25 szórakoztató nyári tábor program gyerekeknek 2021 -ben

A nyár az az év, amikor 2021-ben mindenki menekülni akar az élet hétköznapi tevékenységei elől, és kényeztetheti magát. Ugyanakkor kihívásokkal teli időszak ez a szülők számára, mivel a gyerekek egész nap otthon lesznek, és el kell foglalni őket, különben lusták lesznek, és idejük nagy részét PSP -vel vagy tévénézéssel töltik. A nyár azonban tökéletes alkalom a táborozásra, különösen a gyerekek számára, mivel ez az az időszak, amikor a legtöbb iskola szünetben van, és ez a legjobb módja annak, hogy kreatívan részt vegyenek. A legegyszerűbb módja a nyári táborok tevékenysége. Sok szórakoztató tevékenységgel a gyerekeket kreatívan elkötelezik és távol tartják a mobiloktól.

nyári tábori tevékenységek

Ezek a táborok lehetőséget adnak az egyéneknek, hogy új emberekkel ismerkedjenek meg, és olyan barátokat szerezzenek, akikkel esetleg nem ismernének gyakran. Ezért a nyári táborok a nagy szórakozás és élvezet időszaka. A táborokban bemutatott tevékenységek szórakoztatóak, interaktívak és tanulságosak. Az emberek megtanulják, hogyan kell csapatban dolgozni és támogatni egymást egy feladatban.

A legjobb nyári tábori tevékenységek gyerekeknek 2021 -ben:

Az alábbiakban felsoroljuk a 25 legjobb nyári tábor tevékenységet, amelyek szórakoztatóak, szórakoztatóak és interaktívak:

1. Kültéri szójáték gyerekeknek:

nyári tábori tevékenységek gyerekeknek

Ez a különleges szabadtéri játék szórakoztató és tanulságos, és tökéletes a gyermekek számára. Mindössze annyit kell tennie, hogy egyfajta scrabble játékot állít be hatalmas betűkkel, amelyek könnyen mozgathatók. Ezek a szavak segítenek bizonyos szavak kiejtésében. A tinédzserek is örülnének ennek.

2. Spray festés:

Gyerekek nyári tábora

Ahhoz, hogy kihozza a kreativitást az emberben, a spray -festésre összpontosító tevékenység tökéletes módja annak, hogy ezek a kreatív gyümölcslevek folyjanak. A nyári tábor egyik legegyszerűbb és legjobb ötlete a pólófestés. Mindössze annyit kell tennie, hogy sima fehér pólókat és néhány doboz színes spray-festéket biztosít, és nézni a varázslatos eseményeket. Meglepő lesz látni néhány furcsa és eredeti ötletet, amelyek az egyénekből fakadnak. Ez fellendíti bennük a kreativitást, és még Ön is meglepődik a szép eredményen.

3. Kültéri Twister:

Kültéri Twister

Korunk egyik legnépszerűbb játéka a fiatalok és gyermekek körében, és egy nagyszerű nyári tábori tevékenység a Twister. Egy személy felelős a játék felügyeletéért, és a színeket hívja fel, amelyeket a szabadban lehet elhelyezni. A résztvevők feladata, hogy a kezüket vagy a lábukat azonos színűre tegyék. Egy szórakoztató és izgalmas játék, amely a kéz-szem koordinációra összpontosít.

4. A labirintus:

A Maze nyári tábor tevékenysége

Ötleteket keres nyári tábori tevékenységekhez és játékokhoz? Akkor itt van. A nyári tábor egyik legszórakoztatóbb játéka a folyosói labirintus, ahol a labirintus WC -papírból vagy papírfüzérből épül fel. A kiválasztott résztvevőt ezután felkérik, hogy a megadott időn belül, a papír megérintése nélkül lépjen át a labirintuson. A versenyt legalább 3-5 személy között rendezik, hogy eldöntsék a győztest. Ez az egyik legjobb és szórakoztatóbb nyári tábor ötlet gyerekeknek és felnőtteknek is.

5. A perc a győzelemhez játék:

A perc a győzelemhez játék

Ez a játék magában foglalja az idő megfelelő kihasználását. Sok egyperces nyári tábor foglalkozik a gyerekeknek. Az egyik ilyen játékban a résztvevők egy percet kapnak, hogy kiegyenlítsék a cheerio -t vagy más kelléket a boton. A résztvevő, akinek sikerül egy percig fenntartania, mindent megnyer. Ez a tevékenységi ötlet adja a legjobb időt az egész nyári tábornak.

6. Művészet és kézművesség:

Művészet és kézműves nyári tábor tevékenységek beltéren

A gyerekek mindig szórakoztató tevékenységeket igényelnek. Ezért a művészeti és kézműves tevékenységek nagyszerűek ahhoz, hogy elfoglaltak legyenek, és továbbra is produktívak maradjanak. A ceruzatartók készítésétől a kártyákig a gyerekek kreatívak lehetnek, ha valamilyen tárgyat kapnak, amellyel dolgozhatnak. Ez a játék a gyermek számára is hasznos, mint az agy memória-erősítője. Ez az egyik legjobb nyári tábori tevékenység az óvodások számára, amely kihozza a gyerekek rejtett kreativitását, és tudatosítja bennük lehetőségeiket és hajlamaikat.

7. Kalapok a papírlemezekről:

Kalapok a papírlemezekről

A tizenévesek és a tinédzserek kreativitásukat felhasználva papír tányérokból szórakoztató kalapokat készíthetnek a gyermekek nyári táborában. Ezek az imádnivaló sapkák furcsák és kreatívak. Az ilyen típusú ötletek növelhetik a gyerekek kreativitását.

8. Gyerek miniolimpia:

Gyermek Mini Olimpia nyári tábor tevékenysége

A gyermekek izgalmának szórakoztató módja a mini nyári olimpia megszervezése a gyerekek nyári táborában. Ezek a játékok magukban foglalják a futást, a kerékpározást és még a váltóversenyt is. Ezek a tevékenységek elfoglalják a gyerekeket, és jelentős ideig foglalkoztatják őket, ugyanakkor növelik immunitásukat és ellenálló képességüket.

9. Ejtőernyős játékok gyermekeknek:

Ejtőernyős játékok gyerekeknek

Az ejtőernyős játék mindig nagy sikert arat a gyerekek és a tinédzserek körében, és elengedhetetlen nyári táborprogram a gyerekek számára. Egy hatalmas ejtőernyőt 5-6 gyermekből álló csoport támogat, akik aztán labdákat egyensúlyoznak rajta. Ez a játék segít a csapatmunka fejlesztésében a résztvevők között.

10. Kréta Twister:

Kréta Twister

A kréta twister az egyik legjobb nyári tábori szabadtéri játék gyerekeknek. Nagyon hasonlít a korábban már tárgyalt játékhoz, a szabadtéri twisterhez. A nyári tábor gyermekei elég gyakran játszanak ezzel a játékkal, és elmondható, hogy fiúk és lányok egyik legjobb játéka, amelyet kívül is lehet játszani. Csak egy kis krétaporra lesz szüksége, és a porított kréta segítségével felületet készít. Erről a játékról nincs sok mondanivaló, hiszen az alábbi kép alapján kitalálható. A kréta csavar egy népszerű beltéri játék is.

Sok fiú és lány inkább a krétaforgatós játékot részesíti előnyben, mint sok más nyári tábori tevékenység. A gyerekek kicsit piszkosak lehetnek. De szórakoznak, és csak ez számít.

11. Medence tészta gerely:

Medence tészta gerely

A medence tű gerelye az egyik legártalmatlanabb nyári tábori tevékenység, és az egyik legnépszerűbb is. Gyakran gyakorolják, és elmondható az egyik olyan tevékenységről, amelyet a gyerekek szeretnek csinálni. Általában ebben a szabadtéri tevékenységben egy hosszú lufi-szerű anyagot kell átdobni egy gyűrűn, amely ugyanabból az anyagból készül. Olcsó és szinte bárhol elvégezhető. Ez egy nagyon népszerű hétvégi tevékenység a gyerekek számára is.

12. Nyári tábor Tug Of War gyerekeknek:

nyári tábori tevékenységek

Ne keverjük össze ezt a játék intenzív változatával, amelyet gyakran felnőttek is csinálnak. Ebben a játékban ilyen vastag kötelet nem használnak, és általában egy ilyen anyagból készült vékony kötél, amely nem árthat a gyerekeknek. A gyerekek a kötélhúzást is nagyon szórakoztatónak találják. Néhány gyerek szórakoztatónak találja magát a fizikai tevékenységekben, és ez tökéletes lesz számukra, és ugyanakkor biztonságos távolságot tart a gyerekek között, és ez kevésbé lesz ártalmas és biztonságosabb a testmozgást kedvelő gyermekek számára. Ez az egyik legjobb nyári tábori szabadtéri játék gyerekeknek, ahol a gyerekeket tesztelik erejükben és stratégiájukban.

Lehetővé kell tenni, hogy a gyerekek gyakrabban játsszanak kötélhúzást, hogy bevonják őket a fizikai képességek bemutatójába.

13. Kerékpáros játékok:

nyári tábori tevékenységek

A nyári táborok egyik leghíresebb típusa a kerékpáros játékok. Általában a diákoknak szóló nyári tábor nagy része ezt a lehetőséget kínálja. Ha kerékpárok vannak a táborban, akkor feltétlenül engedje meg gyermekeinek, hogy használják. Az ilyen típusú tevékenységekben mindig van lehetőség egy baráti versenyre, és elmondható, hogy ez az egyik legjobb nyári tábori tevékenység gyerekeknek.

14. Mezőnap:

Katonai gyakorlónap

Legyen terepnap a nyári táborban. Ez lesz az egyik legjobb nap, amit valaha is átélt. Könnyen lehet szórakozni egy terepi napon, mivel annyi mindent lehet tenni. A terepnap azoknak a gyerekeknek az egyik legjobb nyári tábori tevékenysége, akik jobban szeretik a kalandokat, mint a beltéri tevékenységeket. Biztonságos, akárcsak a nyári tábor helyiségei alatt.

15. Vista táborok:

Vista táborok

Ezek alapvetően a nyári táborok területén végzett kemping tevékenységek. E tevékenységek egyik legjobb tulajdonsága, hogy több tevékenységet is tartalmaz. Sok hely van, és elmondható, hogy ez az egyik legjobb nyári tábori tevékenység. A gyerekek szeretnek részt venni a kilátótáborokban, és ez rendkívül előnyös lesz a szülők számára is. Küldhetik őket nyári táborukba a megfelelő helyeken, és hátradőlhetnek, és pihenhetnek, miközben nézik, ahogy gyerekeik nőnek és játszanak. Ez az egyik legjobb módja a gyermekkori napok eltöltésének. Küldje el őket nyári táborokba, és vegyen részt a számos tevékenységben, ha azt tervezi, hogy gyermekeinek egészséges jövőt biztosít.

16. Barátság karkötők:

Barátság karkötők

A kézzel készített dolgok készítése izgalmas a gyerekek számára. Ez a tevékenység nagyon népszerű nyári tábor, és általában gyerekek végzik. Mondhatni időgyilkos. A gyerekek elfoglaltan fognak új és innovatív dolgokat készíteni a szó szoros értelmében, pusztán a fantáziájuk segítségével. A baráti karkötők népszerű választás a gyerekek körében, és rendkívül élvezetesnek mondható a gyermekek számára, és így a nyári tábor egyik leghíresebb beltéri tevékenysége.

A gyerekeknek egyszerű az eszük, aranyszívűek, nincs gondjuk, ezért tele vannak kreatív ötletekkel. A karkötők készítése szórakoztató időszaknak bizonyulhat a gyerekek számára, és nagyon szórakoztató lesz az elkészítésük. Egy másik fontos tény, hogy amikor a gyerekek el vannak foglalva e karkötők készítésével, a felügyelők és a gondozók egy kis időt pihenhetnek és pihenhetnek. A gyerekek kezelése és kezelése és menedzselése nehéz lehet számukra, és az a trükk, hogy a gyerekeket bevonják valamibe, amit szeretnek, és örömet szereznek, ez ragyogó ötletnek mondható.

Ezek a karkötők szinte mindenből és mindenből készülhetnek. A nyári tábor hatósága biztosítja számukra a szükséges dolgokat, és a gyerekek csodálatos időtöltést kaphatnak ezek elkészítéséhez. Néha az történik, hogy a felügyelők versenyeket (barátságos versenyeket) szerveznek, hogy a gyerekek által nyújtott munkát aktívabbá tegyék, és így egy kicsit jobban megterhelhessék az elméjüket, és valami rendkívüli dolgot hozzanak létre.

17. Stick Men:

nyári tábori tevékenységek

Ez egy bájos, aranyos nyári tábori szabadtéri játék gyerekeknek, akik gyakran játszanak nyári táborokban. Ezek botok, amelyeket a gyengéd faágak foglalnak el, és férfiként tervezik őket. Színes ruhaanyagot használnak és szépítenek, valamint kézzel készített mesterséges szemeket is rögzítenek hozzájuk, hogy élénk megjelenést kölcsönözzenek. Ezt fiúk és lányok is végzik. A gyerekek szeretik az új dolgok készítésének művészetét, és ez tökéletes lesz azoknak, akik kreatívak. Ez része a nyári tábori kézműves foglalkozásoknak, és a gyerek, aki a legjobban teljesít, mindig egyedi és jutalmazza valamivel. A verseny azonban mindig barátságos. A gondnokok gondoskodnak arról, hogy a gyerekek közötti verseny mindig egészséges maradjon, és ez a munkájuk része.

18. Levélkorona:

Leaf Crown

Ez a tevékenység magában foglalja a koronák készítését puszta levelekből. Ez egy rendkívül innovatív ötlet, és sok gyerek szereti ezt. Elmondható, hogy a lányok nyári táborának egyik legjobb tevékenysége. Ki ne szeretne részt venni ebben a játékban? A szülők lehetővé teszik, hogy gyermekeik is részt vegyenek ebben a tevékenységben, mivel ártalmatlan, és a gyerekek szórakoztatónak találják a végrehajtást is. Ez az egyik legjobb tevékenység azoknak a gyerekeknek, akik gyakran látogatják a nyári táborokat.

19. Iránytű készítése:

Iránytű készítése

Ezek alapvetően a gyerekek mágneses iránytűi. Az elkészítéséhez szükséges eszközöket a gondozók biztosítják, vagy a gyerekek otthonról hozzák. Az iránytű elkészítéséhez csak néhány napi szükséges dologra van szükség.

Az iránytű készítése elmondható, hogy az egyik legszerethetőbb tevékenység a gyerekek számára. Imádnak ilyen innovatív dolgokat készíteni a lehető legegyszerűbb kellékek segítségével. Ezek azok a tevékenységek, amelyek a gyerekeket szellemileg fejlesztik. Teljes mértékben ki tudják használni az elméjüket, és olyan dolgokat alkothatnak, amelyekre a felnőttek nem is gondolnak. Alapvetően ez az, ami annyira különleges a gyerekekben. Annyit tudnak nyitott és szabad elméjüknek köszönhetően, amely tele van innovatív ötletekkel. A nyári tábor egyik legjobb tevékenysége az iránytű készítése. Az iránytű készítése az egyik legjobb idő a gyerekek számára. Működni fog, és hatékony és produktív időgyilkosnak bizonyul.

Mindössze egy tál vízre és néhány csapra (varrótűre van szükség) vagy tűre van szükség. Szüksége lesz egy szabványos mágnesre és néhány más dologra is, mint például hab, parafa és papír.

20. Természetjáró projekt:

Ez inkább egy hulladékmező -projekt. Attól függ, mit tudsz megmenteni, és ezt felhasználva létrehozni egy interaktív karkötőt. A gyerekek sok színes dolgot fognak keresni, és ezek általában nem mesterséges anyagok. Ezek inkább az anyatermészet által biztosított természetes anyagok lesznek. Ez az egyik legjobb nyári tábori tevékenység, amibe a gyerekek valaha is bekapcsolódhatnak. Az ilyen típusú nyári táborokat általában olyan megyékben végzik, mint az USA és más hasonló helyek, de nem Indiában. Az indiai szülők továbbra is konzervatív hozzáállást tanúsítanak, és nem hagyják, hogy jól felnőtt és jól tartott gyerekeik bekapcsolódjanak ebbe a tevékenységbe, mivel úgy gondolják, hogy találhatnak valamit, ami viszont csak a gyerekeiket károsíthatja. Ez az egyetlen oka annak, hogy nem sok nyári táborhely áll rendelkezésre Indiában.

21. Madáretető:

Madáretető

Ezt megint a gyerekeknek kell megalkotniuk. Ezt elég könnyen meg tudják csinálni a napi háztartási szükségletek segítségével. Ez egy nagyon egyszerű és szórakoztató tevékenység, és a gyerekek imádják, mivel a többség szórakoztatónak találja az új dolgok létrehozását és megvalósítását. Később ezeket a madarak etetésére is használják, ami azt jelenti, hogy a gyerekek valami hasznosat készítenek, és megtanítják őket fenntarthatónak lenni.

A madáretető elkészítéséhez szüksége lesz néhány madármagra, lisztre és vízre. Most ebben a sorrendben kell összekeverni őket – egy marék madármagot, valamint 2 evőkanál vizet és 2 evőkanál lisztet. Gondolkodnia kell, mintha sütit készítene. Ezért a gyereknek mindezt be kell helyeznie egy süteménykészítőbe, és először alaposan össze kell kevernie. Addig csorgassa, amíg szilárd nem lesz, és miután elkészült, próbáljon néhány kerek formájú sütit készíteni belőle. Ez nagyon izgalmas, és szinte minden gyerek imádni fogja. Később ezeket átadják a fáknak, hogy a madarak ehessenek belőlük.

22. Crayon Rubbing Art:

Crayon Rubbing Art

A ceruza dörzsöléséről elmondható, hogy az egyik legjobb nyári tábori tevékenység. A gyerekek szeretnek a kezük segítségével festeni, és ezenkívül a gyönyörű ceruzák árnyalataival is rendelkeznek. A textúrák és a tervek, amelyeket a gyerekek készítenek, csodálatosak. Néhány tárgyat is elhelyeznek itt -ott, hogy a dizájn rendkívül vonzó legyen. Néhány gyerek annyira kreatív, hogy új trükköket tanulhatunk tőlük. Az egyik legjobb módja annak, hogy a gyerekeket valami érdekessé tegyük, és egy csomó zsírkrétát adjunk nekik. A zsírkréta festés ártalmatlan, és minden gyerek képes teljes szívvel együtt csinálni, mivel ebben az esetben nem lesz verseny. Professzionális órát kell tartani a gyerekeken, mivel egyesek szinte mindent és mindent megkóstolnak és megesznek.

23. Land Art:

Land Art

Ezek olyan művészetek, amelyek a helyszínen, kéz és puszta ártatlan képzelet segítségével készülnek. A gyerek izgalmasnak találná, ha valami újítást kipróbálna a nyári tábor hatósága által szervezett műiszap segítségével. A land art híres üdülési és kedvesebb kerti tevékenység a gyerekek számára is. Sok nyári tábor létezik, amelyek egyik fő jellemzőjükként népszerűsítik a land artot. Ez a tevékenység annyira érdekes és magával ragadó, hogy a nyári tábori tevékenységek listájának élén áll.

A gyerekek gyakran kalapokat és csizmákat keresnek. Néha szív alakú mintákat készítenek törött faágak segítségével. Ez elmondható, hogy ez az egyik legjobb időbeosztási trükk, amellyel a gyerekeket be lehet vonni. A szélcsengő is népszerű land art tevékenység..

24. Stick Art:

nyári tábori tevékenységek otthon

A névből kitalálhatja, hogy ezek csak pálcikák, amelyek valami fantasztikus készítésére szolgálnak. A gyerekek egész éjszaka álmodoznak, másnap reggel pedig még jobbat keresnek, meg akarják valósítani, és valóra akarják váltani az álmaikat. Nincsenek korlátaik és érzelmi korlátaik, és ez az egyik oka annak, hogy egyes gyerekek annyira sikeresek abban, amit csinálnak.

25. Kerítésművészet:

Kerítés Art

Ezek általában hatalmasak, és emiatt óriási kerítésművészetnek nevezik őket. Amikor a szülők kint vigyék gyermekeiket egy szabadtéri szórakozásra, lehetővé teszik számukra, hogy részt vegyenek ebben a tevékenységben. Sok nyári tábor lehetővé teszi a gyerekek számára, hogy gyakorolják ezt a tevékenységet. Ennek segítségével elég gyorsan felfedezhetik a külvilágot.

A nyári tábor a legjobb módja annak, hogy megtartsuk a gyerekeket, és kihozzuk belőlük a kreativitást, amikor az iskolák szünetelnek. És ha van ideje és szereti a gyerekekkel tölteni az időt, akkor szervezzen egy nyári tábort a gyerekeknek, figyelembe véve a nyári tábor tevékenységi ötleteit, amelyeket itt közöltünk. Ez a legjobb módja a gyerekek fejlesztésének, bizonyos mellékjövedelmekkel együtt.

Gyakran ismételt kérdések és válaszok:

1. Adjon egy listát a nyári tábor gyerekeknek szóló tevékenységeiről.

Válasz: Íme egy lista a legjobb nyári tábori tevékenységekről gyerekeknek:

 • Napelemes sütő készítése
 • Mentos gejzír létrehozása
 • Tanulási sűrűség szivárványos üvegekkel
 • Egy hátsókerti vulkán kitörése
 • Az Alka-Seltzer Rockets elindítása
 • Levéldörzsölő kollázsok készítése
 • Szivárvány festése buborékokkal
 • DIY játszótér
 • DIY papír sárkányok
 • Rendetlenkedjen a léggömb fröccs festéssel

2. Van -e nyári tábor a kisgyermekeknek?

Válasz: Sok akadémia kínál nyári tábort a kisgyermekek számára. Ide tartoznak az olyan tevékenységek, mint a mesélés, a show és a mesélés, a szomszédaim és én stb..

nyári tábor tevékenységek gyerekeknek

3. Mik azok a szórakoztató dolgok, amelyeket el kell végezni kempingezés közben?

Válasz: Sok nyári tábor olyan táborokban marad, ahol a gyerekek a táborokban tartózkodnak. Az alábbiakban néhány ötlet a nyári tábori tevékenységekhez & az esti órákban játszandó játékok:

 • Árnyékbábok készítése
 • Zseblámpa címke lejátszása
 • Sötét szoba játszik
 • Csillagozás
 • Az ég lámpásainak felszabadítása

4. Hogyan szórakoztassuk a gyerekeket táborozás közben?

Válasz: Az alábbiakban bemutatunk néhány tevékenységet a gyerekek szórakoztatására a táborozás során:

 • Természetjárásra indul
 • Főzés máglyán
 • Állatok figyelése
 • Mesélj a tűz mellett
 • Táblajátékok játszása
 • Készítsen levélnyomatokat

5. Miért fontos a nyári tábor??

Válasz: A nyári tábor fontos, mivel lehetővé teszi a gyerekek önállóságát és növeli az önbizalmat bennük. Ez strukturált lehetőséget biztosít a gyerekeknek, hogy növekedjenek, és új és egyedi dolgokat tanuljanak. A gyerekek megtanulnak új barátokat szerezni és megosztani a dolgokat.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

  Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80