9 legjobb kalandtábor képekkel 2021 -ben

A kalandtáborok a gyermekkor legjobb részei. Segítenek új emberek megismerésében, és barátságok és testvériségek kialakításában, amelyek gyakran egy életen át tartanak. A legjobb kalandtáborok segítenek megtanítani a fontos túlélési készségeket, és kimozdítani a házból. A nyár a legalkalmasabb idő arra, hogy összejöjjön a családdal és utazzon velük, de lehet, hogy lehetőséget ad a kicsinek, hogy táborozzon mellette. Nincsenek. táborokat, amelyek síelést, színházat, zenét, művészetet és kézművességet, sportot stb. biztosítanak, és bizalmat fejlesztenek bennük, és segítenek legyőzni gyengeségeiket, új környezetbe lépni. A mai, rendkívül gadget világban ez utóbbi nehéz feladat teljesíteni. A kalandtáborok segítenek újra kapcsolatba lépni a természettel, és kielégítik a felfedezésre és kalandra vágyást! Íme a kilenc fantasztikus kalandtábor listája.

Örömteli barátok

Kalandtáborok szerte a világon:

1. Az Appalache -hegyi Klub Teen Wilderness kalandja

Ez a kalandtábor tevékenységek Új -Angliában játszódnak le, és olyan látványos helyszíneket tartalmaznak, mint a White Mountain National Forest. A gyerekek értékes leckét tanulhatnak arról, hogyan reagálnak az emberek a pusztára. Ezek a táborok nagyon tanulságosnak bizonyulnak az első alkalommal, és rendkívül szórakoztatóak azok számára, akik már jártak itt. A gyerekeket életkoruknak és szakértelmüknek megfelelően különböző szintekre osztják szét, és minden csoportot felügyelnek. Tehát nincs veszély a biztonságukra. További részletekért lépjen kapcsolatba-603-466-2727.

kalandtáborok

 • Ezek a táborok olyan tevékenységeket foglalnak magukban, mint a túrázás, sziklamászás, hátizsák, kajakozás, kenuzás, hegyi kerékpározás és szolgáltatás, valamint a természetvédelmi kalandok.
 • A 12 és 18 év közötti fiatalok mind részt vehetnek a táborban.
 • Az időtartam 5 naptól 2 napig terjed minden szabadtéri tábor esetében, és a fiatalok által választott tábor szerint.
 • Fejlesztik az önbecsülést, a csapatmunkát, a barátságot és a kalandszellemet.
 • Ha 14 nap előtt lemondja az utazást, akkor 70% visszatérítést kap, és ha ezt követően nem nyújt visszatérítést, ha 30 nap előtt lemondja, 100% visszatérítést kap..
 • A táborhoz szükséges dolgok: víz, fény, túlélőfelszerelés, elsősegélynyújtó készlet, térkép és iránytű, extra étel és ruházat, napvédelem, buborékcsomag, lábbeli, fej és nyak gyapjú, hálózsák, sátor/menedék.
 • A táborok fő hónapjai áprilistól októberig tartanak, és az időtől, az időjárástól és a helytől függően változhatnak.

2. Nyugati parti kapcsolat:

A West Coast Connection és a 360degree Student Travel az egyik legnagyobb diák utazási társaság Észak -Amerikában. A legjobb szórakoztató és kalandtáborokat szervezik a kezdő világutazóknak. Az ilyen programokat vállaló tizenévesek különféle tevékenységeket végeznek, mindezt különböző helyszíneken. Még arra is készülnek, hogy részt vegyenek a közösségi szolgálatban! További részletekért lépjen kapcsolatba – 800.767.0227.

kalandtáborok

 • Olyan túrákat biztosítanak, mint a baseball túrák, a globális kalandok, az aktív tini túrák, az iskolánkénti nyári programok, a divatprogramok, a közösségi szolgálat.
 • Túrákat szerveznek olyan helyekre, mint Horvátország, Izland, Thaiföld, Vietnam, Galapagos, Ausztria, Kanada, USA stb.
 • Az utazás hossza 7 naptól 40 napig változhat a tábor szerint, a fent megadott lehetőségek közül.
 • Nagy lelkesedéssel indulnak a 14 éves és idősebb korosztályú utazásokra, hogy megtapasztalják a tiszta természetszeretetet és felfedezzék önmagukat..
 • Ha önállóan szeretné felfedezni a világot, és új barátokat szerezne egyes tábori kirándulásokhoz, és csak önbizalmat építene és legyőzné gyengeségeit.
 • A táborhoz szükséges dolgok: víz, fény, elsősegélynyújtó készlet, térkép és iránytű, extra étel és ruha, napvédelem, buborékcsomag, lábbeli, gyapjúszövet.

3. Thrill Coaster Tours:

Ez a tábor a végső élmény a kalandkeresők számára szerte a világon. Úgy értem, mi jobb táborban lehet részt venni, mint az, amely elviszi a világ legjobb hullámvasútjaira! Az izgalmas coaster túrák központja a Wood Bridge -ben, New Jersey -ben található. Vidékparkokba viszik a tizenéveseket az ország különböző pontjain, és nézik, ahogy élvezik a hullámvasút fordulatainak izgalmát! További részletekért lépjen kapcsolatba-888-542-4842.

kalandtáborok

 • Ez a tábor 6 hétig tart, és minden utazás 2 hétig tart, a túrák sosem unalmasak, és lehet folytatni a túrákat, de kempingintézetként véget kell vetnünk az utazásnak.
 • Mivel a hullámvasutak nem nagyon fiatalabb gyerekeknek valók, és előfordulhat, hogy nem tudnak sokáig távol maradni otthonról, 11 év és 15 év közötti utazást biztosítanak.
 • Az utazás minden hétfőn kezdődik és pénteken ér véget.
 • Minden utazásnak van egy leszállási és átvételi helye a kezdéshez és a befejezéshez.
 • Az utazás 4 részből áll: bostoni robbantó túra, déli stúdió túra, tengerparti túra és átjáró a nyugati túrához.
 • Az utazást júliustól augusztusig tartják, mivel ez egy 6 hetes program.
 • A kabátos utazásokhoz minden lényeges dolgot magával vihet, például szédüléskészletet, kényelmes ruhákat, például farmert és rövidnadrágot, hogy helyesen tudjon ülni, extra ruhákat az utazáshoz, fáklyát és elsősegély -készletet, valamint minden egyéb szükséges dolgot.

4. Sanborn Western Camps, Colorado:

Ez a barát kalandtábor egy órával nyugatra található a Colorado Springs -től. 6000 hektár nyárfával, lucfenyővel, Douglas-fenyővel és Ponderosa-fenyővel teli erdővel rendelkezik. A tábor segít a kalandoroknak barátságot találni és újra kapcsolatba lépni a természettel, miközben tanulnak, nőnek és növelik önhatékonyságukat a vadonban való túlélésben! További információ: 719-748-3341.

kalandtáborok

 • Az általuk biztosított táborok nagy tavaszt jelentenek a fiúknak, magas pályák a lányoknak és a junior tábornak.
 • Olyan tevékenységeket kínálnak, mint a lovaglás, a természet felfedezése, a kreatív művészetek, a sport, a túrázás, a vízi mulatság, a különleges események, a horgászat, a magas kötelek, a hegyi kerékpározás, a szarvasmarha-kerekítés, a mesélés, a tábortűz, a kreatív írás, a sziklamászás, az éneklés stb..
 • Még olyan létesítményeket is kínálnak, mint a színház, a forró medence és a sportpályák, egészségközpont, étkező és konyha, stb.
 • A lányok és fiúk kirándulásának korosztálya 9 és 16 év között, a juniorok esetében 7 és 10 év között van.
 • Az utazáshoz szükséges dolgok minden utazás legfontosabb részét képezik, mivel csomagolás nélkül nem folytathatja, például fáklyát, elsősegély -készletet, ruhát, sapkát és gyapjút, ha téli táborba megy, kényelmes cipőt stb.
 • Az utazás fő hónapjai július és augusztus között minden tábor és korcsoport számára.

5. Ouray táborvezető, Colorado:

Ez a Sziklás -hegység szívében elhelyezkedő gyerektábor -tábor biztosan lélegzethez jut. Minden reggel arra ébredsz, hogy fantasztikus kilátás nyílik a körülötted lévő hóval borított hegycsúcsokra. Minden szabadtéri tevékenység, például íjászat, kenuzás, tábori tánc, puska, sport & Itt játékok, tábori kézműves készségek és táborozások zajlanak. Ez az egyik legjobb módja a nyár eltöltésének! További információ: 970-887-2648.

Ouray táborvezető, Colorado

 • Táborozási lehetőségeket kínálnak, például hagyományos táborokat, kihívó programot, vezetőképzést, kalandtúrákat, lovaglást, trekker kirándulásokat, mini tábort és nemzetközi kirándulásokat.
 • A táborba 7 és 18 év közötti gyerekek jelentkezhetnek.
 • Csomagolhat téli kalapot, hálózsákot, fáklyát, téli kesztyűt, ruhát, napvédőt, piperecikkeket, fürdőruhát, lábbelit, takarót, rövidnadrágot, elsősegélycsomagot stb..
 • Olyan tevékenységeket kínálnak, mint az íjászat és a puska, a minigolf szabadtéri túlélés, a padlólabda, a madárlesés, a görkorcsolya, a pingpong, a mennydörgés, a kosárlabda. Stb.
 • A tábor minden évszakban tart, mint szezonális táborok és szezonon kívüli táborok.

6. Lakota tábor:

Rengeteg sportot és művészetet tartalmaz, hogy csillapítsa a kalandvágyó éhségét! Ez az egyik legjobb nyári kalandtábor. További részletekért lépjen kapcsolatba a 845-888-5611 telefonszámon.

Lakota

 • Olyan izgalmas tevékenységeket kínálnak, mint a lovaglás, gördeszka, úszás, sziklamászás, cipzár, alacsony kötelek, mászófalak, óriási hinták, szárazföldi sportok, vízi sportok a medencében, kreatív művészet, lacrosse, strandröplabda, táborok közötti játékok, softball , gaga aréna és még sok más.
 • Januárban és februárban, valamint júniustól augusztusig táboroznak.
 • Csomagolni kell: fáklya, elsősegély -készlet, ruha, sapka és gyapjú, ha téli táborba megy, kényelmes cipő, térkép és iránytű stb..

7. Camp Kinder Ring:

Ez a tábor 65 mérföldre található New York városától. A táborozóknak számos szabadtéri kalandtábort és tevékenységet kínál a sporttól az előadóművészetig. A táborozók napi rutinja izgalmas kalandokkal teli szórakozás! További információ: 845-221-2771.

Kinder Ring

 • Vannak tevékenységeik, például csapatsportok, éjszakai kirándulások, kézműves foglalkozások, egyéni sportok, kulturális művészetek, farsangi rendezvények, vízi tevékenységek, kalandközpontok, versengő éneklés, izraeli tánc, gimnasztika stb..
 • A tábor júniustól augusztusig kezdődik, és minden évben változhat az időjárási viszonyoknak megfelelően.
 • A 6 éves korosztálytól a 9 éves gyerekekig ide jönnek a gyerekek, hogy részt vegyenek, és minden tevékenységet elvégezzenek, és javítsák azokat a nyaralás alatt.
 • Az utazáshoz szükséges minden szükséges dolgot magával vihet, például szédüléskészletet, kényelmes ruhákat, például farmert és rövidnadrágot, hogy megfelelően tudjon ülni, extra ruhákat az utazáshoz, fáklyát és elsősegély -készletet, térképeket és iránytűt, valamint minden egyéb szükséges dolgot.

8. Camp De-Wolfe:

Ez a Wading Riverben található keresztény püspöki tábor számos tevékenységet kínál táborozói számára. Jó természeti kalandtáborokat biztosítanak. További információ: 631-929-4325.

De-Wolfe

 • Sok tábor van, mint a téli tábor, a nyári tábor és az őszi tábor, amelyet a gyerekek felfedezhetnek.
 • Vigyél magaddal párnát, ruhát, ruhadarabot, vízcipőt, esőkabátot, hálóruhát, piperecikkeket, fáklyát és elemeket, egészségügyi betétet lányoknak, palackot stb..
 • A táborok 3-4 naposak, 7 és 18 év közöttiek
 • A tábort júniustól augusztusig tartják a nyári táborok, a téli tábort pedig januárban.
 • Az olyan tevékenységek, mint az íjászpálya, a kézművesség, a tanösvények és a tábortüzek, kosárlabda, a Szent Lukács -kápolna, a pálya, a szabadtéri úszómedence és még sok más.

9. Tábor a dombtetőn:

A Camp Hilltop egy kalandor álma vált valóra! Kínál beltéri és kültéri tevékenységeket is, beleértve a trapézot, a lézercímkét, a kötést és a fotózást! További információ: 607-637-5201.

Hegytető

 • A felajánlott utazás nyártól nyárig változhat, és néhány kirándulás a tevepart, a Hershey Park, a Dorney Park és a vadvízi királyság, a hegyi patak, az egyik napról a másikra túrázás, az egyik napról a másikra kerékpározás, az egynapos tutajos kirándulás stb..
 • Még olyan létesítményeket is kínálnak, mint a High Ropes pálya, az íjászpálya, az alacsony kötelek pályája, a függőleges járókák, az óriás hinta, a nagy lovas istálló, a 2 lovaglógyűrű, a gimnázium, a 2 atlétikai pálya, a kényeztető pólus, az éjszakai pisi bepillantás, a gokartpálya, a görgő Jégkorongpavilon, kosárlabdapálya (kivilágítva), ütőkosár, röplabdapálya, táncstúdió stb..
 • Nyári tábort biztosítanak júniustól augusztusig.
 • 8 és 17 év közötti gyerekeknek biztosítanak táborokat.
 • A táborhoz szükséges dolgok: víz, fény, túlélőfelszerelés, elsősegélynyújtó készlet, térkép és iránytű, extra étel és ruházat, napvédelem, buborékcsomag, lábbeli, fej és nyak gyapjú, hálózsák, sátor/menedék.

Most, hogy tisztában van a legjobb kalandtáborokkal, tervezzen egy gyors utat arra a helyre, amely a legjobban tetszett, lehet, hogy nehéz lesz választania, de az induláshoz ki kell választania egyet. Ez az utazás biztosan sok önbizalmat fog építeni, és legyőzi benned lévő gyengeségeket. Lesz egy új közösség, amelyhez csatlakozhat, új baráti társaság az életre, és új dolgokat fedezhet fel önmagában. Ne felejtse el megosztani velünk a visszajelzést.

Gyakran ismételt kérdések és válaszok:

1. Tartalmazzák -e a tippeket I az utazás költségeit?

Nem, a tippeket nem tartalmazza az utazásért fizetett költség. A tippek egyéni dolgok, amelyeket az egyén választhat, hogy mennyit kell fizetni, mikor kell fizetni. Sok túrafüzet tartalmazta az ezzel kapcsolatos információkat, és Ön dönthet úgy, hogy ennek megfelelően fizet.

2. Mit kell csomagolni az utazáshoz?

A legtöbb dolog az utazás részét képezi a napi tevékenységekhez, de magával kell hoznia személyes tárgyait, például ruhát, kulacsot, gyapjúruhát, cipőt, térképet és iránytűt, piperecikkeket, fáklyát és akkumulátort, hálózsákot, buborékcsomagot, elsősegélycsomagot stb.

3. Vannak -e étkezési lehetőségek?

Igen, hogy egészséges és energikus legyen az utazás során, kiváló szakácsokkal állunk rendelkezésére, hogy az ízletes és változatos ételek ésszerű kombinációját biztosítsuk, szem előtt tartva az egyes személyek higiéniáját. Minden olyan tevékenység, mint a túrázás és a túrázás, valamint mások az utazás során, sok energiát igényel.

4. Milyen ruhát viseljen a gyerek kempingezés közben?

A gyereknek alkalmi és kényelmes ruhát kell viselnie, például farmert és pólót a táborozás közben, mivel többet tud kihozni a táborból, és élvezni fogja. A díszes ruhák irritálhatják a gyereket, és lehet, hogy nem élvezik a tábort, és nem megfelelően végzik a tevékenységeket.

5. Biztosít elsősegélycsomagot?

Igen, az elsősegélynyújtó gyerekeknek biztosítjuk az alapvető szükségleteket, de nincs speciális gyógyszerünk, ha a gyermek bármire allergiás. De amikor kirándulunk a városba, mindenféle gyógyszerünk van, amire egy gyermeknek szüksége lehet a rendszeres sérüléshez, és orvos vagy ápolónő velünk.