9 Sjov og berømt tegneserie T -shirts samling

Hvad var din yndlingstegneserie i barndommen? Tom og Jerry, Batman, Mickey og Donald osv. Er de berømte figurer, der stadig er elskede at blive set på i fritiden. Du kan dog stadig være i kontakt med tegnefilmene gennem en ny trend, der følges bredt på modemarkedet, tegneseriet -shirts. De er blevet bredt hentet til rutinemæssigt slid eller til picnics og temafester uden alder.

Nyeste og fashionable tegneserie T -shirt designs til mænd og kvinder:

Her er nogle fantastiske designs af tegneserietrykte t -shirts, du kan blive forvirret, mens du vælger.

1. Rick and Morty T-shirt til mænd til mænd:

Rick og Morty T-shirt til mig

Rick og Morty tegneserie t -shirts til voksne har grebet et godt marked med en almindelig baggrund. T-shirten kommer også med et slogan herunder, der angiver, at der skal forblive fred mellem landene.

2. Disney Princess Cartoon T Shirt til kvinder:

Disney Princess T -shirt til kvinder

Vil du give din prinsesse en rigtig gave! Her er Disney prinsesse tegneserie t -shirts til dame, der bærer aftryk af hele prinsessen. T-shirtens lyserøde baggrund tilføjer sin charme med kurvede rammer.

3. Simpsons tegneserie T-shirt til mænd:

Simpsons T-shirt til mænd til mænd

T -shirts til mænd med print af Simpsons og kaninen i ringen giver et perfekt look af brydningstiden. Det giver et farverigt look over jeans eller endda shorts til ferie.

4. Tweety ærmeløs T-shirt til kvinder:

Tweety ærmeløs T-shirt til kvinder

Tweety har været det primære valg for teenagepiger på college. De ærmeløse tegneserie -t -shirts kommer i almindelig baggrund mest i hvidt, dekoreret med ansigtet på den frække tweety lavet med skinnende charme.

5. Pokemon T-shirt med hætte til mænd:

Hooded Pokemon T-shirt til mænd