9 Seneste og forskellige designs af Jordan T-shirts

Air Jordan er navnet henvist til den mest berømte amerikanske basketballspiller Michael Jeffrey Jordan. Han er berømt for sine airlift -skud, der fik tøjdesignindustrien til at designe kreative fodboldkarakterer samt bruge det berømte spillerbillede som frontkropsdesign. For de vanvittige og døve basketballspillere og fans af Jordan-spilleren ville denne artikel hjælpe med at vælge det bedste Jordan t-shirt design.

Stilfulde og moderne Jordan T-shirt designs til mænd og kvinder i trend:

Lad os se på de 9 bedste Jordan t -shirts til dreng og pige.

1. Retro Jordan Unisex T-shirt:

Retro Jordan Unisex T-shirt

Retro Jordan skjorte er en innovativ designer t-shirts, der opnås ved at bruge sjove tegneseriefigurer og billede af Jordan som center design på t-shirtens forside. T-shirtens farve øger kvaliteten af ​​t-shirten. Denne foretrækker af unge teenagere, denne t-shirt giver også et godt positivt look.

2. Sort almindelig Jordan Air T-shirt til mænd:

Sort almindelig Jordan Air T-shirt til mænd

Denne almindelige sorte t-shirt med air Jordan-billede, der er skildret på en kunstnerisk måde. Dette stregdiagram viser et tegneseriebillede, der løfter hånden som en basketballspiller, der slår et skud. Prøv dette mønster på dine blå eller sorte jeans.

3. Jordan 3D Print T-Shirt:

Jordan 3D Print T-shirt

3D -designet t -shirts er nu et ganske populært design, som både piger og drenge helt sikkert gerne vil have. I denne 3D Designer t-shirt fremvises spillerens grove image i det lyse 3D-billede. Lidt anderledes, men det giver iørefaldende look til din t-shirt.

4. Jordan Face T-shirt med tryk:

Jordan ansigtsprintet T-shirt

Jordan, som vi allerede kender ham gennem hans fantastiske basketballspilningsfærdigheder, som har initieret designere til at portrættere hans komplette ansigtsbillede i en t-shirt, som helt sikkert glæder basketball tilhængerne. Du kommer også til at personliggøre andre Jordan ansigtsdesign på denne trykte t-shirt.

5. Baseball Jordan T-shirt til mænd:

Baseball Jordan T-shirt til mænd

Kombinationen af ​​Jordan t -shirt image med baseball t shirt design er virkelig en fantastisk kombination, der giver et cool look. Den forreste og bageste del af t-shirten er designet med spiller Jordan navn og hans holdnummer.

6. Jordan strakt T-shirt:

Jordan stretchet T-shirt

Denne type t-shirt design vil helt sikkert få alle til at indse, at ved at bruge navnet som hovedtema er design af en t-shirt enkelt og alligevel trendy. Spiller Jordan navn er skrevet fra den ene side af ærmet, der strækker sig til den anden ende.

7. Jordan Jumpman T-shirt:

Jordan Jumpman T-shirt

Jordan Jumpman t-shirt er det nøjagtige navn, der bruges i butikkerne til at markedsføre denne mærketop, der er designet på et almindeligt kludemateriale. En hånd, der holder en bold, som giver følelsen af, hvordan spillerne løfter hånden for at lægge basketballen i kurven.

8. Chicago Bulls Jordan T-shirt:

Chicago Bulls Jordan T-shirt

Chicago Bulls var det hold, som spilleren Jordan havde spillet og fik sin betydning i sit hold. Nummeret er skrevet på bagsiden af ​​t-shirten, og hans navn er trykt på forsiden. Dette design kan også laves omvendt.

9. Trykt langærmet Jordan T-shirt:

Langærmet Jordan-T-shirt med tryk

Dette trykte langærmede t-shirt-design ligner baseball-t-shirt-designet, hvor ærmerne er lange, der falder ned til håndledsniveauet og har tryk på. Kroppen er almindelig med en miniatureversion af spiller Jordan i en Jumpman -bevægelse.

Denne sporty og smarte outlook-t-shirt er absolut en skal have tøjtype af alle mænd for det meste og også kvinder. Hvert design er unikt, hvilket får folk til at have dem alle. At vælge nogen fra ovenstående liste er faktisk det bedste valg.