9 bedste funky t-shirts til mænd og kvinder med billeder

T -shirts er en uundgåelig del af enhver garderobe. T -shirts er en af ​​de bedste fritidstøj nogensinde. Udover de sædvanlige almindelige t-shirts er der funky t-shirts med forskellige designs, der passer til forskellige arrangementer. Funky t-shirts er vidunderlige kunstneriske kreationer på enkle t-shirts. Tankeprocessen, der går ud på at lave disse funky t-shirt designs, er det vigtige. Til alle afslappede begivenheder er disse funky t -shirts et ideelt valg.

Nyeste funky t-shirt designs til fyre og damer:

Nedenfor er nævnt 9 bedste funky t -shirts, der helt sikkert vil fange nogen opmærksomhed,

1. Skull Funky T-shirt:

Skull Funky T -shirts

Kraniet -billedet er et klassisk funky tema og er elsket af mange mænd. Denne lyse orange t-shirt med det hvide kraniumbillede præget på den er også klassisk. Denne funky t-shirt har en rund krave og er lavet af godt materiale.

2. Character Funky T Shirts:

Character Funky T -shirts

En af de vigtigste designidéer i funky t-shirts til mænd er karakteren Mahatma Gandhi med sit fredsbudskab i et køligt blåt t-shirt-print. Disse virkelige eller tegneseriefigurer er afbildet på en funky måde. Her har du karakteren af ​​Mahatma Gandhi.

3. Logo Funky T-shirt:

Logo Funky T Shirt

Nogle funky tee -skjorter spiller også med et mærkes logo. Her ændres Puma -mærket og -logoet til Coma. Disse ændringer i et mærke og logo er meget populære i funky t -shirts.

4. Wording Funky T-Shirt:

Wording Funky T Shirt

En stor del af de funky t -shirts til kvinder har formuleringer, der er fjollede eller komiske. Dette er en almindelig grå t-shirt med formuleringer i sort. T-shirten med rund hals er meget behagelig for kvinder.

5. Designer Funky T -shirts:

Designer Funky T -shirts

Få dig en funky t-shirt til mænd i designerstil. Her er t-shirten, der har to farver, udført med design af maling. Den sorte maling og den hvide blandes fra en kop. Vælg sådanne fantastiske funky t -shirts for at få en cool stilkvotient.

6. Photography Funky T Shirts:

Fotografering Funky T Shirts

Fotografering er et andet fedt emne for at have funky designs. Disse funky t -shirts til fyre har de sjove fotograferingsord med et billede af kameraet. Disse kan være legende, sarkastiske eller kloge formuleringer.

7. Tilpassede funky t -shirts:

Tilpassede funky t -shirts

En af de bedste måder at få en funky t-shirt på er at få den tilpasset. Disse funky t-shirt designs har en masse karakter og kan gøres efter hvad du kan lide. Her har du to t -shirts, der har et par temaer, der er funky.

8. Qwerty Funky T -shirts:

Qwerty Funky T -shirts

Vælg dette fantastiske funky tema til din t-shirt. QWERTY -designet er udført i forskellige stilarter. Nogle med tastaturet trykt eller som dette, der ligner det puslespil, der kan skrives over. Vælg dit bedste design og gør det specielt.

9. Animal Theme Funky T Shirts:

Animal Theme Funky T -shirts

Funky t-shirts til damer er en anden sektion, hvor formuleringer og slagord sætter et præg. Selv dyretemaer bruges hovedsageligt. Her er hunden afbildet som læge. Vælg dit yndlingsdyr for at få en sjov t-shirt.

Funky t-shirts er den bedste måde at holde sig cool og stilren. Disse t -shirts til både mænd og kvinder findes i forskellige stilarter. Dem, du vælger, vil sige meget om dig. Vælg det bedste billede og den formulering, du kan lide, og tilpas det også.