ACM -palkintojen jännittävimmät kohokohdat

Seremonia ACM Awards 2019 -palkinnon jakamiseksi pidettiin viime huhtikuun 7. päivänä, viime lauantaina. Tämä musiikkipalkinto on omistettu erityisesti amerikkalaiselle kantrimusiikille ja on suosittu ympäri maailmaa. Seuraavissa riveissä esittelemme tämän lumoavan tapahtuman kohokohdat.

Chrissy Metzin mukana oli monia muita kantrimusiikin tähtiä

Chrissy Metz kantrimusiikkia

ACM Awards 2019 -palkinnon jännittävimmät hetket

Kacey Musgravesilla on upea vuosi 2019. Hänen albuminsa “Golden Hour” valittiin ECMO: n vuoden albumiksi. Mutta se oli vasta alkua heidän upealle illalleen. Ensimmäistä kertaa sitten vuoden 2007 joku muu kuin Miranda Lambert voitti parhaan taiteilijan palkinnon ja se oli Kacey Musgraves.

Hän omisti tämän palkinnon kaikille naisille ja ihmisille yleensä. Kuten hän sanoi, hänen tyylinsä on oma, jotta se toimisi hyvin. Chrissy Metz tarjosi toisen kohokohdan ACM Awards -näyttelyssä. Hän esitti kappaleen “I Stand with you” debyyttialbumiltaan “Breakthrough”, jonka epävirallinen julkaisu on vielä edessä. Hänen seurassaan esiintyi uskomattomia tähtiä, kuten Carrie Underwood ja Lauren Alaina.

Kacey Musgraves voitti parhaan taiteilijan palkinnon

Country musiikki Kacey Musgraves

Vahvat tunteet

ACM Awards -gaalassa oli myös rakkaudraamaa. Miranda Lambert ilmaisi vihansa heidän puolestaan ​​yhdessä suosituista kappaleistaan ​​”Little red wagon”. Hän muutti siinä olevan lauseen “Asun Oklahomassa” muotoon “Sain helvetin Oklahomasta”. Hänen entinen aviomiehensä Blake Shelton on kotoisin Oklahomasta ja hän oli seremoniassa uuden tyttöystävänsä Gwen Stefanin kanssa. Monet ymmärsivät ehdotuksen, ja Twitterissä seurasi useita räikeitä kommentteja. Laulaja Keith Urbanista tuli vuoden viihdyttäjä. Tämä tapahtuu toista kertaa peräkkäin! Ensimmäinen henkilö, jonka puoleen hän kääntyi ja kiitti häntä, kun hän sai palkinnon, oli hänen vaimonsa Nicole Kidman.

Miranda Lambert osoitti vihaansa ex-aviomiesään kohtaan

Maamusiikkia miranda lambert

Reba McEntire – 16. emäntä

Tämän vuoden ACM Awards -kilpailun isännöi supersuosittu countrylaulaja Reba McEntire. Heidän esityksensä oli yksi tämän uskomattoman suositun amerikkalaisen musiikkitapahtuman suurimmista kohokohdista. Hän teki myös ennätyksen – kukaan ei ole isännöinyt tätä tapahtumaa niin usein kuin hän. Tämä oli 16 kertaa tänä vuonna. Hänen avajaispuheensa ovat kuuluisia ja yksi syy siihen, miksi hänet valitaan kerta toisensa jälkeen tähän rooliin. Hänen sanansa tapahtuman alussa olivat vaikuttavia myös vuonna 2019, mutta ne olivat yhtä kriittisiä. Hän kiinnitti yleisön huomion siihen, että yhdessä vuoden parhaista viihdyttäjistä ei ollut naisia ​​ollenkaan.

Koko luettelo ACM Awards 2019 -voittajista Löydät täältä.

Reba McEntire isännöi tapahtumaa 16. kertaa

Reba McEntire loistavaa kantrimusiikkia

Tapahtuman yleisössä olivat Brittany Kerr ja Jason Aldea

Jason Aldean ja mahtava Brittany Kerrin kantrimusiikki

Keth Urban kiitti Nicole Kidmania palkintoseremonian jälkeen.

Coutry -musiikki keith urban nicole