes ajándék, amelyet júliusban születetteknek ajándékozhatunk.

3. Rubin halmozható születéskő gyűrű:

Rubin egymásra rakható júliusi birthstone gyűrű

Nézze meg ezt a káprázatos júliusi születésköves gyűrűt, amelyen apró rubin kövek vannak csodálatosan körülvéve. A rubin köveket tökéletesen kerekre vágják, és a gyűrűt teltnek látják. Ez tökéletes egy különleges alkalomra, vagy akár születésnapi vagy évfordulós ajándékként.

4. Pearl és Ruby July Birthstone ékszerek:

Pearl és Ruby July birthstone ékszerek

Ajándékozd meg szeretteidet ezzel a lenyűgöző és vonzó gyöngy- és rubin nyaklánc-szettel. A júliusi birthstone ékszer tökéletes, mivel egyszerű mintával rendelkezik, amely gyöngyszemekből és egy rubin kerek kőből áll. A minta nagyon finom és tökéletes a mindennapi használatra is.

5. Július születéskő fülbevaló:

Július születéskő fülbevaló

Ez egy másik csodálatos szív alakú júliusi birthstone ékszer. Ezek a szív alakú rubin kövek ezüst színűek, és fülbevalókból készülnek. A drágakövek nagy méretűek, ezért teltebbé teszik az arcot. A fülbevaló tökéletesen alkalmas alkalmi viseletre, és nagyon királyi megjelenésű.

6. Július Birthstones tenisz karkötő:

Július birthstone tenisz karkötő

Itt egy csodálatos rubin tenisz karkötő aranyból. A vörös és arany színválaszték klasszikus, és csodálatos, gazdag karkötőt készít. Az itt használt rubin kövek ovális alakúak, és gyönyörűen helyezkednek el a karkötő körül. Ettől a kezek elegánsnak és bájosnak tűnnek.

7. Július Birthstone Watch:

Július születéskő óra

Szerezze be ezt az egyedülálló órát, amelyben rubin kő van. Ez a designer darab nagyon ritka, és luxus és extravagáns órát készít. Ettől biztosan megfordulnak a fejek. Szerezd meg ezt a felbecsülhetetlen értékű órát, és megmutatod barátaidnak és családodnak.

8. Ovális júliusi születéskő gyűrű:

Ovális, júliusi születéskő gyűrű

Ez egy királyi és királyi kinézetű nagy rubingyűrű, amely gyémántok és arany körül helyezkedik el. Az itt használt nagy rubin drágakő pontosságra van vágva, és ez nagyon jól kihozza a kő ragyogását. A kő színei kirajzolódnak és vörös árnyalatot hoznak létre. A körülötte lévő gyémántok növelik csillogását és ragyogását.

9. Csillár július születési kövek fülbevaló:

Csillár július születéskő fülbevaló

Szerezd meg ezt a klasszikus csillár fülbevalót könnycsepp rubin kövekből a tökéletes éjszakai kikapcsolódás érdekében. Az itt használt rubin kövek kétféle alakúak, ovális és könnycseppek. A csillár stílusa alkalmas ékszerként szolgál partikra és szertartásokra. Ezt nehéz ruhákkal kell párosítani, és kiválóan alkalmas esküvőkre és más különleges napokra.

A júliusi születéskő rubin a ragyogó és legkeresettebb drágakövek között. A kő vörös színét mindenki szereti, mivel a nemességet szimbolizálja. A rubinnal készült ékszerek sokfélék, és az olyan tárgyak, mint a gyűrűk és fülbevalók a legkedveltebbek. A kő gyönyörűen párosul arany és még ezüst fémmel.