Chelsea Flower Show 2019: Kate Middleton, trendit ja vuoden kasvi

Haluamme innostaa sinua upeilla uutisilla puutarhanhoitotyöhönne seuraavien kesäkuukausien aikana. Kuten joka vuosi vuonna 2019, Chelsean kukka -esityksessä oli uskomattomia kohokohtia. Cambridgen kuningatar ja herttuatar olivat paikalla. Kate Middleton osallistui jopa Royal Horticultural Societyn kuninkaallisen puutarhan suunnitteluun. Sillä välin hän halusi näyttää puutarhanhoidon fyysiset ja henkiset hyödyt. Lisäksi hän oli sitoutunut luonnon säilyttämiseen ja sitä rakastavien lasten kasvatukseen. Hän työskenteli tämän puutarhan suunnittelussa yhdessä maisema -arkkitehti Davis Whiten kanssa.

A. archangelica – vihreä, kuvioitu ja siksi erittäin moderni

A. archangelica -puutarhan suuntaukset

Suunnitteluun sisällytettiin muistoja herttuattaren lapsuudesta ja myös upeita hetkiä kokemuksista omien lasten kanssa, käytettiin luonnonvaraisia ​​kasveja ja luonnonmateriaaleja. Katsotaanpa, mitkä puutarhatrendit esiteltiin Chelsean kukka -esityksen aikana (21.5. -25.5.2019).

Lopuksi kerromme mielellämme, mikä vuoden 2019 kasvi oli messuilla.

Chelsea Flower Show upotettiin vihreään

Vuoden 2019 Chelsea Flower Show kertoi meille paljon puutarhan suunnittelutrendeistä tulevina kuukausina. Vihreä suuntaus hallitsee, mikä tarkoittaa, että ihmiset haluavat luottaa yksiväriseen puutarhasuunnitteluun. Jotkut kukat ja puulajit ovat erityisen suosittuja tässä suhteessa, erityisesti ne, joilla on leveät lehdet. Lisäksi nämä kasvit ovat trendikkäitä, ja niissä on eri vihreitä sävyjä, mukaan lukien vihreät kukat. Tämä kukkamessu oli myös “vihreä” sanan toisessa merkityksessä. Erilaiset ympäristöystävälliset trendit (mukaan lukien kierrätys) olivat siellä erittäin suosittuja. Ennen kaikkea vanhoja materiaaleja on käytetty uudelleen tyylikkäästi tekemällä kukkaruukkuja. Myös erilaisia ​​puutarhaveistoksia valmistettiin kierrätysmateriaaleista.

Kate Middleton osallistui aktiivisesti tapahtumaan

kate middleton chelsean kukka -näyttelyssä 2019

Villit luonnonpuutarhat yhdistettynä taiteeseen

Luonnonpuutarha oli myös erityisen suosittu ennen Chelsean kukkamessua. Tämä trendi on ollut pitkäaikainen useiden vuosien ajan. Messujen aikana kävi ilmi, että tämä suuntaus jatkuu. Erityistä tässä oli yhdistelmä taide -esineiden kanssa, jotka toimivat loistavina aksentteina. Ihmiset haluavat rakentaa näitä luonnonpuutarhoja vesilähteiden ympärille siltojen kanssa tai ilman, tai kaivojen ympärille, jotka tarjoavat luonnollisen rakenteen.

Nämä vaaleanpunaiset, violetit ja violetit värit ovat erittäin moderneja

Echium russicum

Puiden rohkea käyttö puutarhan suunnittelussa

Chelsean kukka -esityksen aikana puutarhasuunnittelijat olivat hyvin rohkeita puiden kasvattamisessa. Tänä vuonna olemme havainneet, että havupuut tarjoavat suuren valikoiman kasveja, joilla on suuret lehdet. Suurten havupuiden ja luonnonvaraisen luonnollisen kasvun yhdistelmä on erittäin onnistunut. Muun muassa vihreä maisema takaa sinulle paljon lepoa ympäri vuoden. Kyseenalaistetaan muun muassa mäntyjä, oliiveja ja koivuja, joilla on useita oksia.

Hyvä gefoModerni puutarha on lämmin ja villi samaan aikaan

Linum perenne

Topiary -puutarha ja värit, mutta erilainen kuin ennen

Topiary -puutarhanhoito on nyt vähemmän muodollista ja ulkonäkö pehmeämpi. Tällä on paljon tekemistä sen kanssa, mitkä kasvilajit sille valitaan. Tänä vuonna pyökkiä, marjakuusta ja mäntyä käytettiin Chelsean puutarhanäyttelyssä. Rakenne ja tarkka istutus ovat erittäin tärkeitä. Värien osalta voidaan sanoa, että on olemassa tiettyjä kasveja, jotka ovat tällä hetkellä paljon suositumpia kuin toiset. Syynä tähän oli halu laittaa kohtaukseen erittäin moderneja sävyjä. Parhaat yhdistelmät ovat hienovaraisia ​​ja yllättäviä samaan aikaan. Erittäin hyvä esimerkki tästä oli Jody Lidgardin puutarha. Näimme siellä muun muassa seuraavia kasvilajeja: Borago officinalis, Lychnis flos-cuculi, Linum perenne, Echium russicum.

Pystysuora rakenne on hyvin ajankohtainen – Art of Viking Garden, Paul Hervey -Brookes

Paul Hervey -Brooke - upea viikinkipuutarha

Yksinkertainen huoneen erotus aksenttiseinien kautta

Miten jaat puutarhan tämän puutarhanäyttelyn trendien mukaan? Täydellinen esimerkki tästä on Paul Hervey-Brookesin puutarha, jota kutsutaan Art Vikingiksi. Näkyvissä on erilaisia ​​pystysuoria pintoja, jotka koostuvat muun muassa korkeista kasveista tai puiden rungoista. Ne määrittävät tämän puutarhan eri vyöhykkeet. Tämä luo rakenteen jopa villisti umpeen kasvaneissa yksivärisissä puutarhoissa, joissa on vähän huonekaluja ja aksentteja. Erittäin moderni esimerkki, joka kuitenkin seuraa menneisyydestä. Ihanteellinen omistautumiseen luontoon ja erityisesti meditaatioon. Upeita värejä on otettu käyttöön myös tiettyjen materiaalien avulla. Tänä vuonna kuparivarjostus on erityisen suosittu.

Nykyiset kukat moderneissa väreissä

Jody Lidgardin puutarhatrendit violetissa värissä

Vuoden kasvi Chelsean kukkamessun mukaan

Kuten aina, Chelsea Flower Show 2019 -kilpailussa oli vuoden kasvi. Tämä on laji Sedum takesimense ATLANTIS. Ei myöskään ole ihme, kun otetaan huomioon juuri kuvatut modernin puutarhan suunnittelun suuntaukset. Sedum -kasvi on tämän kasvilajin suosittu nimi ja sille on ominaista paksut, leveät lehdet. Näissä näemme sekä tummempia että vaaleampia vihreitä sävyjä. Siksi se on ihanteellinen yksiväriseen puutarhasuunnitteluun, joka tuo samalla monipuolisuutta vivahteisiin. Sedum -kasvi rikastuttaa myös puutarhaasi upealla tekstuurillaan.

Sedum -kasvi valittiin Vuoden kasviksi 2019

sedum upeat sävyt

Osa Kate Gouldin kaunista puutarhaa

Kate Gould Greenfingersin puutarha

Borago officinalis – edelleen erittäin moderni laji

Borago officinalis sininen väri puutarha trendit

Lychnis flos-cuculi on väriltään ja tekstuuriltaan ajankohtainen

Lychnis flos-cuculi -idea puutarhasuunnitteluun

Hyvin jäsennelty luonnonpuutarha, jossa on reheviä, luonnonvaraisia ​​kasveja

suuri puutarha trendit alba kasvi

Yksivärinen puutarha on edelleen trendikäs 

norsunluun kukka loistava puutarha -suuntaus - idea

Käsittele puita rohkeasti

puu puutarhan suunnittelussa - loistava idea

Kupari on hyvin moderni ja se nähtiin monta kertaa Chelsean kukka -esityksessä

idea kuparipuutarhasuunnittelusta

Mathiasella bupleuroides – toinen erittäin moderni kasvilaji

Mathiasella bupleuroides loistava puutarha

Lasisäiliö - hieno puutarhan suunnittelu

Ihmiset haluavat yhdistää taiteen ja arkkitehtuurin luonnonpuutarhoihin

punaisen sillan puutarhan suunnittelu

Puutarhasuunnittelukukat violetilla ja keltaisella

Myös kuningatar oli paikalla

Puutarhasuunnittelu kuningatar messuilla

Puutarhasuunnittelu kaunis luonnollinen puutarha

Puutarhasuunnittelu hieno pyöreä penkki

Upeita kukkia moderneissa sävyissä

Puutarhan muotoilu ruoho ja lila kukat

Puutarhakasveja moderneissa väreissä

Puutarhasuunnittelu upeita vaaleanpunaisia ​​kukkia

Taidetta vihreänä ja ruskeana – huippuvirta

Puutarhasuunnittelu loistava vihreä kasvi

Puutarhasuunnittelu upea hahmo

Puutarhasuunnittelu erilaisia ​​rajoituksia

Jotkut erittäin modernit väriaksentit

Puutarha -niitty jättikukilla

Idea kuparipuutarhasuunnittelulla

useita hienoja sänkyjä puutarhan suunnitteluun

Ideoita arkkitehtuurin ja puutarhataiteen moderniin yhdistelmään

valtavat vihreät kasvit puutarhan suunnittelu

pilarit ja upea puutarhasuunnittelu

upea uima -allas - upea puutarha


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80