Elokuvat 2019 – mitä Hollywood -elokuvia odotat kärsimättömästi?

Uusi vuosi on tuskin alkanut ja elokuvafanit odottavat jo kärsimättömästi uusia, jännittäviä elokuvatuottoja Hollywoodista. Lyhyessä ajassa joitakin erittäin mielenkiintoisia elokuvia saapuu Euroopan näytöille vuonna 2019. Emme malta odottaa, että pääsemme katsomaan näitä. On syytä epäillä, että joistakin näistä elokuvista tulee pian megahittejä vuonna 2019. Elokuva -asiantuntijoista riippuen voimme luottaa todelliseen elokuvaparaatiin, jossa soittavat myös kuuluisimmat Hollywood -tähdet ja Oscar -voittajat. Paletti on todella laaja – otsikoiden alta löydät erittäin jännittäviä toimintaelokuvia, mutta tänä vuonna odotetaan myös romanttisia elokuvia ja komedioita sekä seikkailuelokuvia. Tänään haluamme kertoa teille, mitkä ovat uusimmat ja suosituimmat nimet.

“Men in Black” on palannut!

Elokuvat 2019 Tessa Thompson ja Chris Hemsworth elokuvassa Men in black

  • Elokuvat 2019 – nyt toiminta on julkistettu!

Toimintaelokuvat 2019 ovat korkealla listalla uudenvuoden himoitujen lipputulosten listalla. Ensinnäkin meidän on mainittava superproduktion “Men in black” jatko. Monia vuosia kolmannen elokuvan jälkeen, sarjan neljäs on nyt tulossa. Elokuvan odotetaan ilmestyvän kesäkuun puolivälissä.

Siinä Tessa Thompson ja Chris Hemsworth näyttelevät kahta agenttia, jotka joskus jättävät meidät hengästymään.

Brad Pitt ja Leonardo DiCaprio leikkivät yhdessä muiden tähtien kanssa elokuvassa “Olipa kerran Hollywoodissa”

Elokuvat 2019 Brad Pitt ja Leo DiCaprio uudessa elokuvatuotannossa

Tämän elokuvan nimi muistuttaa kaikkien klassisten satujen alkua lapsuudestamme. Mutta tässä sanotaan … kerran Hollywoodissa. Tämä on maailmankuulun ohjaajan Quentin Tarantinon yhdeksäs elokuva, ja siinä on suosittuja tähtiä, kuten Leonardo DiCaprio, Margot Robbie, Brad Pitt, Al Pacino, Damian Lewis ja Dakota Fanning. Elokuvaa odotetaan teattereissa 26.7.2019. Vielä on epäselvää, tekeekö suuri ohjaaja kymmenennen elokuvan.

Julianne Moore esittää onnellisesti eronnutta naista, joka pitää hauskaa Los Angelesissa elokuvassa

  • Elokuvat 2019 tarjoavat meille myös erittäin romanttisia tarinoita

Odotamme suuria elokuvia ”Gloria Bell”, joka julkaistaan ​​suurissa elokuvateattereissa maaliskuun alussa. Siinä nähdään Julianne Moore ja John Turturro, jotka tutustuvat toisiinsa Los Angelesin klubissa ja ovat alkamassa romantiikkaa. Elokuvakriitikot ovat jo arvioineet tämän elokuvan liian korkealle ja kuvailleet sitä “yhdeksi 2000 -luvun parhaista naisten elokuvista”.

 ”Five Feet Apart” – tämä liikuttava rakkaustarina ei voi jättää ketään välinpitämättömäksi.

Elokuvat 2019 romanttinen rakkaustarina sairaista nuorista

Kaksi teini -ikäistä, joilla on diagnosoitu kystinen fibroosi, tapaavat ja rakastuvat sairaalassa, jossa heitä molempia hoidetaan. Voit selvittää, kuinka heidän suhteensa kehittyy elokuvasta “Five Feet Apart”, jota odotetaan elokuvateattereissa 22. maaliskuuta.

 Taylor Swift uudessa elokuvassa “Kissat”

Elokuvat 2019 Taylor Swift musiikkiesityksessä

Elokuvafanit eivät malta odottaa, että nähdään kuvattu musiikkiesitys “Cats”, jonka pääosassa on Taylor Swift. Suositun laulajan lisäksi tässä elokuvassa esiintyy myös muita elokuvan tähtiä, kuten Idris Elba, Jennifer Hudson, James Corden, Judi Dench ja Sir Ian McKellen. Kerrotko meille, että et ole kiinnostunut näkemään McKellenin pukeutuneena jättiläiskissana? Et voi missata sitä ollenkaan!

Piilotettu lohikäärmeen maailma esitetään silmiemme edessä elokuvassa “How to Train Your Dragon: The Hidden World”.

Elokuvat 2019 Kuinka kouluttaa lohikäärmeesi piilotettu maailma

Elokuvat 2019: Oscar -voittaja Brie Larson nähdään Kapteeni Marvelissa. Elokuvaa odotetaan Konosissa 8. maaliskuuta.

Elokuvat 2019 Oscar -voittaja Brie Larson Kapteeni Marvelissa