9 Nye og fashionable LED T-shirt designs

LED er den lysaktiverede enhed, der lyser stærkt i mørket. Den samme teknologi bruges nu på t -shirts til at få dem til at lyse i mørket. Du kan købe LED -t -shirts med fantastiske designs, der gnistrer. Lysene aktiveres forskelligt, og hver af disse stilarter er angivet her. Du kan vælge din næste t -shirt fra denne liste og få hovederne til at dreje.

Nyeste og stilfulde designs af LED T-shirts med billeder:

Lad os se på de 9 bedste LED t -shirt paneler.

1. Lydaktiveret LED T-shirt:

Lydaktiveret LED T-shirt

Gå ikke glip af disse fantastiske lydaktiverede LED -t -shirts. Vælg dem, der har et vidunderligt billede trykt på forsiden. Lydaktiveringen sker, når du trykker på et bestemt område af t -shirten. Dette er absolut en sej t -shirt.

2. Equalizer LED T -shirt:

Equalizer LED T -shirt

Tjek disse LED t -shirts Indien sælger, der er trendy nu. Disse har equalizer -effekten med farvelinjerne, der går op og ned. T -shirts er lavet i forskellige udskrifter mest på sort baggrund.

3. Tilpasset LED T-shirt:

Tilpasset LED T-shirt

Du kan købe tilpassede LED -tee -shirts til din gruppe eller familie. Disse er trykt med det samme displaybillede og ser godt ud til en fest. Du kan vælge det tryk og den formulering, der skal sættes på t -shirts. Du kan lave et design eller bestille i henhold til dit gruppelogo på denne type t-shirts, det viser en vis unikhed blandt mængden.

4. Logo LED T -shirt:

Logo LED T -shirt

Vælg dit yndlingslogo som det tryk på LED -lyset t -shirt, du køber næste gang. Her vil dit logo blive vist med et klart skinnende lys. De sorte t -shirts er en god baggrund for enhver farve, du gerne vil bruge. Prøv dette på dine blå jeans.

5. Farve LED T-shirt:

Farve LED T-shirt

Bortset fra de sorte baggrundst -shirts kan du endda have brugerdefinerede LED -t -shirts, der er udført på farve -t -shirts. Her bruges blå t -shirt til at have ølkrusprintet. Disse ser godt ud til alle afslappede fester.

6. DIY LED T Shirt:

DIY LED T -shirt

En af de sejeste ting er at lave dine egne LED-t-shirts. Denne DIY t -shirt med LED er let at lave derhjemme. Tjek nogle YouTube -videoer, og du kan være en professionel til at lave en til dig selv.

7. Fluorescerende LED T-shirt:

Fluorescerende LED T-shirt

Tjek disse slående fluorescerende LED -t -shirts specialfremstillet til dig. Disse t -shirts fungerer på touch -basis. Når du rører ved printet på t -shirten, lyser de. På denne måde kan du få mange vidunderlige designs indarbejdet.

8. Pulse LED T -shirt:

Pulse LED T -shirt

Disse er iøjnefaldende t-shirt LED-pulsstil. Du kan få dem med udskrifter som den dansende pige. Igen er dette brugerdefinerede stilarter, som du kan vælge og have lavet på t -shirten. Tjek noget der passer dig.

9. Animerede LED T-shirts:

Animerede LED T-shirts

Du skal have en animeret LED-t-shirt i din killing. Disse ultrakølede t-shirts aktiveres ved berøring eller lyd. De har udskrifter, der er animerede versioner. Du finder mange designs i denne stil.

LED t -shirts er en skønhed. Disse t -shirts er bedst til den unge generation, der spiller det cool og trendy. Du kan købe T -shirt -LED -designet fra enhver online butik og få aktiveret lyd, berøring eller puls. Du kan give disse LED-t-shirts til dit barn på hans eller hendes fødselsdag, børn elsker virkelig denne mønsterstil for at fortælle deres venner.