9 bedste langline-T-shirts til mænd og kvinder, der er trendy i tees

Casual t-shirts har ændret sin trend med jævne mellemrum. Funky, almindelig, nørd, brikker osv. Har været ret bredt båret af både mænd og kvinder. Men de nyeste designs i afslappede t-shirts er langline-t-shirts, der har tiltrukket attraktionen hos både mænd og kvinder.

Seneste damer og herre langline T-shirts:

Her er nogle bredt vedtagne long line tee shirts, der er blevet bredt udvalgt til en ændring i udseendet.

1. Langærmet T-shirt med krave til mænd:

Langærmet T-shirt med krave til mænd

Krave -snitdesign i langærmet t -shirt herretøj inden for grå har været det primære valg til et designer -look. T-shirten indeholder en smal krave med lange sidesnit og centrale knapper.

2. Langærmet T-shirt med to farver til mænd:

Langærmet T-shirt med to farver til mænd

En langline t-shirts herredesign i Indien med et nyt touch får et dobbeltfarvet tryk. Den lange t-shirt er opdelt i to portioner, blandt hvilke den ene er marron og den anden er sort med rund hals. Har du brug for nogle afslappede lange line t-shirts? Så vil denne virkelig passe til dig.

3. Flare Longline T-shirt til kvinder:

Flare Longline T-shirt til kvinder

Løs pasform giver langærmet t -shirts damedesign med bomuldsmateriale et stilfuldt look med enkel slid. T-shirten er lavet i bomuld og har inspirerende formuleringer med ryggen længere end fronten.

4. Off-Shoulder Longline T-Shirt til kvinder:

Langærmet off-shoulder T-shirt til kvinder

Off-shoulder designs har været yndige til et stilfuldt kig på fester. Langline-t-shirten er designet med et rundt halsudskæring med enkelt side off-shoulder design. I den sorte baggrund får t-shirten et centralt rosendesign. Denne foretrækkes af unge piger til deres kollegiefester eller andre funktioner.

5. Langærmet T-shirt med hætte til mænd:

Langærmet T-shirt med hætte til mænd

Langærmet t -shirt til mænd med dobbelt lag og hals med hætte giver et fantastisk look til udflugter. Det inderste lag af den lange t-shirt er hvidt, mens det ydre lag er i sort, lavet af bomuld.

6. Zebra Stripped Longline T-shirt til mænd:

Zebra Stripped Longline T-shirt til mænd

Langærmet t-shirt mænd med lange ærmer og halvrund hals og bund ser mere klassisk ud til ethvert festlook. Designet er lavet i bomuldsmateriale med en strækbar effekt for at give løs og stram pasform.

7. Lang lynlås T-shirt med lynlås Kvinder:

Tilbage lynlås langline T-shirt kvinder

En Longline hvid t -shirt lavet af polyester har et lynlåsdesign bagved. T-shirten leveres med halve ærmer og baghals for et sensuelt look i fester over jeans eller Capri. Hvis du leder efter en stilfuld og lidt trendy, vil denne type t-shirt helt sikkert give dig et godt valg. Prøv dette mønster til dine afslappede fester eller ethvert møde.

8. Distressed Longline T-Shirt til mænd:

Langærmet langærmet T-shirt til mænd

Hvid langlinet t -shirt, når det får et nødstedt design, giver et nyt udseende til afslappet. T-shirten er lavet af bomuld med en rund hals og halvrund ende får et foruroliget udtryk i enden af ​​t-shirten. For enhver udflugt, prøv denne stil for en unik måde.

9. Bønfaldende langline T-shirt til mænd:

Pleaded Longline T-Shirt til mænd

Langærmet herre-t-shirt, når den får trygge slutninger og ærmer, giver den endda en simpel t-shirt et modent look. T-shirten er lavet af bomuld med et almindeligt design kombineret med rødt, hvidt og sort pleaded look.

Longline t -shirt designs er blevet båret over jeans til mænd, mens til kvinder; de kan også bæres over leggings med capri og ankel. Da de fleste af dem er lavet af bomuld, giver de brugeren en behagelig oplevelse til udflugter, dans eller endda almindeligt slid.