Beyonce jälleen Grammy -ehdokkuudella

Beyonce on jo yksi maailman eniten Grammy -palkintoja saaneista naisista. Olet nyt 23 -vuotias ja näyttää siltä, ​​että supertähti parantaa tätä tulosta entisestään. Homecoming: The Live Album, hänen uusi albuminsa on ehdolla Vuoden albumi ja toisessa Grammy -kategoriassa. Vielä ei tiedetä tarkalleen, mitä tästä tulee. Tiedetään kuitenkin, että albumi ei saa Grammy -ehdokkuutta parhaan visuaalisen median kokoelman ääniraitaksi..

Beyonce on ehdolla Grammy -palkinnon saajaksi useissa kategorioissa

loistava grammys -näyttämöllä

Beyonce ja Homecoming: Elokuva

Tämä albumi esittää itse asiassa uuden Beyonce -elokuvan pisteet, joka on äskettäin esitetty Netflixissä. Hän sai myös Grammys -ehdokkuuden parhaasta elokuvamusiikista. Muuten, jos Beyonce voittaa tässä kategoriassa, hän on ensimmäinen nainen pitkään aikaan, joka saa tämän palkinnon.

Tämän kategorian viimeinen naisvoittaja on Janet Jackson 1989. Albumi ja elokuva tallennettiin Coachella Valleyn musiikki- ja taidefestivaalin aikana viime vuonna. Beyonce oli ensimmäinen afrikkalaisamerikkalainen, joka otsikoi tämän festivaalin. Elokuva kertoo laulajasta itsestään, ja fanit voivat nähdä kulissien takana ja suuren osan hänen luomisprosessistaan.

Tämä on yksi kaikkien aikojen menestyneimmistä afroamerikkalaisista laulajista

tyylikäs grammys -asu

Muut luokat, joissa supertähti on läsnä

Beyonce on myös ehdolla monissa muissa kategorioissa. Tähän mennessä laulaja on voittanut 23 Grammy-palkinnon ja on kahdeksanneksi kaikkien aikojen Grammy-voittajien joukossa. Naisnäyttelijöistä hän on toiseksi vain Alison Krauss, jolla on yhteensä 27 palkintoa. Afroamerikkalaisista laulajista hän on kolmas Quincy Jonesin jälkeen.

Ensi vuonna Grammy -palkinnot jaetaan 26. tammikuuta Staples Centerissä Los Angelesissa.

Kohtaus elokuvasta “Homecoming”

kohtaus kotiinpaluu Beyoncestä

Jopa raskaana oleva tähtilaulaja näytti täynnä energiaa

grammys esiintyy raskaana

Hieno perhekuva

Grammyn hieno perhekuva

Perhe -elämä Jay Z: n kanssa – aina kuuma aihe faneille

kaunis perhekuva grammys