9 populære og stilfulde Rolling Stones T-shirts

De almindelige og almindelige t-shirts er nu udskiftet med funky designs og tryk over den. Nogle kommer med inspirerende ord, nogle med motiverende citater, mens nogle med blot tegneseriedesign at vælge imellem. Et lignende design, der bliver populært blandt t-shirt-elskere, er t-shirt-designs af rullesten. Det grundlæggende design af t-shirten kommer med et tunge design.

Nyeste og fashionable Rolling Stones T -shirt designs til herrer og damer:

Her er nogle t -shirt rullende sten mønstre, du måske vil have i din garderobe.

1. Flag Design med Rolling Stone T Shirt til mænd:

Flagdesign med rullende sten T -shirt til mænd

Rolling stones t shirts mænds design med en almindelig hvid baggrund er meget attraktiv til udflugter. Designet bærer en rullende tunge i forskellige farver med flagdesignet bag, der også minder om rundvisningen af ​​stålhjul i 89’erne.

2. Strip Shoulder Rolling Stone T-Shirt til kvinder:

Strip Shoulder Rolling Stone T-shirt til kvinder

Et nyt look i rullestenens t -shirts til damedesign får en ensidig strimmel med oval halsdesign. Skuldersiden får også design af distressed strips for at gøre den mere sensuel.

3. Fringe Rolling Stone T Shirt til kvinder:

Fringe Rolling Stone T -shirt til kvinder

Fringe design i rullende sten t -shirt damekatalog er meget belønnet for sit slutdesign. Den almindelige t-shirt i sort har et centreret rulletunge-design med strimlesnit i enden og åben hals.

4. The Band Rolling Stones T-shirt til mænd:

Bandet Rolling Stones T-shirt til mænd

Inspireret af det berømte mærke! Her er et T -shirtdesign til rullende sten til mænd, der bærer printet af mærkeplakaten som helhed. Den almindelige grå t-shirt bærer printet af alle bandmedlemmerne med en lille rullende tunge.

5. Nordic Rolling Stones T-shirt:

Nordic Rolling Stones T-shirt

Hætteklædte designs i t -shirt med rullende sten har tiltrukket forskellige mænd og kvinders opmærksomhed. Det nordiske design kommer med ansigtet på en abe, der viser sin tunge med titlerne rullende sten.

6. Funky Rolling Stones T-shirt:

Funky Rolling Stones T-shirt

T -shirt -mønstre med kvinders rullesten og løstsiddende er længe ventet for kvinder med en lille vægt. Designet bærer en halvlængde med mens perleværk danner logoet for tungehjerter osv.

7. Dragon Rolling Tongue T-Shirt til kvinder:

Dragon Rolling Tongue T-shirt til kvinder

Dobbelt farve, tabt pasform og semi -ærme, alle kombineret til at give et perfekt vintage rullende sten t -shirt design. T-shirten leveres med en cirkulær afslutning og et dragemønster, der pletter logoet på rullende tunge.

8. Gym Rolling Stones T-shirt til mænd:

Gym Rolling Stones T-shirt til mænd

Vil du gå med noget stilfuldt til gymnastiksalen! En vintage t -shirt i rullende sten i tankdesign er det, du leder efter. T-shirten får også en god længde til at understøtte din træning i fitnesscentrene.

9. Multi Tongues T-shirt til kvinder:

Multi Tongues T-shirt til kvinder

En stor fan af det berømte rullende tunge mærke! Et mønster, der vil afsløre dit valg, er en tabt-t-shirt lavet med forskellige tunger i forskellige nuancer og en titel på den, der påstår rullende sten. Du får komfort til din almindelige brug.

Rullesten opstod i 1967, der blev et populært mærke. Mærket bar et logo af læber og den kommende tunge, som også blev berømt i form af rullende sten t -shirt. T-shirtsne er for det meste lavet i bomuld, men fås også i hør, frotté og uld i materiale. Piger og drenge fra college kan helt sikkert prøve dette mønster til deres almindelige slid, hvis du leder efter en unik måde at beskrive dit valg, så vil denne kollektion være din.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80