Brad Pitt ja Charlize Theron ovat vain ystäviä huolimatta huhuista suhteesta?

Sanotaan, että jos menestyt työssäsi, et rakasta sitä ja päinvastoin. Brad Pitt on ollut kolme kertaa ehdolla näyttelijän Oscar -palkinnoksi eikä ole koskaan voittanut. Mutta rakkaudessa näyttää erilaiselta. Huhujen mukaan Brad Pitt seurustelee parhaillaan Charlize Theronin kanssa.

Tapahtuuko heidän kahden välillä todella jotain, kun he ovat mainostaneet yhdessä?

brad pit ja Charlize Theron yhdessä uudessa mainoksessa

Brad Pitt ja Charlize Theron – vain hyviä ystäviä?

Hollywoodin lähteiden mukaan Brad Pitt ja Charlize Theron ovat tunteneet toisensa vuosien ajan. Kuitenkin muutama kuukausi sitten julkaistun mainoksen jälkeen heidän suhteensa sanotaan syvenneen. Bradin ja Charlizen fanit ovat nyt hulluja huhusta, että nämä kaksi ovat tulossa yhteen tai ovat jo pari.

 Itse asiassa läheiset väittävät, että supertähdet tulevat loistavasti toimeen useilla tasoilla. Molemmat eivät kuitenkaan ole tällä hetkellä valmiita uuteen ja vakavaan suhteeseen.

Brad Pitt aikoo keskittyä lähiaikoina lapsiinsa

osa lapsista ja Brad Pitt

Brad Pitt ja hänen tulevaisuuden suunnitelmansa

On selvää, että Brad Pitt yrittää kumota nämä huhut. Hän väittää haluavansa tulevaisuudessa mieluummin vaimon, joka ei ole näyttelijä. Omien sanojensa mukaan hän olisi valmis johonkin täysin uuteen. Kuitenkin kuuluisa näyttelijä haluaa tällä hetkellä huolehtia vain urastaan ​​ja lapsistaan.

Charlize Theron on erittäin hyvä ystävä eikä mitään muuta …

charlize theron sinistä taustaa vasten

Brad Pittin uran nykytila

Brad Pit johtaa parhaillaan elokuvauraansa ja omaa elokuva -liiketoimintaansa – Plan B. Se alkoi vuonna 2002, jolloin hän oli vielä Jennifer Anistonin kanssa. Toisin kuin itse Brad Pitt, kolme hänen elokuvastaan ​​on jo voittanut Oscarin luokassa “Paras elokuva” (“paras kuva”). He ovat lähteneet – Unter Feinden (2006), Moonlight (2016) ja 12 Years a Slave (2013). Suunnitelma B toimii nyt hyvin myös tulevaisuudessa. Arvostamme tätä, kun otetaan huomioon se tosiasia, että Brad haluaa omistautua uralleen ja samalla Amy Adamsin kaltaiset tähdet pitävät häntä erittäin hyvänä pomona..

Brad Pitt liittoutuneiden ensi -illassa Espanjassa 25. tammikuuta

brad pitt upeassa kuvassa

Ovatko molemmat vain ystäviä ja menevätkö hyvin yhteen? …

julkkisten Pittin ja Theronin kasvot

Monet kysyvät sitä

theron ja pitt vierekkäin

Emma Stone sanoi TV -ohjelmassa, että Brad Pitt on loistava pomo suunnitelmassa B.

ama kivi brad pittillä


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80