9 Populære og bedste Polo T-shirts til mænd og kvinder

Polo T-shirts kan betragtes som det mest behagelige outfit, der matcher med afslappede shorts og en formel buks. Denne fordel ved afslappet såvel som formelt tøj gør det til det første valg for både mænd og kvinder, når det kommer til valg af tøj. Polo T-shirts er et design, hvor ekstra kravefastgørelse er designet til en almindelig t-shirt. At bruge et par minutter på at læse denne artikel vil give en idé om, hvilke typer polo t-shirt design der starter fra den klassiske type til farverig polo t-shirt.

Nyeste og stilfulde Polo T-shirt designs til herrer og damer:

Lad os se på de 9 bedste poloshirts.

1. Klassisk krave Polo T-shirt:

Klassisk T-shirt med krave

Denne klassiske polo-t-shirt lavet af tykt bomuldsmateriale giver en behagelig følelse, når den også bæres på en solskinsdag eller under en blæsende dag. Denne klassiske t-shirt er lavet i en farve med ikke-stiv krave.

2. Poloshirt med skulderlapning:

Shoulder Patch Polo T-shirt

For at give en anden mening til herre polo t-shirt, der bringes frem ved hjælp af patchwork design, der er koncentreret om skulderdelen af ​​polo t-shirten. Patchwork materiale kan være bomuld, læder eller ethvert syntetisk materiale, der har kontrastfarve til t-shirten.

3. Polo T-shirt i tre farver:

Polo T-shirt i tre farver

Tri-Color t-shirt kan gøres interessant ved at anvende indisk flag farve eller enhver anden country flag farve. For folk, der kan lide at få deres yndlingsfarve kombineret til en enkelt stykke t-shirt, er denne trefarvede polo-t-shirt værd at købe.

4. Polo T-shirt med lomme:

Polo T-shirt med lomme

T-shirt, som vi kender det, mangler mulighed for at opbevare små genstande, til folk der kan lide at bære lille klud, lille tegnebog eller andre vigtige ting, for dem er denne lomme-tilpassede polo t-shirt den bedste. Lommen ses på venstre øverste del af t-shirten.

5. Fuldærmet Polo T-shirt:

Fuldærmet Polo T-shirt

Polo-t-shirt med fuld ærme er praktisk under en blæsende eller på en mild kølig dag, ærmet ligner kropsfarven, hvilket får den til at ligne en formel skjorte, bortset fra at kraven ikke er stiv sammenlignet med en formel skjorte.

6. Polo T-shirt med kontrastfarvekrave:

Kontrastfarve krave Polo T-shirt

For damer, der hele tiden er som forandringer, når det kommer til tøj, for dem denne form for polo-t-shirt, der har kontrastkravekrave fra kroppen og ærmet. Farven på kraven er normalt mild sammenlignet med krop og ærme.

7. Polo T-shirt med blomsterprint:

Polo T-shirt med blomsterprint

Polo t-shirt med blomsterprint kan klassificeres som en unisex polo t-shirt, der normalt bæres som strandtøj eller sommertøjstype. Blomstertrykket kan være farverigt eller kan have lignende farver som baggrundsfarven på polo-t-shirten.

8. Ærmeløs Polo T-shirt:

Ærmeløs Polo T-shirt

Når det kommer til tøj til damer i løbet af en varm sommerdag, ville det være en behagelig tøjlinje, der inkluderer ærmeløs top. Denne poloshirt uden ærmer designet til kvinder bæres oftest som semi-formel som fritidstøj med et par jeans eller korte.

9. Mærket Jersey Polo T-Shirt:

Mærket Jersey Polo T-shirt

Mærke Polo t-shirts er en af ​​de must have en top til både mænd og kvinder. Mænd, der er sportselskere, ville denne poloshirt med mærkevarer i jersey tjene formålet. Piger forsøger at undgå krave-t-shirt som en sportstrøje-t-shirt.

Polo T-shirt er absolut en must-have T-shirt, der giver et beskedent look på grund af sit attraktive design. Kvinder kan bære denne polo t-shirt som en semi-formel sammen med et par slap kombineret med en støvlesko og for mænd ville polo t-shirt med chino bedst være en semi-formel t-shirt.