George Clooney paljastaa vihdoin, miten hän tapasi Amalin

Rakkaus on rakkautta, koska se yhdistää kaksi ihmistä oudolla tavalla. Amalin ja George Clooneyn kanssa rakkauden tunteita ei voi piilottaa. Molemmat levittävät hyvää mieltä ja välittävät positiivisen asenteensa elämään muille. Ehkä tämän ja julkkiksen vuoksi pari on tervetullut jokaiseen tapahtumaan ja herättää kaikkien huomion. Amal ja George Clooney ovat kuuluisuuksia ja ansaitsevat paikkansa maailmankuulujen persoonallisuuksien joukossa.

Amal ja George Clooney ovat kuuluisuuksia, jotka ovat saaneet paljon suosiota eri tapahtumissa.

Amal ja George Clooney Suosituimmat julkkikset ovat tervetulleita kaikkialle

  • Kuinka George Clooney tapasi Amalin?

Amal ja George Clooney ovat olleet naimisissa yli kolme vuotta. Heistä tuli vanhempia kesäkuussa 2017 ja heidän kaksosensa Ella ja Alexander ovat nyt heidän elämänsä onni. Yhtä kysymystä ei kuitenkaan ole vielä paljastettu. George ei koskaan kertonut julkisuudessa, miten hän tapasi Amal Alamuddinin vuosia sitten.

Äskettäin Ocean’s Eleven Star paljasti kuitenkin joitain asioita amerikkalaiselle TV -juontaja David Lettermanille. Hän sanoi, ettei se sujunut aluksi sujuvasti. Arvostettu ihmisoikeusasianajaja ja suosittu Hollywood -näyttelijä risteivät ensin tiet Como -järvellä, italialaisella lomakohteella, jossa George omistaa talon. “Amal tuli vierailulle muiden ystävien kanssa”, sanoi George Clooney. Sitten hänen kerrotaan “metsästäneen” häntä kuukausia, soittaen häntä jatkuvasti ja seuraten häntä tarkasti. Lopulta hänellä oli mahdollisuus ehdottaa Amalille kotona illallista. Ja hyvin klassisella tavalla – kihlasormuksen kanssa ja polvillasi!

Kuuluisa pari huokuu rakkautta.

Amal ja George Clooney säteilevät rakkautta

Julkkikset menivät naimisiin Venetsiassa vuonna 2014. Sen jälkeen Amal ja George Clooney eivät ole paljastaneet paljon tietoa henkilökohtaisesta elämästään. He yrittävät sovittaa sen yhteen työelämän kanssa. George sanoi eilen vain lyhyesti, että hän todella “nauttii isyydestä” ja on onnellinen perheen kanssa. Molemmat vanhemmat pitävät mieluummin itse huolta kaksosistaan ​​ja luopuvat mieluummin lapsenvahdin avusta.

Jos näiden kahden välillä oli eroja, ne ovat jo tasapainossa.

Amal ja George Clooney eivät tehneet eroa näiden kahden välillä

  • Amal ja George Clooney ovat erittäin sitoutuneita sosiaalisiin kysymyksiin

Tunnettu Oscar-voittaja esiintyy David Lettermanin uudessa Netflix-ohjelmassa “My Next Guest Needs No Introduction” helmikuussa. Siellä hän haluaa esitellä moderaattorille ja lukuisille katsojilleen Irakin pakolaisen. Hän ja Amal auttoivat häntä asettumaan Yhdysvaltoihin. Molemmat ovat sosiaalisesti sitoutuneita ja tunnetaan hyväntekeväisyystoiminnastaan. Viime vuonna he lahjoittivat 9,18 miljoonaa dollaria Syyrian pakolaisten kouluttamiseen ja 3,67 miljoonaa dollaria vihamielisiä ryhmiä vastaan ​​Yhdysvalloissa. Jos sitä ei kannata ihailla, niin mitä sitten?

Rakkaus ja positiivinen näkemys elämästä on kirjoitettu molempiin.

Amal ja George Clooney rakastavat ja suhtautuvat positiivisesti elämään

 Suosittu pari tunnetaan myös hyväntekeväisyystoiminnastaan.

Amal ja George Clooney tunnetaan hyväntekeväisyystoiminnastaan