9 Nyeste og stilfulde metal T-shirt designs med billeder

Heavy metal og thrash metal er nogle af de forskellige styles, der er tilgængelige i kategorien t -shirt. Du kan finde dit yndlings heavy metal -band og endda et sjovt bud på båndene i disse t -shirts. Tjek de forskellige stilarter og få nogle flotte t -shirts i din garderobe.

Moderne og fashionable metal-T-shirts til mænd i trend:

Lad os se på de bedste metal -t -shirts.

1. Metal Song T Shirt:

Metal Song T -shirt

Vælg at have en metal -t -shirt, der er en ode til din yndlingssang. Disse behøver ikke kun at være heavy metal -sange. De kan være enhver sang, du kan lide, og har en form for metalforbindelse.

2. Black Metal T Shirt:

T -shirt i sort metal

Her er en vidunderlig sort metal t -shirt til dig. Vælg mellem blodige billeder til stjernebesatte. Få din heavy metal -løsning med disse sorte t -shirts. Det anvendte materiale er også af topkvalitet.

3. Thrash Metal T-shirt:

Thrash Metal T-shirt

Det er nogle fede thrash metal t -shirts, Indien sælger. Du kan få din samling til metal -t -shirts og se flot og cool ud. Disse er perfekte til cykelstier og forlystelser. For din normale udflugtstid, prøv denne til dit klassiske look.

4. Heavy Metal T Shirt:

Heavy Metal T -shirt

Tjek de fede t -shirts i heavy metal, der har de fede prints på forsiden. Du kan vælge en raglan -type ærme til en ændring. Dette har en kontrastærmet ærme og kropsfarve for at tilføre t -shirten mere karakter. Denne t-shirt med fuld ærme er det perfekte valg til unge i højden.

5. Metal Band T-shirt:

Metal Band T-shirt

Hvis du er en fan af metalbanden, er den perfekte måde at vise det på at bære en metalbåndsskjorte. Disse t -shirts har de bedste metalbåndsbilleder på forsiden. Tjek de forskellige stilarter, du kan bære, og lav en af ​​dem, du foretrækker. Prøv denne i enhver sæson, materialet er godt til dit afslappede look.

6. Edm T -shirts:

Edm T -shirts

Vælg en death metal t -shirt, næste gang du handler efter en ny t -shirt. Disse Eagles of Death metal t -shirts har et fantastisk kraniet mønster i billedet. Kurverne og damerne designet inde i kraniet er meget dramatiske. Perfekt til tynde drenge, denne er velegnet til en slank pasform.

7. Album Cover Metal T Shirt:

Albumcover Metal T Shirt

Hvert musikalbum har et fantastisk og mindeværdigt albumcover. Disse bliver normalt omdannet til t -shirt -print i heavy metal. Så tjek dit yndlingsbands musikalbumcover, der gjorde det godt nogle år. Du kan også udskrive dette design på din bulkordre.

8. Sjov Metal T -shirt:

Sjov Metal T -shirt

Vælg at se på den komiske side af metal -t -shirts. Her har du seje og komiske citater relateret til metal, der er trykt på t -shirts. Få en sjov i dag, og føl dig fantastisk. Få denne t-shirt til at fange dine venners opmærksomhed, du kan også give dette mønster til din bedste ven.

9. 3D Metal T Shirt:

Du kan også gå ind til metalliske t -shirts, der alle er raseri nu. 3D -t -shirts har metalliske designs og ser fantastiske ud. Vælg og vis disse flotte t -shirts frem.

Metal t -shirts giver en fantastisk erklæring og bruges normalt af mænd. Disse er for det meste båret af cyklister og college goers. Prøv de forskellige stilarter, der er der, og du kan have en god samling t -shirts i metal.