7 julkkista, joilla on yksi (tai useampi) epäonnistunut kauneusleikkaus

He päättivät tehdä monimutkaisen kosmeettisen leikkauksen, vaikka tai ehkä siksi, että he ovat julkkiksia. Se on ymmärrettävää – tähdet ovat viime kädessä valtavan sosiaalisen ja ammatillisen paineen alla. Mutta näiden seitsemän ihmisen toiminta saattaa olla monimutkaisempaa heidän elämäänsä kuin parempi. Tässä on seitsemän julkkista, jotka osoittavat meille, että sinun on oltava erityisen varovainen kosmeettisen leikkauksen kanssa.

Meg Ryanin luonnolliset huulet ovat nyt poissa

Meg Ryan kauneus op huulet

Julkkikset epäonnistuneessa leikkauksessa

Meg Ryan

Meg Ryan on tehnyt joitakin toimenpiteitä huulilleen. Kuitenkin juuri nämä tekivät hänestä luonnollisen kauneuden! Monien fanien ja asiantuntijoiden mielipiteen mukaan se pilasi heidän suosittua ulkoasuaan. Sen piti olla sellainen?

Monien mielestä Lara Flynn Boylen luonnolliset kasvot ovat kauniimpia

kauneus ops lara flynn boyle

Lara Flynn Boyle

Hänen debyyttinsä elokuvateollisuudessa oli elokuvan kanssa vuonna 1993 Poltergeist III. Sitten hän sai roolin myös Twin Peaksissa. Mutta sen työn jälkeen, jonka kirurgit olivat tehneet hänen kasvoillaan, tuskin tunnistettiin. Tämän ei missään tapauksessa ole tarkoitus olla positiivinen. Samoin kuin Meg Ryan, kauneusleikkaus pyrkii poistamaan näyttelijän yksilöllisen kauneuden. Muutokset eivät rajoitu vain huuliin.

Mickey Rourke näyttää valinneen väärän strategian ikääntymistä vastaan

mickey rourke kauneus op

Mikki Rourke

Ei vain naiset päättävät tehdä kauneusleikkauksia. Tunnettuja Hollywood-tähtiä, kuten Mickey Rourke. Näet viimeaikaisista kuvista, että hänen leukaansa on tehty työtä. Myös nenä näyttää hieman erilaiselta kuin ennen. Ikääntymisen torjunnassa se pääsi siihen pisteeseen, että hän sai jopa botoxia huulilleen … Saako se todella näyttämään paremmalta?

Courteney Cox – ennen ja jälkeen kauneusleikkauksen

courteney cox -operaatio kauneus op

Courteney Cox

Courteney Cox tuli ensin kuuluisaksi osallistumisestaan ​​amerikkalaiseen Sitcom Friends -sarjaan, ja sen jälkeen hänellä oli useita onnistuneita rooleja. Suuret siniset silmät hämmästyivät häntä aina. Mutta botox ja monet muut kasvojen kosmeettiset leikkaukset ovat muuttaneet ne niin, että jälkikäteen nämä “helmet” eivät enää erottuneet niin kauniisti.

Anjelica Huston – täysin erilainen kosmeettisen leikkauksen jälkeen

angelika huston perustuu kauneuteen op

Anjelica Huston

Morticia Addams oli luultavasti hänen tunnetuin roolinsa Anjelica Hustonina. Ajan myötä niiden ulkonäkö on muuttunut paljon. Vuonna 2012 näyttelijä myi talonsa 11 miljoonalla dollarilla ja hän todennäköisesti sijoitti osan siitä yksi toisensa jälkeen. No, se on sinun päätöksesi, mutta tulos ei näytä erityisen hienolta!

Donatella Versace – näiden leikkausten piti todella olla?

etsi kauneutta op donatella sotku

Donatella Versace

1990 -luvun lopulla Donatella Versace otti suuren muotiliiketoiminnan veljeltään. Ei merkki, mutta hän muutti ehdottomasti ulkonäköään. Investointi oli ilmeisesti erittäin suuri, mutta onko se parantanut ulkonäköään, on melko kyseenalainen.

Lil ‘Kim on kuuluisampi leikkauksistaan ​​kuin rap -kappaleistaan

lilkim epäonnistunut kauneus op

Lil ‘Kim

Lil ‘Kim on yhdysvaltalainen näyttelijä ja rap -laulaja. Mutta hänet tunnettiin paremmin epäonnistuneesta kosmeettisesta leikkauksesta. Kuten muutkin julkkikset mainitsivat, hän on jättänyt luonnollisen kauneutensa menneisyydessä parantamalla kasvojaan ja huuliaan. Häntä kommentoitiin sääliväisesti ja ironisesti moniin Yhdysvaltojen televisio -ohjelmiin.