9 Smukke broderede T-shirts til mænd og kvinder

Broderi er blevet et ganske populært design for næsten alle outfits. Det giver et unikt og klart udseende til outfittet med forskellige dejlige designs. Blandt alt tøjet har de broderede t-shirts været det længe ventede design. Det har givet de unge en ny måde at udtrykke deres designvalg på gymnasier og picnic osv.

Nyeste og stilfulde broderede T-shirt designs til herrer og damer inden for mode:

Vil du shoppe efter nogle t-shirt broderimotiver! Tag et kig på den eksklusive kollektion her.

1. Enkel broderet T-shirt til mænd:

Enkel broderet T-shirt til mænd

Et forenklet design lavet med broderimotiver er lavet på bomuldst-shirten til mænd. T-shirten bærer det strikkede design af et fly, en person på hovedet og en faldskærmsmand, der giver en fantastisk himmeludsigt med to nuancer. Denne er perfekt til dit jeansoutfit; Prøv at inkludere denne til dine almindelige fitnesssamlinger.

2. Floral broderi T-shirt til kvinder:

Blomstret T-shirt med broderi til kvinder

Linned har været et bredt vedtaget materiale til at give det bedste broderi på t -shirts til kvinder. T-shirten får en bagåbning med brede ærmer, et broderet blomsterdesign af en rose på forsiden.

3. Netbroderet T-shirt til kvinder:

Net broderet T-shirt til kvinder

Broderi får en ny status med netbroderimotiver til t -shirts. Designet er lavet på en almindelig halvlang t-shirt med det strikkede netværk på toppen, hvilket giver et fejlfrit design med en berettiget halsdybde.

4. Tilpassede broderit-shirts til mænd:

Tilpassede broderit-shirts til mænd

Brugerdefinerede broderede t -shirts er dem, der får professionelt touch. Det betyder, at simple, almindelige t-shirts har et broderilogo på toppen og bagsiden, som kan relateres til deres erhverv eller virksomhedens logo.

5. T-shirts med broderi til mænd:

Krage broderi T-shirts til mænd

Leder du efter perfekt efterårstøj! Her er et tee shirt broderi design, der er lavet ved hjælp af en krave t-shirt med lange ærmer. T-shirten får også små charms strikket på den for at gøre den mere sofistikeret.

6. Traditionel broderi T-shirt til kvinder:

Traditionel broderi T-shirt til kvinder

Vil du give dit vestlige look et traditionelt præg! Et t-shirtbroderi med et ærmeløst design passer bedst til dem. T-shirten får strikket broderi med en kombination af skaller og sten for at gøre den mere traditionel.

7. Butterfly broderi T-shirt:

Butterfly T-shirt med broderi

Butterfly-t-shirt med hætte er det bedste eksempel på at have et brugerdefineret t-shirt-broderidesign i din garderobe. T-shirten med hætte får sommerfuglvinger på begge sider af kæden i broderidesignet.

8. Påfuglbroderi T-shirt til kvinder:

Peacock T-shirt med broderi til kvinder

Når broderi udføres på hvide overflader, giver designet et nyt look til tøjet. Et lignende design er lavet på broderi med t-shirt-udskrivning, hvor den hvide t-shirt får et påfugldesign ved hjælp af flere former og størrelser perler og sten på den. Hvis du virkelig leder efter en unik stil til din universitets traditionelle dag, så få dette mønster til at fange opmærksomheden for dit syn.

9. Tribal Embroidery T-shirt til mænd:

T-shirt med broderi til mænd

T -shirts broderimotiver inspireret af stammetemaerne er ganske velegnede til at have det tema eller festlook. En simpel t-shirt, når den får broderi med hvid tråd med ansigtet på et stammepersoner, giver brugeren et forstørret udseende.

De broderede T -shirts er perfekte til at give dig selv et professionelt look eller et festlook. Det er den bedste måde at designe dit tøj på med dit eget mønster. Du kan også kombinere et traditionelt look med krave, tank eller t-shirt med hætte for at give det et moderniseret touch til udflugter, temafester eller simpelthen rutinemæssigt slid.