James Middleton on salaa kihloissa Alizee Thevenetin kanssa

Kaikki kuumia uutisia tähdistä ja kuninkaallisista leviää salamannopeasti ja herättää suurta kiinnostusta yleisössä. Juuri tämän kokimme viime viikonloppuna. Tunnetut mediakanavat ja sosiaaliset verkostot raportoivat James Middletonin salaisesta kihlauksesta ranskalaisen tyttöystävänsä Alizee Thevenetin kanssa. Medialehdissä ja online -painoksissa sanotaan, että molempien odotetaan ilmestyvän alttarin eteen pian. Ei ole mikään salaisuus, James Middleton on herttuatar Catherinen ja Pippa Matthewsin, veljensä Middletonin, pikkuveli. 32-vuotias yrittäjä ja miellyttävä parrankäyttäjä James Middleton esitti ranskalaiselle talousasiantuntijalle Alizee Thevenetille kaikki kysymykset ja antoi hänelle kihlasormuksen safiirin kanssa. Tätä arveltiin lokakuun 5. Lokakuun 6. päivänä James Middleton kirjoitti Instagramissa: ”Salaisuutemme on paljastunut ja olemme erittäin iloisia voidessamme jakaa sen kanssanne. Hän sanoi OUI “. Tällä hän vahvistaa sitoutumisensa 29-vuotiaan ranskalaisen naisen Alizee Thevenetin kanssa.

 James Middleton kertoi iloisen uutisen Instagramissa, että hän kihlautui ranskalaisen talousasiantuntijan Alizee Thevenetin kanssa viime viikonloppuna.

James Middleton kihlautui salaa Alizee Thevenetin kanssa viime viikonloppuna

Herttuatar Catherinen pikkuveliä on toistaiseksi pidetty yhdeksi Ison-Britannian halutuimmista poikamiesistä.

James Middleton herttuatar Catherinen veli tähän mennessä yksi Britannian halutuimmista poikamiesistä

  • Mitä muuta tiedämme James Middletonista?

Lukuun ottamatta sitä, että James Middleton on Katen ja Pippan pikkuveli, hän ei usein ole median huomion keskipisteenä. Hän sai hyvän yliopistokoulutuksen, mutta on melko haluton. Hänen Instagram -sivullaan ei ole jälkeäkään glamourista. Mutta päinvastoin. James osoittaa olevansa maanläheinen ja lähellä luontoa. Ensi silmäyksellä se on havaittavissa: hän on todellinen eläinten ystävä. Hän omistaa lukuisia koiria, mutta myös kanoja, ankkoja ja lampaita. Hän nauttii myös purjehduksesta ja viettää enemmän aikaa raikkaassa ilmassa kuin toimistossa. Tämä auttaa häntä voittamaan masennuksen.

James Middleton on todellinen eläinten ystävä ja rakastaa viettää aikaa koiriensa kanssa.

James Middleton on todellinen eläinten ystävä, monet koirat, lampaat, ankat, kanat, kuten raikkaassa ilmassa

Itse asiassa hän ei tee siitä salaisuutta ja hänellä on rohkeutta puhua avoimesti sairaudestaan. “Se on sairaus, mielen syöpä”, kirjoittaa James Middleton siitä. Prinssi William ja prinssi Harry ovat julkisesti tukeneet veljeään. Heidän lausuntonsa osoittavat, että kuninkaalliset ovat samanlaisia ​​kuin me kaikki ja heikkoutensa. Mutta he taistelevat varmistaakseen, että mielenterveysongelmat eivät enää ole tabu.

Nuori mies yrittää voittaa masennuksensa.

James Middletonin salainen sitoutuminen Alizee Thevenetiin viime viikonloppuna kärsii masennuksesta

  • James Middletonille ja Alizee Thevenetille kaikki kehittyi melko nopeasti

Alkunsa ja hyvän ulkonäönsä vuoksi Kate-veljeä pidettiin yhdeksi Ison-Britannian halutuimmista poikamiesistä. Hänellä oli suhde tunnetun brittiläisen tv-persoonallisuuden Donna Airin kanssa noin viisi vuotta. Tämä päättyi helmikuussa 2018. Hän tapasi ranskalaisen talousasiantuntijan Alizee Thevenetin täysin sattumalta “South Kenstington Clubissa”. Hän tervehti ensin hänen koiraansa Ellaa, ihanaa cockerspanieliä. Sitten James kirjoitti hänelle muistiinpanon, jossa hän kutsui hänet treffeille. Oli mielenkiintoista, että kaunis ranskalainen nainen ei aluksi ollut ollenkaan selvä, kenen kanssa hän todella seurusteli. Tammikuussa 2019 molemmat rakastajat havaittiin suudellevan ja halaamassa ensimmäistä kertaa Karibian saarella Saint-Barthelemy. Tämän vuoden toukokuussa James julkaisi Instagramissa valokuvan, joka mainosti heidän suhdettaan. Tässä kuvassa molemmilla on yllään kirkkaanpunaiset villapaidat ja hehkuvat iloisesti kameraan.

Tämä kuva vuoden 2019 Wimbledonin finaalista hajottaa epäilykset heidän suhteestaan.

James Middletonin salainen sitoutuminen Alizee Thevenetiin viime viikonlopun Wimbledonin finaalissa 2019

Tällä hetkellä vain Alizee Thevenet voi sanoa onko James Middleton täydellinen unelmamies. Mutta hän on ehdottomasti todellinen herrasmies. Hän pyysi morsiamensa kättä safiirirenkaalla ja hän sanoi “Kyllä!” Kukaan ei voi sanoa, oliko se sattumaa vai harkittu tarkoitus. Hänen sisarensa Kate sai myös safiirirenkaan kihloissaan, ja se oli itse asiassa prinsessa Dianan kihlasormus, joka kuoli liian aikaisin onnettomuudessa. Williamin äiti oli saanut tämän safiirirenkaan itse kihloissaan prinssi Charlesin kanssa vuonna 1981.

Heidän salaisen sitoutumisensa salaisuus on poissa!

Middletonin salainen sitoutuminen Alizee Thevenetiin viime viikonloppuna

Nyt James Middletonin ja Alizee Thevenetin sitoutuminen on vahvistettu ja kaikki menee hyvin molemmille ystäville. Alizeen isä Jean-Gabriel Thevenet sanoi toissapäivänä: ”Tyttäreni Alizee on erittäin tyytyväinen Jamesiin, he ovat hyvin rakastuneita. James on erittäin viehättävä mies “.

Kyllä, mielestämme hän on myös mukava! Nyt pidämme peukkuja kummankin sulhasen puolesta ja toivomme uusia iloisia uutisia Middleton -talosta!

Julkisuudessa molemmat käyttäytyvät melko varovaisesti eivätkä halua herättää huomiota.

James kihloin salaa Alizee Thevenetin kanssa viime viikonloppuna

TENNIS WIMBLEDON /