9 Seneste og seje skolet-shirts designideer

Skoler bør ikke kun koncentrere sig om studier, men også de outfits, som børn er vilde med. Uniformer tages i betragtning under det britiske styre og blev som sådan fortsat indtil i dag. Intet galt i det, men skal i det mindste bæres i henhold til elevens komfort og bør passe til de miljøforhold, hvor vi bor.

Stilfulde og komfortable skolet-shirts til børn med billeder:

Nedenfor er nogle af samlingerne af børne t -shirts, der anses for at være top 9.

1. Striped School T-Shirts:

Striped School T-shirts

Denne grå skraverede og grønne stribede T -shirt er af skolet -shirts med krave. De fleste af skolerne her i Indien vælger de kedelige nuancer som grå. Og her i dette tilfælde forstærker lidt af grønne striber og skolens logo T-shirt-designet.

2. Fuldærmer Skole T-shirts:

Fuldærmer Skole T-shirts

Disse, High School T -shirt designs, foretrækkes for det meste af skolerne, som er placeret under de kølige klimatiske forhold. Kroppen på denne særlige t -shirt er hvid skraveret, og ærmerne er i rødt med lukket hals. Ærmerne er fulde, så de får god blødhed i deres hænder og beskytter huden mod solstråler på jorden.

3. Halv og halv skole t-shirts:

Halv og halv skole t-shirts

Denne t -shirt til skolen hedder halv og halv. Da de to nuancer er præget på det, i lige store mængder. Her er de valgte farver hvide og mørkeblå. Som foretrukket af de fleste af skolerne, er dens hals type krave.

4. High School T -shirts:

T -shirts fra gymnasiet

Denne seje t-shirt vist i ovenstående link har en enorm størrelse af gymnasielogoet på sig. Det er en typisk blå skraveret T -shirt med påtegning af hvid farve i sit logo. Denne type T-shirts foretrækkes af de skoler, der har brug for offentliggørelse af deres egne logoer.

5. Almindelig skole-T-shirts:

Almindelig skole-T-shirt

Det er et ensfarvet t-shirtdesign til skolen. Denne smukke gule skraverede t-shirt indeholder en halsbåndshals, og den har også sit skoleemblem indlejret på den. For at lette brugen har den tre knapper til at åbne halsen. Børn vil nyde denne t-shirt til deres skoledage.

6. Fremhævet krave Type Skoleskjorter:

Fremhævet krave Type Skoleskjorter

Den har en særskilt kravefarve valgt i forhold til kropsskyggen for at fremhæve den. Denne skole t-shirt design foretrækkes, når der er en nødvendighed for en formel slid.

7. Skolet-shirts med fulde bukser:

Skolet-shirts med fulde bukser

Her kommer t -shirt -designet til skolen med et sæt fulde bukser. Den valgte farve er ekstraordinær og attraktiv. Børn elsker at have sådanne kollektioner på.

8. Sporty skole-T-shirts:

Sporty skole t-shirts

Glæd dig til at kigge på disse specielle skolesprøjteskjorter, da de bruges som sportsdagstøj. Skoler, der har uniformer på alle dage, foretrækker den slags T -shirts, der skal bæres på sportsdagen. Denne form for t-shirts foretrækker for det meste af skoledrenge, du finder dem også i fodboldafsnittet.

9. Kids School T-Shirt Set:

T-shirt sæt til børn

Her kommer det med et sæt matchende bukser. Børn ville nyde at bære det på grund af materialets komfort og på grund af brugervenligheden. Denne kollektion kommer med en række farver og med forskellige størrelsesområder.

At have den almindelige skoleuniform på som en daglig rutine gør, at børnene keder sig over det. Derfor ændrer de fleste skoler i dag til konceptet med trendy t -shirts. Du får passende muligheder, mens du tjekker komfortskole-t-shirt, denne type t-shirt leveres for det meste af skoleafdelingen, så det vil være let at diskutere dette med dit barns skolelærer.