Hogyan tervezzünk csapatkirándulást 2021 -ben

Nincs rakéta tudomány a csapat kirándulásának megtervezésének eldöntése mögött, hanem csak apró tervezés. A legegyszerűbb módja annak, ha kiválasztja azokat a játékokat és tevékenységeket, amelyek vonzóak a csoport számára, és vonzóak egy csoport számára, nem pedig csak egy személy számára. Az események listáján teljes tervnek kell lennie, a szállásokkal együtt, mit fog enni a csapat, és mikor eszik a csapat, és hol fog enni. Ha ezek a részletek pontosak és meg vannak tervezve, a teljes kirándulási terv egyszerűsödik, és könnyen követhetővé válik a teljes kirándulás. A tervezés biztosítja azt is, hogy a kirándulás kiszámíthatóvá váljon, és a csapat a kötések építésére összpontosítson, ahelyett, hogy az órát tervezné. Ezek a csoportos kirándulások biztosítják, hogy a kötelékek a csapattagok között a köbön kívül erősödjenek.

A csoportos kirándulások a vállalat módja annak, hogy megköszönjék odaadó alkalmazottaik minden kemény munkáját. Nagyszerű lehetőség a különböző vállalati csapatok számára, hogy az irodán kívül kötődjenek egymáshoz. A leheletnyi friss levegő a munka napi rutinjából csodákat tesz, mivel néhány alkalmazott újult erővel tér vissza dolgozni. Bármennyire szórakoztató is, egy csapat kirándulásának megszervezése nem könnyű dolog. Gondos tervezést igényel a siker érdekében. Tehát az alábbiakban felsorolunk néhány hasznos tippet, ha magára vállalta, hogy elkötelezett csapatát egy vidám napra kényeztesse a munkától távol.

A legjobb csapat kirándulási ötletek

1. Tervezzen előre:

csapat kirándulás

Szánjon sok időt magának a kirándulás megtervezésére. Ha siet a dolgokkal az utolsó pillanatban, rendetlen rendetlenségbe kerül. Az előzetes tervezés lehetővé teszi, hogy kezelje a csapattagok esetleges különleges kéréseit vagy javaslatait. Ez lehetővé teszi, hogy szervezett kirándulást tervezzen, gondoskodva például a szállításról stb. Elengedhetetlen, hogy előre tájékoztassa a csapatát a kirándulás részleteiről, hogy senki ne maradjon sötétben. Ez a csapat kirándulási képe biztosítja azt is, hogy a csapat erőfeszítései inkább az egymáshoz való kötődésbe mennek, mintsem az utolsó pillanat rendetlenségének kezelésébe.

2. Válassza ki a dátumot:

csapat kirándulás

Ügyeljen arra, hogy olyan napot válasszon, ahol az időjárás nem fog elrontani a sportot, és megfelelő dátumot, amely nem akadályozza meg az alkalmazottai elképzeléseit, például az ünnepeket, de mindenekelőtt győződjön meg arról, hogy a dátum nem zavarja a Senior Boss ütemtervét. a korábbi dátum azt is biztosítja, hogy a csapat minden tagja előre megtervezte programját, és senki sem hagyja ki a kirándulást az utolsó pillanatban felmerülő problémák miatt.

3. A helyszín:

csapat kirándulás

A csapat kirándulásának tervezésekor a helyszín rendkívül fontos. Minél több időt ad erre, annál nagyobb az esélye a tökéletes helyszín biztosítására. A helyszín is meghatározza az esemény hangulatát, ezért győződjön meg arról, hogy az megfelel a csapat minden tagjának kedvelőinek, és tartalmazza azokat az előfeltételeket, amelyek érdekelhetik Önt. Így a helyszín ugyanolyan fontos, mint maga a csapat kirándulási ötlete, a hangulat felállításától vagy a csapattevékenységek eldöntésétől jelentős szerepet játszik.

4. Biztonságos engedély:

csapat kirándulás

Ha úgy döntött, hogy a helyszínt választja, ne késlekedjen az adott napon szükséges engedély megszerzésével, mivel előfordulhat, hogy elveszíti azt más érdekelt felek számára, ami gyakori eset. Ez biztosítja azt is, hogy a csapat kirándulása teljesen bebizonyosodott, és semmi sem fog rosszul történni az utolsó percben.

5. A költségvetés:

Győződjön meg arról, hogy a teljes kirándulás a költségvetésébe tartozik, mivel a csapat kirándulások általában házon belül zajlanak. Az ötlet nem az, hogy túlzásba essen, sem túl alacsony, hanem annak meghatározása, hogy mit szeretne vagy kell az eseményhez, és ennek megfelelően találni kell egy ésszerű utat. Szintén elengedhetetlen, hogy a költségvetés összeállításakor a vendégek listáján döntsön, és ennek megfelelően döntse el, hogy csak a csapattagokra szeretné megtartani, vagy kiterjeszti a családjukra. Ha jóval előre megkapja a fejszámolást, elősegíti a célját. Ha a csapat kirándulása előtt dönt a költségkeretről, akkor az egész csapat habozás nélkül részt vesz egyben.

6. Ételek és italok:

Határozza meg az étlapot, szem előtt tartva a vendégek étrendi igényeit, legyenek azok vegetáriánusok vagy nem vegetáriánusok, stb. Döntse el, hogy az italokat csak hideg italokra, teára és kávéra szeretné korlátozni, vagy sörre és egyéb kemény italokra italok a vendéglista alapján. Ennek megfelelően a menüben olyan elemeket kell készíteni, amelyeket mindenki élvezhet, ugyanakkor biztosítva, hogy ezek a tételek jól illeszkedjenek a költségvetésébe. Továbbá győződjön meg arról, hogy ismeri a csapattársai ételallergiáját, hogy a kiruccanás élvezetes legyen..

7. Tartsa Abuzz tevékenységgel:

A csapat összejövetele minden szórakoztató tevékenység nélkül „unalmas”. Tartsa életben olyan tevékenységekkel, amelyekben minden tag részt vehet. Még versenyelőnyt is biztosíthat, ha csapatokat állít szembe a kötélhúzás barátságos játékában, a kincskeresésben és a különböző sporteseményekben. Ha a kirándulást kiterjesztik a családokra, akkor gondoskodjon arról, hogy a helyszínen játszótér legyen a gyermekek számára, és szervezzen különféle tevékenységeket, hogy szórakoztassák őket. A szórakoztató tevékenységek mindenkinek jó időt biztosítanak, és erős kötődést eredményeznek a csapattársak között. Ezenkívül emlékezetesebbé teszi a kirándulást.

8. Béreljen szakértőt:

Mindent saját maga intézni nehézkes feladat. Miért ne maradjon le minden szórakozásról, ha bérelhet egy rendezvényszervező vagy pikniktervező céget, amely a legapróbb részletekre is odafigyel, így szabadon élvezheti magát. Tehát csak hátra kell hagynia, hogy a csapatával együtt élvezze az idejét, és ne élvezet nézése és megszervezése mások számára.

9. Tedd robbantássá:

Ha a kirándulás egy egész napra szól, akkor jól tenné, ha olyan helyszínt választana, ahol nagy szabad tér, úszómedence és talán még egy rögtönzött diszkó is van, hogy az adrenalin áramlani tudjon, és a vendégek élvezetes élményben maradjanak. gondoskodjon arról, hogy több tevékenység legyen mindenkit elfoglalva, és senki ne haljon meg unalomból vagy kifogyjon a jó időből.

Szóval, mit gondol egy csapat kirándulást tervező ötletről? Tudassa velünk, hogy Ön szerint milyen előnyei lehetnek egy csapat kirándulásának személyesen és szakmailag. Továbbá tudassa velünk, hogy van -e még valami, amire a csapat kirándulása során gondol, és szerintetek milyen tevékenységek felelnek meg legjobban a csapatkirándulásoknak. Ossza meg ezt, ha Ön is úgy gondolja, hogy ezek a mutatók elengedhetetlenek, és segítenek megtervezni a csapat legjobb kirándulását.

Gyakran ismételt kérdések és válaszok:

K: Miért fontosak a hivatalos vagy hivatalos csapatkirándulások??

V: A csoportos kirándulások nagyon fontosak, mivel segítenek kötések kialakításában a fülkén kívül, és biztosítják, hogy az eredmény tükröződjön a fülkén belüli munkában is. Segít a csapattagoknak jobban megismerni egymást, ami lehetővé teszi számukra, hogy csapatként dolgozzanak, és biztosítja az egymás közötti kompatibilitás fokozását.

K: Miért szükséges egy csapat kirándulásának megtervezése??

V: A tervezés biztosítja, hogy a csapat kirándulása a csapat minden tagja számára ismert legyen. Amikor a terv kiszámíthatóvá válik, akkor mindenki könnyen be tudja ütemezni az idejét, és része lehet annak, és biztosítja azt is, hogy a csapat kirándulási terve teljes bizonyíték legyen, és kevesebb változás történjen az utolsó pillanatban.

K: Milyen csapattevékenységeket kell belefoglalni a csoportos kirándulásokba?

V: A csoportos kiránduláson részt vevő tevékenységeket úgy kell megválasztani, hogy mindenki számára vonzóak legyenek. A csoport tevékenységei közül ki kell választani azokat a tevékenységeket, amelyek a csapat egészét és az élvezetet igénylik. Győződjön meg arról, hogy a tevékenységek nem egyénközpontúak, és csak egyesek érdeklődési körébe tartoznak, hanem együtt élvezik őket csapatként.