A legjobb 9 nyári tábor Hajdarábádban gyerekeknek és tizenéveseknek 2021

Hurrá! Itt a nyár és a nyaralás ideje! De hogyan vonjuk be gyerekeinket a rekkenő hőségbe, különösen egy olyan városban, mint Haidarábád? Jól! A nyári táborok izgalmas lehetőség! A nyári táborok Hyderabadban, Indiában jó lehetőség a dolgozó szülők számára, különösen metrókban! Ezek az érdekes táborok különféle tevékenységeket kínálnak, néhány órára elkötelezettek és boldogok a gyerekek. Ahhoz, hogy a gyerekeket lelkesítsék tanulási szellemükkel, fontos, hogy értelmes tanulást biztosítsanak.

nyári táborok Hyderabadban

Csatlakozhat hozzájuk baráti társaságával, és szórakoztató eseménysé teheti az unalmas nyári vakációt. Emellett számos tevékenységet is végezhet, például szabadtéri játékokat, művészetet, festészetet, tudományt, gimnasztikát, robotikát, kalligráfiát, stb. Ez a cikk felsorol néhány rendelkezésre álló nyári tábort, főleg gyerekeknek, amelyeket Hyderabadban kívánnak igénybe venni.

Nyári táborok Hajdarábádban gyerekeknek:

1. Kis Einsteinek:

A kis Einstein nyári tábor kisgyermekek számára Hyderabadban a gyerekeknek óriási örömet okoz az új tanulásban már a korai szakaszban. A kisgyermekek tévedhetetlen és jó szándékú referenciakeretet észlelnek a kutatásra és új képességek fejlesztésére. Ezen a koron kívül a kisgyermek felismeri a körülöttük lévő látnivalókat, hangokat és textúrákat, és ezt mind az öt érzékszervének felhasználásával teszi. Külső segédeszközök, például óvodai mondókák és zsírkréta színezés stb., Amelyek segítenek nekik gyorsabban választani és fejleszteni érdeklődési körüket.

nyári táborok Telanganában

 • Tevékenységek: – A kommunikációs készség fejlesztése, a logikus érvelés és a kritikus gondolkodás, az éberség, a wellness és a fizikai fejlődés, a sokféleség és a kultúra fejlesztése a logikus érvelésben és szókincsben, stb..
 • Korcsoport: – Az 1,5 és 10 év közötti gyerekek korcsoportja ide jár tevékenységekre.
 • Hol az idő és a díjak: – A központ a következő címen alapul:

  www.littleeinsteins.co.in, Hymavathi Residency, Shilpa Park, Kondapur

  Hanuman Nagar, Kondapur, Haidarábád, Telangana, 099 89 058655.

A kicsik időzítése a programválasztéknak megfelelően történik, például napközi, Einstein labor, óvoda stb.

2. Creya tanulás:

A nyári tábor célja a gyerekek számára a Hyderabad tanulási programban: Bevezetés az építéstechnikába, a tervezés természete, az építészet és az építészeti formák története, csapatmunka, problémamegoldás, kreatív készségek, naplóírás, írásbeli és beszélt angol nyelv, gyakorlati készségek.

nyári táborok Hyderabadban

 • Tevékenységek: – Az itt tanulók gondolkodási készségeket, életviteli készségeket és digitális írástudást szereznek, és még sok más, a természettudományokkal és a technológiával kapcsolatos dolgot.
 • Korcsoport: – Tanulást nyújtanak az 1–10. Osztályos tanulóknak, és segítenek az empátia kialakításában.
 • Hol az idő és a díjak: A központ a következő címen található:

  creyalearning.com, 7/A, 12. számú út, MLA Colony, Banjara Hills

  Hyderabad, Telangana, 096 18 054515

3. Gyermekeink tanulási központjai:

Az idei nyári táborba, Hyderabadba beiratkozott gyermekeket különféle tevékenységek foglalkoztatják, például olvasás, hallgatás, írás és beszéd. Ez a központ szakértelemmel rendelkezik a tanulás pedagógiai rendszerében. Nagy figyelmet fordítanak a számolási készségek fejlesztésére, amelyek örömteli, de célirányos problémamegoldást foglalnak magukban. Minden gyermeknek különös figyelmet kell szentelni az egyéni gyermek hajlamától és érdeklődésétől függően. Minden tevékenység célja a gyermek szociális és logikai készségeinek fejlesztése.

nyári táborok Hyderabad Telanganában

 • Tevékenységek:- Ezek a központok különféle tevékenységeket kínálnak, mint például a témán alapuló koncepcióidő, a finom- és durva motoros fejlődés lehetőségei, a kommunikációs készségek fejlesztése, a kognitív fejlődés elősegítése, kreatív tevékenység, személyes tudatosság, történetidő, könyvtári idő, a társadalmi-érzelmi készségek fejlesztése, egyéni potenciáljuk ápolása , Számolási készség fejlesztése, Nyelvi készség fejlesztése, Fesztiválok és különleges napok megünneplése, kirándulások stb..

  Korcsoport:- Négy programra lehet beiratkozni egy gyermeket, amelyek a következők:

 1. 1,5 és 2,5 év közötti korosztály számára – Bimbózó tanuló program
 2. A 2,5 év és 3,5 év közötti korosztály számára – Aktív tanuló program
 3. A 3,5 év és 4,5 év közötti korosztály – Kreatív tanuló program
 4. A 4,5 év és 5,5 év közötti korosztály számára – Explorative Learner program
 • Hol az idő és a díjak:- A központ a következő címen található:

  Green Connection, 16. sz. Telek, 3. emelet, Szilícium -völgy elrendezése, Madhapur, Haidarábád, Kapcsolat száma: 040 – 42220303

A program időzítése reggel 9 -től este 6 -ig terjed.

A programok bármelyikének díjszerkezete igénybe vehető az irodából.

4. Roots Sports Football School:

2009 óta professzionális képzést nyújtanak a labdarúgásban. 2 csillagos minősítést kaptak az ALL INDIA FOOTBALL FEDERATION-tól, amely Indiában a legmagasabb. És támogató és barátságos környezetet biztosítanak a játékosoknak, amely kiemeli a szórakozást, a készségtanulást és az élvezetet azoknak a tehetséges játékosoknak, akik teljes potenciálra törekszenek. Professzionális útmutatókat biztosítanak, akik több mint egy évtizedes tapasztalattal rendelkeznek ezen a területen. Pozitív környezetet biztosítanak, hogy a sportszerűség minden játékoson belül előmozduljon.

nyári táborok Hyderabadban

 • Tevékenységek:- állandó változást próbálnak elérni az egyén fizikai, pszichológiai, taktikai és technikai viselkedésében. Technikai gyakorlatokra összpontosítanak különböző készségekre, például bordázásra, passzolásra, fogadásra, labdavezetésre, lövésre és fejre.
 • Korcsoport:- életkor szerint osztják fel:
 1. Kezdő csoport 4,5 évtől 6 éves korig; mozgásszervi képességekre koncentrálnak.
 2. 7 évtől 9 évig, itt a játék alapvető technikáira összpontosítanak.
 3. 10-13 év, ahol csapatformára, támadó- és védekezési felelősségre tanítják őket, szem előtt tartva a csapatmunkát.
 4. 14 év és 18 év között, ahol fejlett technikai és taktikai foglalkozásokat tanítanak a játékosoknak.
 • Hol az idő és a díjak:- A cím a következő:

  Mindenszentek középiskolai futballpályája, fegyveröntöde, Abides, fegyveröntödék, Basheer Bagh, Haidarábád, Telangana

  040 4016 1015

Az időpontok a korcsoporttól és a foglalkozásoktól függően eltérőek lehetnek.

5. Nyári tábor – Matematika és Tudomány alapítványi tanfolyamok:

A Polymath egyablakos megoldás a matematika hallgatói számára. Szakértő útmutatást és támogatást nyújtanak a középiskolai tantervű diákoknak, beleértve a CBSE, ICSE, IGCSE (CIE ‘O’ szint) tanfolyamokat, és jelenleg felvételt kínálnak a VII., VIII., IX. És X. említett táblák. Nyári alapozó tanfolyamot is kínálnak a Std VII – X számára

nyári táborok Hyderabadban

 • Tevékenységek:- CBSE, ICSE, IGCSE (CIE „O” szint). Emellett felvételt is kínálnak a VII., VIII., IX. És X. osztály tanulói számára a fent említett táblákba. Nyári alapozó tanfolyamot is kínálnak a Std VII – X számára
 • Cím:- www.polymatheducation.com

  Galaxy Hotel, Old Mumbai Rd, Deluxe Colony, Janaki Nagar Colony, ToliChowki, Hyderabad, Telangana (096 76 685958)

6. ABSPL nyári tábor:

Mi az ICMAS? Ez a mentális aritmetikai rendszer nemzetközi koncepcióját jelenti. A Japánból származó „Soroban Methodology” alapján fejlesztették ki. Az ICMAS Mentális Aritmetikai Rendszer trendi illusztrációja lehet a szellemi tudomány ősi művészetének társult fokának. Az ICMAS a hagyományos ABACUS eszközt használja a helyes agyfejlesztéshez, az intelligencia székhelye, amely hozzájárul a sebesség és pontosság, a mentális kapacitás, a koncentráció, az érzékszervi képesség növeléséhez & Fotográfiai memória készségek, amelyek mechanikusan vezetik a diákok jobb teljesítményét az oktatási tantárgyakban. Az aritmetika rendkívül fontos ahhoz, hogy szilárd oktatási alapot hozzon létre a fiatalok számára.

 • Tevékenységek: – Abakuszt, védikus matematikát, egyszerű írást és egyedi asztali technikákat tanítanak a gyerekeknek, hogy mentálisan magabiztosabbak legyenek abban, amit csinálnak.
 • Korcsoport: – A 4 és 14 év közötti gyermekek fejlesztik szellemi képességeiket
 • Hol az idő és a díjak: – Ez az egyetem a következő helyen található:

  www.icmas.info, 6-3-1089/1/2/1, a Villa Merry College mellett

  Raj Bhavan Rd, Raj Bhavan Quarters Colony, Somajiguda, Hyderabad, Telangana, 040 2332 7372

7. Játékiskola Kukatpallyban:

Ez egy óvoda Hyderabadban. Gyermekbarát létesítményeiről ismert. Az itteni tanárok magasan képzettek, és alapvető szerepet játszanak a gyermekek ápolásában és nevelésében. Az itt található infrastruktúra világszínvonalú. Az itteni hangulat elősegíti a gyermekek kiegyensúlyozott növekedését. Minden gyermekre külön figyelmet fordítanak.

Játékiskola Kukatpallyban

 • Tevékenységek: – Az itt élő gyerekeket kreativitásra és olyan projektekben való részvételre ösztönzik, ahol a gyermek saját gondolati folyamatán és képzeletén alapuló projekteket végezhet. Vannak más tevékenységek is, mint a kézzel való festés, a Legók. Snack tevékenység, origami, kézművesség stb.
 • Korcsoport: – A felvételi alsó korhatár a gyermek iskolai értékelésén alapul.
 • Hol, idő és díjak:- A központ a következő címen található:

  Near Reliance Elegence Apts, CHIREC Public School Road, Kondapur, Hyderabad, Telangana 500024, Telefon: 096766 92618

8. Nyári tábor India:

A Hyderabad kriya jóga szamsztán évente nyári táborokat szervez iskolába járó gyerekeknek, és rekordokat készít, amelyek kifejezetten nagyszabású lakossági nyári táborokat szerveznek..

Nyári tábor India

 • Tevékenységek: – Uszoda, strandröplabda, gokartozás, játszótér, krikett stb.
 • Korcsoport: – A táborba 7 és 16 év közötti gyermekek jelentkezhetnek
 • Hol, idő és díjak: – Ez az egyetem a következő helyen található: http://www.summercampindia.com, Kriya Yoga Samsthan, Központ: 2-2-23/37/A, DDColony, Bagh Amberpet, Hyderabad, Telangana, India, Tel: + (91) 40 27422006, Tel: +(91) 40 9392106014, Fax: +(91) 40 9392033555, E -mail: [email protected]

9. Sound-Craft:

Teljes képzési és teljesítményplatformot biztosít a zenetanulóknak Hyderabad -szerte. Saját zenekara van, és nagyon kevés zenei intézetnek van saját zenekara. Átalakítják a „tanulókat előadókká”.

Sound Craft

 • Tevékenységek: – Nyáron zene- és hangszerórákat kínálnak, mint hegedű, gitár, fuvola, dob és ének.
 • Korcsoport: – 10 éves és idősebb gyermekek számára készült.
 • Hol, idő és díjak: – Ez az egyetem a következő helyen található: 29. telek, Planet Towers, 2. emelet, Szemben a kibertornyokkal, A Sony Center mellett, Madhapur, Haidarábád-500081 Térkép megtekintése, +(91) -40-67115720

Gyere szórakozni ezeken a táborokon ezen a nyáron! Ön és gyermeke biztosan enyhül a stresszen, és bizonyos ismeretekre tesz szert ezen rövid idő alatt. Gyermeke lelkesebb lesz a tevékenységek iránt, és nem olyan, mint a többi gyerek, aki otthon ül és videojátékokkal játszik, vagy egész nyáron eszik. Ahhoz, hogy a tested fitt maradjon, aktívnak kell lenned, és ez a természet biztosan passzol a gyerekedhez. Nevezzen be gyerekeket néhány nyári táborba Hyderabadban szórakozásból és tanulásból. Hogy élvezhesse ezeket a csodálatos programokat, és kellemes nyarat!

Gyakran ismételt kérdések és válaszok:

1. Mennyi a nyári tábor időtartama?

Ez attól függ, hogy milyen tevékenységet választ a gyermeke számára. Az időtartam változhat napi tevékenységek vagy 5 napos tevékenységek során. Ha szabadtéri nyári tábort választ, azaz a városon kívül, akkor az időtartam 10-20 napig változhat.

2. A nyári táborok biztosítanak -e elsősegély -készletet?

Igen, ők biztosítják az elsősegélynyújtó gyerekeknek az alapvető szükségleteket, de előfordulhat, hogy nincsenek speciális gyógyszereik, ha a gyermek allergiás valamire. De amikor szabadtéri kirándulásra mennek a városban, olyan gyógyszereket visznek magukkal, amelyekre egy gyermeknek szüksége lehet vészhelyzetben, és orvos vagy nővér van velük.

3. Képes lesz -e a gyerek a tanárok gyorsaságára?

Igen, képzett tanáraink vannak, és mindegyikük gondoskodik arról, hogy minden gyermeket a saját tempójában végezzen, mivel minden gyermek más és más. A fő ötlet az, hogy tanítsuk a gyerekeket, és ne a tanárokat, így a tanárok saját tempójukban tanítják őket.