9 Populære Harley Davidson T-shirts til mænd og kvinder

Harley Davidson er et mærke eller firma, der licenserer forskellige typer ting som beklædning, boligindretning og meget mere. Det mest populære produkt fra Harley Davidson, der bliver almindeligt, er t-shirts. Disse t-shirts er almindelige blandt dem, der er Harley-entusiast. T-shirts kan købes online, og der er forskellige hjemmesider. De kan også købes fra deres officielle websted. Harley-Davidson kvinders t-shirts er lige så ikoniske som deres motorcykel og er symbolet på frihed. Der er mange forskellige designs i dette mærke, og her er nogle designs af Harley-Davidson t-shirts.

Nyeste og berømte Harley Davidson T -shirt designs til herrer og damer:

Lad os se på de 9 bedste Harley Davidson t -shirts i Indien.

1. Skovl Ringer T-shirt:

Skovl T-shirt med hovedring

Dette er den vintage-inspirerede seje tee shirt og med et moderne look. Det er en slank pasform og 100% bomuldsjersey. Det er en sej tee shirt om sommeren. Disse er vintage Harley Davidson t-shirt.

2. Sort Harley Davidson T-shirt:

Sort Harley Davidson T-shirt

Denne type t-shirt er unikt udformet med en særlig proces og har et solbeskinnet vintage look. Dens funktion er, at den er slank. Det er en laserskåret trøje med grafik foran. Du kan prøve denne t-shirt til din almindelige eller daglige brug.

3. Logo Overprint Slim Fit Harley Davidson T-shirt:

Logo Overprint Slim Fit Harley Davidson T-shirt

Det er en kortærmet t -shirt til mænd, der har en slank pasform og smal hele vejen igennem. Den er lavet til enestående stofbehandling og har et forvitret og slidt look. “Overprint” i navnet refererer til teknikken til at trykke kunst over broderet grafik i en farve. Den har overtryk foran og ser stilfuld ud.

4. Mænd Iron Block langærmet T-shirt:

Mænd Iron Block langærmet T-shirt

Det er Harley Davidson langærmet T -shirt, og denne type T -shirt med fuld ærme går aldrig af mode. Denne afslappede langærmet t-shirt til mænd har kunst, der peger på arvsstil. Den har trykt grafik på ærmet, foran og bagpå.

5. Color Block Vintage Henley T-Shirt:

Color Block Vintage Henley T-shirt

Hvis du vil tilføje stil til din weekend, er denne t -shirt perfekt. Den er slim fit og har trykt grafik på venstre bryst og ryg.

6. Mænds Prestige langærmet T-shirt:

Mænds Prestige langærmet T-shirt

Det er en unik slags skjorte, der adskiller en fra resten. Det er 100% kraftig bomuld. Den har gelprintet grafik på en skulder, ned ærmer og på ryggen. Hvis du har Harley Davidson cykel, skal du prøve dette design af t-shirt med samme mærke Harley Davidson.

7. T-shirt til mænd Willie G-Skull kortærmet T-shirt:

T-shirt til mænd Willie G-Skull kortærmet T-shirt

Det er Harley Davidson forhandler-t-shirt med forhandlerens logo på bagsiden. Denne t-shirt er lavet af 100% bomuld og er meget behagelig at have på. Den fås i forskellige størrelser. Du kan også prøve dette slid i sommersæsonen.

8. Harley Davidson T-shirt med korte ærmer til kvinder:

Harley Davidson T-shirt med korte ærmer til kvinder

Det er en meget stilfuld t-shirt til kvinder i pink farve med V-udskæring. På forsiden har den et sødt Harley Davidson -logo med den usædvanlige falmede omvendte refleksion. På bagsiden er der et forhandlerlogo i hvidt. Det er et meget attraktivt stykke at have på.

9. Tonal Flames langærmet T-shirt:

Tonal Flames langærmet T-shirt

Det er en langærmet skjorte til mænd med sin snap-down krave og flammede grafik. Udover det har den to knapper brystlommer og broderet grafik på venstre brystlomme og trykt grafik på bagsiden. Du kan prøve denne t-shirt på blå jeans; det giver et stærkt look til din personlighed.

Forskellige typer Harley Davidson t-shirts til mænd og kvinder har også et godt budget. Selvom de er af forskellige designs og farver, så er de meget behagelige at have på. Du får gode muligheder i materialesorter i denne type t-shirts; få en fashionabel t-shirt til at imponere dine venner eller kære.