Top 9 kalandkerékpározás

Kaland Kerékpározás

A kalandbiciklizés meglehetősen izgalmas lehet azok számára, akik jól élvezik a kalandokat. Annak érdekében azonban, hogy a kalandkerékpáros expedíció zökkenőmentesen induljon, rendelkeznie kell az összes szükséges követelménysel. A kalandbiciklizés arról szól, hogy kerékpárral utazik (teljesen természetes módon), és önellátó, és felelősséggel tartozik azért, hogy az összes felszerelését senki segítsége vagy támogatása nélkül egyik helyről a másikra viszi. Ezek a kalandok meglehetősen költségkímélőek és könnyen megszervezhetők. Ahhoz azonban, hogy ezek a kalandok valóban emlékezetesek legyenek, gondoskodni kell arról, hogy a helyszín kalandos és kihívásokkal teli legyen. Íme néhány a világ legjobb kalandos kerékpáros útvonalai közül:

1. La Route Verde:

Ez az újonnan épített útvonal Kanadában keresztezi Quebec kis tartományát keletről nyugatra. Az útvonalat gondosan építették ki a vidéki területeken, és élvezték a nyílt út előnyeit. Minden bokszmegállóban vannak utasítások és táblák. Ezenkívül a terep nagyon kellemes kerékpározni, anélkül, hogy nagyobb ütések lennének az úton.

2. A földalatti út (USA/Kanada):

Ennek az útvonalnak rengeteg története van. Azzal a céllal fejlesztették ki, hogy tiszteljék a szabadságukat akaró rabszolgákat. Ez az útvonal 5 szegmensből áll, és az oldal tiszteleg a rabszolgák története előtt.

3. Ruta Austral, Chile:

Ez a kerékpárút többnyire burkolatlan, és jelentős mennyiségű kavicsból áll. Jelentős hosszúságú (több mint 1300 kilométeres) útvonalon számos komphajó -transzfer is megtalálható. Ennek az útvonalnak az egyik fő látnivalója azonban a festői szépség, amellyel találkozni fog. Az útvonal mentén nemzeti parkok is találhatók. A híres meleg források mellett nagy kiterjedésű erdők is megtalálhatók.

4. Munda Biddi Trail, Ausztrália:

Az őslakos anyanyelvben ennek a névnek a jelentése „ösvény az erdőn keresztül”. Ezért várhatóan ez az ösvény vastag erdőkön vezet át, ahol meg lehet tekinteni a csodálatos eukaliptuszfát. A meglévő bővítményekhez 2 bővítményt adtak hozzá. Ha ezen az úton halad, kengurukkal, poszumokkal és akár egy -két wallaby -val is találkozik.

5. Gran Fondo Campagnolo, Olaszország:

Ha valaha úgy dönt, hogy kalandos kerékpározásra indul ezen az útvonalon, akkor számos kerékpártárs várja Önt, akik élvezik az ösvény által nyújtott gyönyörű tájat. Tömeges kerékpáros kalandra kerül sor minden évben június közepén, miután megtisztítják az utakat a tél után felhalmozódó havatól. Az ösvény négy csúcson vezet.

6. Luchon – Bayonne, Franciaország:

A Tour de France nyomvonal részeként ez a tökéletes út egy kerékpáros kalandhoz. A négy fő hágó, amelyen navigálni kell, meglehetősen bonyolult és nehéz, és csak tapasztalt kerékpárosoknak ajánlották, hogy járják be az utat. Azonban a szépség és a hegyek, amelyekkel találkozik, meglehetősen lélegzetelállítóak.

7. Route du Comte Jean, Belgium/Franciaország:

Belgium ad otthont a világ legtermészetesebb tájainak. Ez a kalandos kerékpárút országutakon és ösvényeken halad át. Biztos lehet benne, hogy akadálytalanul haladhat, mivel sok út le van zárva a forgalom elől. Hegyeket nem lehet látni; a makacs part menti szél azonban veszélyt jelenthet a kerékpárosokra.

8. Land’s End John O’Groatsnak, Nagy -Britannia:

Land s End John O Groats Britain

A brit vidék tökéletes hely a kerékpározáshoz. Vannak rövid és hosszú útvonalak, amelyeket követni lehet. Valójában a legtöbb kerékpáros a hosszabb utat részesíti előnyben, mivel ez kisebb akadályokat jelent.

9. Argus -fok, Dél -Afrika:

Ez a helyszín évente több mint 30.000 résztvevővel rendelkezik kerékpáros versenynek. Az útvonalnak kevés emelkedése és bukása van, és meglehetősen nehéz is lehet. A tengerparti táj csodálatra méltó.