Ghostbusters 3 palaa vuonna 2020 alkuperäisen näyttelijän kanssa

Ghostbusters palaa ja tällä kertaa elokuva jatkaa tarinaa, joka alkoi alkuperäisestä vuoden 1984 elokuvasta. Elokuvantekijä Jason Reitman – elokuvien “Juno” ja “Up in the Air” tuottaja ja ohjaaja sekä alkuperäisen Ghostbusters -ohjaajan Ivan Reitmanin poika. Todellinen perheyritys! Tuleva elokuva lisäsi äskettäin fanien suosikki Ant-Man- ja Avengers-näyttelijä Paul Ruddin mahtavaan näyttelijäkaartiin. Paul Rudd vahvisti osallistumisensa yhteen Video, että ennen kuuluisaa Koukku & Tikkaat 8 New Yorkin palokunta lisättiin. Tämä on ulkopuoli, jolla Ghostbustersin päämaja esitettiin ensimmäisessä elokuvassa. Elokuva tuo myös takaisin monet alkuperäisen elokuvan näyttelijät, mukaan lukien Bill Murray, Dan Aykroyd, Sigourney Weaver ja Annie Potts. Ghostbusters 3: n odotetaan ilmestyvän 10. heinäkuuta 2020, ja se lisää myös uusia, nuorempia hahmoja franchising -kaanoniin.

Ghostbusters 3 on jatkoa alkuperäiselle

Ghostbusters 3 palaa vuonna 2020 alkuperäisen logofilmin alkuperäisen näyttelijän kanssa

Paul Ruddin on kuitenkin tarkoitus kuvata pienen kaupungin opettajaa tässä elokuvassa

Ghostbusters 3 palaa vuonna 2020 alkuperäisen näyttelijä Paulin kanssa

Monet alkuperäisen elokuvan Ghostbusters -veteraanit ovat paikalla

Muutama viikko ennen Ruddin ilmoitusta Weaver ilmoitti Ghostbusters -näyttelijöiden Murrayn, Aykroydin ja itsensä paluusta haastattelussa. “On hullua työskennellä jälleen poikien kanssa!” Sanoi Weaver, jonka on määrä jatkaa rooliaan Dana Barrettina.

Sigourney Weaver on jälleen Dana Barrett

Ghostbusters 3 palaa vuonna 2020 alkuperäisen valetun sigourney weaver danna barrettin kanssa

Reitman ilmoitti tapahtumastaan ​​alkuperäisen elokuvan julkaisun 35 -vuotisjuhlassa Inspiraatiota uuteen elokuvaan. “Tämä hahmo tuli minulle. Hän oli 12 -vuotias tyttö. En tiennyt kuka hän oli tai miksi hän hyppäsi päähäni, mutta näin hänet protonipakkauksella kädessään ”, Reitman muistelee. “Ja minä kirjoitin tämän tarinan. Tämä tarina alkoi muodostua monien vuosien aikana. Se alkoi tytöstä ja yhtäkkiä se oli perhe. Ja jossain vaiheessa tiesin, että minun oli tehtävä tämä elokuva, että minun oli kirjoitettava. ”12-vuotiaan tyttöhahmon odotetaan näyttelevän Kapteeni Marvel -näyttelijää McKenna Gracea joka tapauksessa.

Ohjaaja Jason Reitman lupaa, että Ghostbusters 3 “antaa elokuvan takaisin faneille”.

Ghostbusters 3 palaa vuonna 2020 alkuperäisen näyttelijä jason reitman -ohjaajan kanssa

McKenna Grace esittää 12-vuotiasta päähenkilöä Carol Danversia

Ghostbusters 3 palaa vuonna 2020 alkuperäisen valetun mckenna glace 12 -vuotiaan tytön kanssa

Gracen ja Ghostbusters -veteraanien lisäksi näytetään myös Netflix -tv -sarjan “Stranger Things” näyttelijät Finn Wolfhard ja Carrie Coon. Toisen kauden viihdyttävässä toisessa jaksossa Wolfhard ja hänen hahmonsa kolme parasta ystävää pukeutuvat Ghostbustersiksi Halloweeniksi.

Stranger Thingsin päähenkilöt Ghostbustersina

Ghostbusters 3 palaa vuonna 2020 vieraiden asioiden näyttelijän kanssa

Ghostbusters 3: n ensimmäinen traileri on jo julkaistu

Ghostbusters 3: n teaser -traileri julkaistiin vain 24 tuntia projektin julkistamisen jälkeen Viihdettä viikoittain vapautettiin. Esikatselu alkaa pimeänä ja myrskyisenä yönä salaperäisillä valon välähdyksillä kaukaisesta navetasta. Kun kamera lähestyy navetta, tuulenpuuska paljastaa legendaarisen Ghostbusters ECTO-1 -auton.

Kenelle soitat Aaveiden metsästäjät!

Ghostbusters 3 palaa vuonna 2020 alkuperäisellä valetulla teaser -trailerilla auto ecto 1

“Tämä on alkuperäinen luku alkuperäisessä luvussa”, sanoi Jason Reitman. Elokuvan odotetaan jättävän huomiotta vuoden 2016 uudelleenkäynnistyksen tapahtumat ja jatkavan alkuperäistä tarinaa. Loppujen lopuksi ”Ghostbusters: Answer the Call” -ohjelman uudelleenkäynnistys vuodesta 2016 joutui hyväksymään valtavan 70 miljoonan dollarin tappion all-star-näyttelijöistä huolimatta ja tuhoamaan näin Sonyn jatkosuunnitelmat. Vaikka Murrayn, Aykroydin ja Weaverin paluu on vahvistettu, ei ole vielä selvää, palaako Ernie Hudson takaisin. Kuvausten on määrä alkaa tänä vuonna.

Ghostbusters 3 palaa vuonna 2020 alkuperäisen näyttelijöiden ja alkuperäisten näyttelijöiden kanssa takaisin elokuvateattereihin