Gigi Hadidin kanssa turhautuminen ja maine kulkevat usein käsi kädessä

Gigi Hadid on vain 23 -vuotias ja on jo tehnyt itselleen nimen muotimaailmassa. Tunnettu malli on usein nähtävissä Tom Fordin ja Jean-Paul Gaultierin catwalkilla, ja se esittelee Sonia Rykielin ja Channelin uusimmat kokoelmat. Gigi Hadidista tuli kosmetiikkamerkki Maybellinen kasvot, ja hänen seksikästä ulkoasuaan voi ihailla Pirelli -kalenterissa. Malli on erittäin aktiivinen sosiaalisessa mediassa ja sillä on miljoonia seuraajia Instagramissa ja Twitterissä. Forbes listasi Gigi Hadidin maailman parhaiten maksetuista malleista seitsemänneksi vuonna 2018, kun hänen nuorempi sisarensa Bella Hadid oli kahdeksannella sijalla. Mutta mikä on hänen menestyksensä mallina, haluamme tutkia tänään ja nostaa hänen persoonallisuutensa verhon hieman.

Tämän täydellisen ulkonäön ja 1,78 metrin korkeuden ansiosta Gigi Hadidin ura näyttää väistämättömältä.

Gigi Hadidin täydellinen ulkonäkökorkeus 1,78 m supermalli

  • Onko helppoa olla supermalli??

Kuten kaikilla muoti -maailman suurilla tähdillä, Gigillä on seuraajia, mutta myös lukuisia kriitikoita. Jälkimmäiset ovat itse asiassa sitä mieltä, että heidän uransa alkoivat lapsuudessa ja että heitä oli helppo ennustaa pidemmälle. He kuvaavat mallin lapsuuden vuosia loistavina ja menestyksekkäinä, mikä oli heidän uransa mallina perusta.

Mutta onko se totta? Toimittaja Nina Garcia haastatteli Gigiä äskettäin ELLE -lehdelle. Keskustelussa malli hylkäsi kriitikot, jotka uskoivat, että hänen menestyksensä mallinnuksessa johtui hänen perheensä maineesta ja suosiosta. Gigi Hadidille se näyttää hyvin erilaiselta, joissakin tapauksissa jopa turhauttavalta. Haastattelussa hän korosti, että hänen vanhempansa eivät olleet rikkaita aiemmin ja heidän täytyi työskennellä kovasti ammatillisen menestyksen eteen. Tiedetään, että Gigin isä Mohamed Hadid on palestiinalainen pakolainen. Lapsena hän pakeni perheensä kanssa Palestiinaa ja asui jonkin aikaa pakolaisleirillä Syyriassa, ennen kuin muutti Yhdysvaltoihin. Hän työskenteli ahkerasti amerikkalaisella maaperällä ja on nyt tunnettu kiinteistömoguli.

 Los Angelesin blondi yllättää rauhallisella käytöksellään ja aina lumoavalla ilmeellä.

Gigi Hadidin tunnettu malli rauhallinen tyyppi aina lumoava ilme

Gigi Hadid tietää hyvin, että supermalli ei ole ollenkaan helppoa. Hän oppi sen lapsena perheessään. Hänen äitinsä Yolanda Hadid oli myös tunnettu malli, mutta hän muutti 16-vuotiaana Yhdysvaltoihin lähettääkseen rahat takaisin perheelleen Hollannissa. Jokainen, joka luulee heidän olleen helppoa, on väärässä. Hän on sittemmin luopunut mallityöstä keskittyäkseen perhe -elämäänsä. Hän varmasti ohjasi kahden tyttärensä Gigi ja Bella Hadidin ja heidän poikansa Anwar Hadidin uraa. Kaikki kolme ovat nykyään suosittuja malleja.

Hän oli pitkään kuuluisan Victorias Secret -brändin pienistä enkeleistä.

Gigi Hadid supermalli yksi Victorias Secret -merkin pienistä enkeleistä

  • Onko mallinnus Gigi Hadidin kutsumus??

Gigi Hadid mallinnettiin “Guess Kids” -malleihin noin neljävuotiaana, mikä hänen kriitikkojensa mukaan voidaan jäljittää hänen perheensä suhteisiin. Sitten hän otti tauon mallinnuksesta koulun vuoksi ja päätti tulla malliksi vasta valmistuttuaan koulusta. Hän oli myös aktiivinen urheilija, ensin pelasi lentopalloa ja sitten nyrkkeily oli hänen suuri intohimonsa. Hänen täydellinen hahmonsa muodostui urheilun kautta. Hän oli yksi Victoria’s Secretin pienistä enkeleistä ja tietää työn plussat ja miinukset. Joskus hän voi nauttia jotain maukasta, mutta useimmiten hän turvautuu vain terveelliseen ruokaan. Nykyään Gigi Hadid katsoo, että menneisyyttä ei voi viedä supermalleilta. Ei ole oikein vain kritisoida näitä naisia, vaan teidän on osoitettava kunnioitusta myös heitä ja heidän työtään kohtaan.

 “Supermalli on suhteellinen termi”, sanoo Gigi Hadid. Sen takana on kovaa työtä.

Gigi Hadidin supermalli rikas aikaisempi kova työ

Hän on yksi maailman eniten palkatuista malleista vuonna 2018.

Gigi Hadid on yksi parhaiten maksetuista malleista vuonna 2018

Vuodesta 2015 marraskuuhun 2018 Gigi oli yhdessä laulaja Zayn Malikin kanssa. Hän on tällä hetkellä sinkku.

Gigi Hadid oli suhteessa laulaja Zyan Malikin kanssa kolme vuotta