9 érdekes nyári tábor Chennai -ban gyerekeknek 2021 -ben

Itt van a nyár! A nyári táboroknak köszönhetően pedig a gyerekeink részt vesznek az ünnepekben! A Chennai -i nyári táborokat április és május között tartják. Ezek a táborok extra bepillantást nyújtanak az akadémikusoktól eltérő dolgokba, mivel az iskolai órákban a gyerekek csak az iskolai és tandíjas tevékenységekben fáradnak el. Szülőként nehéz lenne elküldenie gyermekét, mivel a nyár az egyetlen idő, amelyet a gyerekeivel tölthet. A Chennai -beli gyerekeknek szóló nyári tábor azonban még a gyerek cselekvési képességét is javítja, és új módszereket tanul meg arról, hogyan tehetik dolgaikat önállóan és magabiztosabban. A nyári táborban más típusú tevékenységeket végeznek, beleértve az Anyatermészet gondozását, a táncot, az úszást, a művészetet, a tudományt, a festészetet, az érzelmi és fizikai képességeket, a nyelvi beszédet, a robotikát stb. Ez a cikk kilenc nyári tábort sorol fel menj el a szezonba a gyerekkel

9 legjobb nyári tábor Chennai -ban részletekkel:

1. Hansel & Gretel Kids Play Center:

Lenyűgöző névvel az illusztrált mesékből, amelyek minden gyerek repertoárjának részét képezik; Újévi ajándék & Gretel gyerekek (H. & G) Játszóházként/gyerekklubként működik, amelynek célja, hogy megfeleljen minden gyermek álmának és minden szülő szívének. Sokféle szórakozással tele, minden tekintetben lenyűgöző játszóház, a veszélyes boszorkány nélkül!

nyári táborok Chennai -ban

H & A G elragadóan egyszerű mottója azt állítja: „bárhol is vannak gyerekek…” A játékközpont célja nem az, hogy „bölcsőde”, tantestület vagy napközi legyen. Egy vidám álomházként van elhelyezve, ahol a gyerekek szabadon engedik a fantáziájukat és felfedezik magukat a saját tempójukban. Végül H.&A G a gyermekek három C -jének felépítéséről szól: KREATIVITÁS, JELLEMZŐ és BIZALOM. Hozd a gyerekeidet Hanselhez & Gretel gyerekek – „a játék helye”. Örülni fog, hogy valószínűleg megtette.

 • Tevékenységek: – Számos tevékenységet kínálnak a gyerekeknek, például mesterséget, mesélést, abakuszt, táncoskodást, hangzást, történetidőt, jógát, kézírást, színházat.
 • Korcsoport: – A minimális életkor három év felett van, hogy a gyerekek bármilyen tevékenységet választhassanak.
 • Cím: – www.hanselandgretel.in, Jagadambal St, Thiyagaraya Nagar, Chennai, Tamil Nadu, 098 40 431549
 • Hol az idő és a díjak: – Az időpontok eltérhetnek a tevékenység választásától és időtartamától függően. Még a helyszín is eltérhet a kiválasztott tevékenységtől függően, például a színházi tevékenységet az egyetemen kívül is folytathatják.

2. Kriyativekidz nyári tábor:

A Kriyative Kidzben hajlamosak a családokkal, a pedagógusokkal és a gyerekekkel törődő emberekkel együttműködni, hogy közösen teremtsenek egy olyan világot, ahol bármikor hajlamosak vagyunk minden felszabadulásra, hogy igazi és legjobb énünk legyünk élénk, békés, művészi között & gondoskodó közösségek. Nyári táboraik és kategóriáik a művészi tanulás varázsát és erejét használják fel, hogy segítsenek a gyermekeknek e világ megnyilvánulásában. Küldetésük: Megvalósítani elképzeléseiket egyenesen és teljes mértékben, megfizethető áron, minden kategóriában.

nyári táborok Chennai -ban

 • Tevékenységek: – Olyan jó tevékenységeket kínálnak, mint a kézírás, a szórakozás és a fitnesz, a varázsló és a mágia, a torna, a jóga.
 • Korcsoport: – 2-14 éves gyerekek jöhetnek ide, hogy élvezzék a jó tevékenységeket.
 • Cím: – www.kriyativekidz.com, 6/22, II cross street, Ragava reddy colony, Ashok Nagar, Chennai, Tamil Nadu, 044 2474 4623
 • Hol az idő és a díjak: – Az időpontok és a hely, valamint a díj eltérő lehet, ha különböző tevékenységeket választ az életkor vagy a választás szerint.

3. Kodayil Thamizh Kondattam:

Ez a szervezet ismert a tamil kultúra, nyelv és fejlődés professzionális tanulásáról. A Chennai -i nyári tábor gyerekeknek a gyakorlati, vizuális és elméleti módszert alkalmazza. Ha érdekli a gyermek tamil nyelvtanítása, akkor ez a hely tökéletes arra, mert nagyon türelmesen tanítanak a kezdőknek vagy akár külföldieknek.

Kodayil Thamizh Kondattam

 • Tevékenységek: – Ez a camo magában foglalja a szórakoztató tamil tanulást, hagyományokat, ókori játékokat; Élvezze a kóruszenét a Mandaveli, R A Puram, Velachery, OMR, Vadapalani, Saligramam, Valasaravakkam, Perambur, Kolapakkam különböző központokban.
 • Korcsoport: – Mivel ez egy szabadtéri tábor a városból, 10 és 18 év közötti gyerekeknek ajánlott
 • Cím: – Thamizhmozhikoodam, Kapcsolat 92821 3333, 90928 90459, 044-42109486, E-mail: [email protected]
 • Hol az idő és a díjak: – Az időpontok és a hely, valamint a díj eltérő lehet, ha különböző tevékenységeket választ az életkor vagy a választás szerint.

4. Sportos babtábor:

A Chennai-i nyári tábor egy multisport program gyerekeknek. Megismertetik a gyerekeket a népszerű labdajátékokkal. Egész életen át népszerűsítik az egészséges életmódot és a fizikai erőnlétet. Bizalmat, koncentrációt, sportszerű értékeket és társadalmi interakciót építettek a gyerekek köré a csodálatos környezettel. Nem abban különböznek, hogy „mit csinálnak”, hanem „hogyan”.

 • Tevékenységek: – Bemutatjuk a gyerekeknek a focit, a krikettet, a teniszt, a röplabdát, a rögbit, a jégkorongot, a baseballot, a kosárlabdát, a golfot olyan helyeken, mint Adyar, OMR, Anna Nagar, ECR, Velachery, Mylapore
 • Korcsoport: – Hisznek abban, hogy a gyerekeket életük nagyon korai szakaszában, 1,5 és 8 év között tanítják. A gyerekek alapító kora.
 • Cím: – Sportos bab, Kapcsolat Sophia@9841307716, 044-66044763, E-mail: [email protected]
 • Hol az idő és a díjak: – A sportbab tábor a szabadban is elérhető, ahogy a neve is mondja. Az időpontok és a hely, valamint a díj eltérő lehet, ha különböző tevékenységeket választ az életkor vagy a választás szerint.

5. Robotika Nyári Tábor @ Tech Knowledge Education Chennai:

A tudomány jövője az AI -hoz tartozik. A világon belül mindent robotizálnak. A robotok megtalálták azt a módszert, amellyel autókat gyártanak a savanyúságok csomagolásához. A szokásos manuális feladatokat robotok végzik nagyon kacsintva. A vállalatok a legtöbb módszerhez Man Minimumot és Machine -t alkalmaznak. A Tech Knowledge Education úttörői az STEM (Science, Technology, Engineering, and Math’s) közvetítésben, főként AI -coachingon főiskolai hallgatók számára.

Technikai ismeretek oktatása Chennai

A STEM-alapú, többnyire AI-tanulási rendszerek lenyűgözővé és szórakoztatóvá teszik a tanulástudományt. A konstrukcióalapú, többnyire tanulási rendszer segíti a diákokat abban, hogy megragadják a tudományos ötleteket, miközben automata modelleket építenek. A programok beprogramozott AI-programként kerülnek bemutatásra a Tech Knowledge-alapú karokon, és mint amikor a főiskolai tevékenység a Tech Knowledge Education hallgatói tevékenységközpontjaiban Bharatban és külföldön.

 • Tevékenységek: – Robotmechanizmus, fejlett robotika, robot elektronika és robot küldetés.
 • Korcsoport: – Az 5 éves és idősebb korosztály csatlakozhat ehhez a táborhoz.
 • Cím: – www.techknowledge.in, 3 /7, II Main Road, Indira Nagar, Adyar, 2nd Main Rd, Indira Nagar, Adyar, Chennai, Tamil Nadu, 044 3221 3000
 • Hol az idő és a díjak: – Az időpontok és a hely, valamint a díj eltérő lehet, ha különböző tevékenységeket választ az életkor vagy a választás szerint.

6. Robot nyári tábor Chennai-ban- Arobot- A BABA Research osztálya:

A tanítás eredményeként megszerzett információk, készségek és kompetenciák elsajátítása coaching útján történik. A coachingnak konkrét célja, hogy növelje képességeit, kapacitását és teljesítményét. A mesterséges intelligencia a technika minden ágának valódi keveréke lehet. Itt a coaching biztosítja a tanulók számára, hogy a szabványosított coaching módszertanunk révén rendkívül könnyen megértsék a tudomány törvényeit/elveit és alapvető elképzeléseit..

Robot nyári tábor Chennai -ban

Az egyének még a mesterséges intelligencia kifinomult ötleteit is élvezik a tanulásban & a tudomány nagy lelkesedéssel & szórakoztató. Tanfolyamainkat úgy alakítottuk ki, hogy támogassa a kormányzást & a tudomány emberének elemzése. Minden tanfolyamot úgy alakítunk ki, hogy minden embernek megfeleljen. Ez az individuáció az információban különbözik a többitől. Ebben az esetben az összeszerelt vagy kész alkatrészeket (Lego készletek) nem utasítják. TANFOLYAMOK – Tudományos készségek, Technológiai készségek, Mérnöki készségek, természettudományi készségek.

 • Tevékenységek: – Robotmechanizmus, fejlett robotika, robot elektronika és robot küldetés.
 • Korcsoport: – Az 5 éves és idősebb korosztály csatlakozhat ehhez a táborhoz.
 • Cím:- www.arobot.in, Vellalar Street, Adambakkam, St. Thomas Mount Railway Station, Above Union Bank of India, Chennai, Tamil Nadu, 044 4359 5695
 • Hol az idő és a díjak: – Az időpontok és a hely, valamint a díj eltérő lehet, ha különböző tevékenységeket választ az életkor vagy a választás szerint.

7. Kenguru Kids Club & Iskola előtti:

A Kangaroo Kids Education Limited (KKEL) az indiai oktatás paradigmaváltásának úttörője. Lina Ashar, a látnok szakember csomópont-egyenirányítója, a KKEL méh-sír szeretetet tanít tanulóinak. Elutasítja azt a koncepciót, hogy ugyanaz a tanulási szakértelem elég édes minden gyerek számára. Ehelyett a KKEL -en a fő hangsúly a tanulás testreszabásán van, szem előtt tartva, hogy minden gyerek exkluzív, és mást tanul. Holisztikus oktatást nyújt, amelyet úttörő modell támogat.

Kenguru Gyerekklub & amp; Iskola előtti

 • Tevékenységek: – Kognitív fejlődést, nyelv- és írástudásfejlesztést, bruttó motoros fejlődést, fizikai fejlődést biztosítanak, integrálják a technológiát a tanulás, a kreatív és esztétikai fejlődés megerősítésére.
 • Korcsoport: – 1,5-5,5 éves gyerekeknek kínálnak tudást.
 • Cím: – kkel.com, Kalki Nagar Main Rd, AGS Colony, Velachery, Chennai, Tamil Nadu, 098 41 311117
 • Hol az idő és a díjak: – A gyerekek időzítése heti 2 óra és 5 nap. A díjak az osztálytól függően választhatnak.

8. Tasmin nyári tábora gyerekeknek:

A Chennai -i nyári tábor tevékenységei rövid időre, 20 napos szórakozást nyújtanak a gyerekeknek. Az akarat sokféle tevékenységgel találkozik ebben az időszakban, és bizalmat épített.

 • Tevékenységek: – Sokféle tevékenységet biztosítanak a gyerekeknek, mint például festés / rajzolás / színezés, kézműves készítés, ékszerkészítés, szabadtéri tevékenységek, edénydekoráció, maszkdíszítés, elfojtás, varrás, saláta készítés.
 • Korcsoport: – Lehetővé teszik, hogy 5-10 éves gyerekek élvezzék ezt a fajta tevékenységet, mivel a fiatalabb vagy idősebb gyerekek nem sok örömet szerezhetnek.
 • Cím: – Velachheri, 96000 34842, 044-4303 3862
 • Hol, idő és díjak: – A gyerekek időzítése heti 2 óra és 5 nap. A díjak az osztálytól függően választhatnak.

9. Nyári különleges ifjúsági vezetői túlélőtáborok:

Az általános fejlődés nagyon szükséges az egyes gyerekek számára, naponta; a csak akadémiailag egészséges gyermek már nem éli túl a talajt a való világban. A Chennai -i nyári tábor ilyesmit tanít csak a gyerekeknek, hogy túléljék a világot.

 • Tevékenységek: – A túlélés pszichológiája, nézze meg a stresszt, a természetes reakciókat és az önfelkészülést.
 • Korcsoport: – Ez a tábor felnőtteknek szól, mivel csak azoknak a gyerekeknek tartják, akik belépnek a való világba.
 • Cím: 98231 29439
 • Hol az idő és a díjak: – A gyerekek időzítése heti 2 óra és 5 nap. A díjak az osztálytól függően választhatnak.

Gyere szórakozni ezeken a táborokon ezen a nyáron! Ön és gyermeke biztosan enyhül a stresszen, és bizonyos ismeretekre tesz szert ezen rövid idő alatt. Gyermeke lelkesebb lesz a tevékenységek iránt, és nem olyan, mint a többi gyerek, aki otthon ül és videojátékokkal játszik, vagy egész nyáron eszik. Ahhoz, hogy a tested fitt maradjon, aktívnak kell lenned, és ez a természeted biztosan passzol a gyerekedhez. Nevezzen be gyerekeket néhány nyári táborba Chennai -ba szórakozás és tanulás céljából.

Gyakran ismételt kérdések és válaszok:

1. Mennyi a nyári tábor időtartama?

Válasz: Ez attól függ, hogy milyen tevékenységet választ a gyermeke számára. Az időtartam napról -napra változhat, vagy öt napon át tartó tevékenység. Ha szabadtéri nyári tábor mellett dönt, pl. a városon kívül, akkor az időszak 10-20 napig eltérhet.

2. Biztosít elsősegélycsomagot?

Válasz: Igen, az elsősegélynyújtó gyerekeknek biztosítjuk az alapvető szükségleteket, de nincs speciális gyógyszerünk, ha a gyermek bármire allergiás. De amikor szabadtéri kirándulásra megyünk a városban, mindenféle gyógyszerünk van, amire egy gyermeknek szüksége lehet a rendszeres sérüléshez, és orvos vagy ápolónő velünk.

3. Képes lesz -e a gyerek a tanárok gyorsaságára?

Válasz: Igen, vannak képzett tanáraink, és mindegyikük gondoskodik arról, hogy minden gyermeket a saját tempójában végezzen, mivel minden gyermek más és más. A fő ötlet az, hogy tanítsuk a gyerekeket, és ne a tanárokat, így a tanárok saját tempójukban tanítják őket.