Emily Blunt, hänen palkintonsa ja lehdistötilaisuutensa SAG Awards 2019 -tapahtumassa

Tammikuun 27 SAG -palkinnot järjestettiin Shrine Auditoriumissa ja Expo Hallissa Kaliforniassa. Se on Yhdysvalloissa ja nyt myös ympäri maailmaa tunnettu TV -formaatti, jossa yksittäiset näyttelijäpalkinnot jaetaan suorassa seremoniassa. He erottavat koko työnsä elokuvissa, televisiossa, mukaan lukien TV -sarjat ja muut muodot.

Emily sai palkinnon pääasiassa roolistaan ​​A Quite Place -elokuvassa …

emily blunt ja hänen miehensä sag -palkinnoissa

Emily Blunt – 2019 SAG -palkinnon voittaja

Tämän vuoden SAG Awards -palkinnon voittaja oli Emily Blunt. Kun häneltä kysyttiin henkilökohtaisista ominaisuuksista, jotka ovat tuoneet hänet tähän palkintoon, Emily Blunt sanoi, että uteliaisuus ja avoin asenne auttoivat häntä etenemään urallaan. Sinun tulisi ottaa mahdollisimman monta roolia saadaksesi kokemusta ja käyttää niitä myöhemmin.

Hän halusi jakaa palkinnon miehensä ja elokuvan ohjaajan John Krasinskin kanssa

emily tylsä ​​miehensä kanssa yleisössä

Kokemus hiljaisesta paikasta

Yksi tärkeimmistä rooleista, jotka johtivat Emily Bluntin menestykseen vuonna 2019, on elokuvassa Hiljainen paikka. SAG -palkintojen esityksen jälkeisessä lehdistötilaisuudessa hän kertoi kokemuksistaan ​​kuvaamisesta. Hän sanoi, että roolit olivat pelottavampia yleisölle kuin hänelle henkilökohtaisesti. Äitisi katsoisi mieluummin toiselta puolelta, Emily sanoi. Hänelle se olisi enemmän syvästi emotionaalinen kokemus.

Emily Blunt ja muut näyttelijät SAG -palkintojen jakamisen aikana 

emily Blunt ja muut näyttelijät

John Krasinskin emotionaalinen vastaus

John Krasinski on Emily Bluntin aviomies ja myös A Quiet Placen ohjaaja. Siksi näyttelijä sanoi palkintojenjakotilaisuudessa, että hän jakaa palkinnon hänen kanssaan. Hän korosti hänen omistautumistaan ​​työn aikana ja sanoi, että se kosketti hänen sydäntään. John Krasinski reagoi hyvin emotionaalisesti ja hänellä oli kyyneleet silmissä. Lehdistötilaisuuden aikana Emily Blunt sanoi olevansa yhtä yllättynyt ja järkyttynyt kuin hänkin ja että se johtui luultavasti siitä, ettei hän voinut salata tunteitaan.

Tässä on koko lehdistötilaisuus Emily Bluntin kanssa

Emily Blunt on suosittu lahjakkuutensa vuoksi …

emily tylsä ​​viehättävä kuten aina

… ja luonnon viehätys. 

upeat korvakorut ja hymy emily tylsä

Kaksi kohtausta elokuvasta “Hiljainen paikka”

kohtaus elokuvassa emily tylsä

emily tylppä loistava rento elokuva kohtaus