9 sjove nørd-t-shirts med matematik- og videnskabelige designs

Fritidstøj har været ret populært med enkle designs for at få den største komfort. Selv den enkleste afslappede t -shirt giver dog et trendy look, og det er grunden til, at den er bredt båret af både mænd og kvinder. Blandt fritidstøjet er nørdede t-shirts meget efterspurgte for at værdsætte et stilfuldt look.

Bedste Geek Tee Shirts til mænd og kvinder:

Her er nogle nørdede t -shirts i Indien, der kan være et sted på din indsamlingsliste.

1. Evolution T-Shirt Design:

Evolution T-shirt design

Et almindeligt sort t -shirt geek -design får et enkelt gult evolutionstryk. Designet viser den udvikling, der fandt sted fra aber til mennesker og fra mennesker til robotter. Hvis du leder efter et historisk mønster til din t-shirt eller noget unikt, så prøv dette design helt sikkert.

2. Funky T-shirt Geek Design:

Funky T-shirt Geek Design

Sjove nørdede t -shirts med nogle komiske ord og et specielt design i midten ser ganske kunstnerisk ud. Skjorten indeholder også ord, der beder seerne om at tro, at bæreren er en nørd. Mindre sjovt, men tiltrækker opmærksomhed.

3. Chemistry Geek T-shirts:

Chemistry Geek T-shirt

Er kemi dit yndlingsemne! Science geek t -shirts passer perfekt til dig. Med en sort baggrund indeholder t-shirten kemiske grundformationer med videnskabelige navne. Du får gode kommentarer til dette valg af design; Prøv dette mønster på dit sorte farvevalg i nørdemønstre.

4. Golf Player T-shirt fra Geek:

Golf Player T-shirt fra Geek

Denne nørdede T -shirt har prydet forskellige golfelskeres kroppe. T-shirten i grønt får et gult trofædesign med ord, der angiver, at bæreren er golfspillets konge. Hvis du er en almindelig spiller i golf og leder efter nogle komfortable t-shirts, så få denne designet golfspiller passende t-shirt.

5. Binary Code Geek T-shirt:

Binary Code Geek T-shirt

Forstyrrer binære koder dit sind! Dette t -shirt -geek -design vil helt sikkert passe dig. En sort t-shirt med lysegrønne formuleringer og binære koder udtrykker dine forespørgsler korrekt.

6. Bullet Geek T-shirt:

Bullet Geek T-shirt

Det bedste geek t -shirts design er dem, der udtrykker den sjove side af brugeren, med tragiske ideer. T-shirten har et kugledesign på forsiden, der også ligner den farlige side af hende.

7. Bunny T-Shirt Geek Design:

Bunny T-Shirt Geek Design

Vil du give din enkle t-shirt et intelligent look! En kanin med tryk på almindelige t -shirts til nørder er, hvad du skal have med. Den gule t-shirt med sorte tryk er velegnet til enhver afslappet lejlighed.

8. Pie Maths Geek T-shirts:

Pie Maths Geek T-shirts

Seje t -shirts, der udtrykker en anden betydning af ordet tærte, får en rød baggrund for at gøre det mere fantastisk. T-shirten indeholder alle aspekter, der er numerisk, matematisk og tærte. Efter dit valg, få din foretrukne matematik eller tærte stykke t-shirt.

9. Attitude Geek T-shirt:

Attitude Geek T-shirt

Et t -shirt -nørdet design, der udtrykker brugerens holdning, er designet med perfekte formuleringer. Den almindelige t-shirt får tåget ord om, at den person, der i dag kaldes en nørd, ville være chef i morgen. Sådan design angiver din holdning og hvad du vil sige til dine venner, det udtrykkes let ved sådanne citater.

Nørden t -shirts er for det meste lavet af bomuld eller bomuldssilke design, som for det meste har en almindelig baggrund. De fås i forskellige farver og har også forskellige udskrifter, formuleringer, billedmaling og meget mere. Du finder også disse t-shirts i en kombinationspakke, prøv en personlig nørdet t-shirt til dit kommende college-event.